- 4 Nisan 2018
- 1.192
- 2.013
- 53
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Ne bilcem adamın serefsiz oldugunu arkadas kendine inandırdı
Demekki karısını seviyor adam.senlede boşluktan istifade faydalanmış.resmi olarak boşanmamış bi adamla görüşmeseydiniz.Karısı inanamadı yattınızmı dedi basta soylemek istemedim beni aradı sorular sordu bende bilsin herseyi kabullenemesin diye herseyi en ince detayına kadar ona anlattım tum yasananları
Ama o beni sıkıstırmaya basladı dedi karıma herseyi anlatmısın ama yalanlıcaksın yapmadık bisey siz ayrılın diye oyle soyledim diceksin dedi beni tehdit etti defalarca gelir evini basarım ailene herseyi anlatırım benle yattıgını soylerim seni herkese rezil ederim dedi
Kime inanıp guvenecez eşimde aldatmıştı ondan ayrıldım hala aynı kader
Karısı sordugu icin anlattım yalvardı ne gecti aranızda anlat bilmek istiyorum diye agladı hemde yalan değil o da acısın istedim cunku ben acıyodumsizin mutlu olmanız zor.
kötüsünüz çünkü.
aldatılmış bir kadın olarak aynı duruma kendinizi sokup birde karısıyla barışınca kadına yetiştirmişsiniz.
Bu cevap komik ama ya sil bu insanları olayında dramatikleştirme hayatına bakOlaylardan snra aradı dediki yasadıklarımız cok guzeldi guzel hislerdi beni ozledinmi bende dedim bunca laftan sonra hala benlemi yatmaya mı calısıyosun
Karısı sordugu icin anlattım yalvardı ne gecti aranızda anlat bilmek istiyorum diye agladı hemde yalan değil o da acısın istedim cunku ben acıyodum
Bu kadar hassas bir kadınsan beraber olmayacaktın.Beni sevmeden benle yattıgına inanamıyorum kabullenemiyorum nasıl bu kdr çirkef olabilir insan onunda kızları var hicmi acımadı bana
Eşiniz sizi aldatmış sizde bi adamın başka bi kadını sizinle aldatmasına izin verdiniz öylemi.çok vicdanlıymışsınız.üstelik kadının canını yakmak içinde elinizden geleni yapmışsınız.Kime inanıp guvenecez eşimde aldatmıştı ondan ayrıldım hala aynı kader
Yüzüne tükürse yarabbi şükür diyeceksin. Çok yazık sana.Gel dese suraya gidecem hala o kıvamdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?