- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.446
- 158
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Yazık valla iki ing yazdık diye damgayı yedik espri de yapmak suc biri evren demis bende evren seni cagrıyoz ddm bu kanıya nsl vardınBu konu sahibinin şuan ekran başında gülen bir ergen olduğuna baya eminim artık.
Diğer üyeye de daha fazla yorum yapmak istemiyorum banlanmaya değmez
Boynuzu yemiş ama boynuzlayana gülüyorlarmış aklınca. Kocası da o kızla birlikte kendisine güldü haberi yok
Hadi canım hadi. İşe mi döneceksin okula mı döneceksin, tatili başka mecralarda değerlendir sonra işine okuluna dönOzledim yakısıklı esmerim demek te ne var fake mi olunuyo dusuncemi yazdım dertliyim icim yanıyo canım yanıyo özlüyorum napim
Ya seni diger konudaki yorumlarindan hatirladim da resmen kadinlar icin yuz karasisin. Ayni cinsiyetten oldugumuz icin cinsiyetimden utandim. Bu nasil bir kafa bu nasil bir yasam gorusu. Esim beni aldatacak hadi midesizim affettim bir de aldattigi kisi hakkinda oturup geyik yapacagiz. Bi dahakine de seyi sor hangi pozisyonda sevismisler. Insanda mubarek gunse sinir birakmiyorsunuz yemin ederim. Tiksindim resmen ya, yazik yazik yazik.Asil size cok üzülüyorum bak biz evimizdeyiz soyadlarını tasiyoruz cocuklarina anneyiz ya sizz ...dusune durun
bu kadar sayfada nihayet güzel bir yorum gördüm.ş....belkide konu sahibinin zor anlarından faydalandi.bende karısına şaşırdım.benim bir arkadaşım cok ama çok çapkın ve karısı gözüm e sokma ne yaparsan yap tapun bende nasil olsa demis.arkadasimda yakışıklı evli olduğunu bile bile geliyor kadınlar.merakla beklemedeyim tapuyu kim ele geçirecek diyeCok gecmis olsun. Öncelikle evli olan adamin kendisi turlu türlü bahanelerle sizi kandirmis.kandirmis diyorum kadin olarak en kolay duygularimizdan vuruluyoruz.hisler devreye girince mantik devre disi kaliyor.konu sahibine yuklenmek yerine yasadiklarindan ders cikarmayi tercih ederim.karsimdaki benim hemcinsim.ve hikaye ne olursa olsun suclu olan taraf herdaim evli olan taraftir bana gore.su anda duzgun bir aile yasantim var ama kimin tepetaklak olacagi belli olmaz.o yuzden elestirmeyi sevmiyorum.ve evet bana gore madursunuz hatta karisindan daha madursunuz.sonunda cirkince muameleyi siz gormussunuz.bu arada sizi arayipta ben kocama karisamam diyen bir kadinada ne aciyabiliyorum nede kizabiliyorum.umarim saplanip kalmazsiniz.kalbinizi ve ruhunuzu bu pislikten arindirmaniz duasiyla...
siz bundan gururlu duyuyorsunuz ya.konunsahibinden daha zavallısınız benceTabikide oyle soyleyecek tabikide sana buyuk vaatler verecekti biraz kendini tasiyabilseydin beklerdin bosanma kagidini...onun gozunde emin olun oyle basitsiniz ki bos yere hakliyken haksiz oldunuz.boyle bir olayin icinde olmaya mahal vermeseydiniz nasil ki boyle meseleyi duydunuz hicbisey demeden engelleseydiniz emin olun daha agir ve karakterli olurdunuz.esimde boyle bir olay yasadi simdide bazen dalga geciyoruz kizla ortamlarda.oturup ayy yazik bide boyle yazmisti böyle umutlanmisti diyoruz hatta senin ki iyimis..kiz beni aradiginda esim ona hangi cesaretle karimi ararsin sen kendini karimla birmi tutuyorsun demisti...
Ne kadar sığ bir düşünce . Yatıp kalkmak nedir .Mustehakkk... o evli bi adam bosanma arifesinde de olsa istese barisabilir ama sen nikahin yokken yatip kalkarsan olacagi bu neyse hadi kolay gelsin
Ya bence sizi tanımış beğenmiş. Hemde çok beğenmiş ama yatınca sizin büyünüz püf diye uçup gitmiş. Umduğunu bulamamış ve beklediği tatmini almamış. Sonra da karısı daha cazip gelmiş bence tatmin konusunda. O yüzden u dönüşü yapmış.Adam hergun benimle olmak icin yalvarıyodu beğenmese etkilenmese istemese niye olsun bende oyle dusundum sdce bana kendimi igrenç hissettirmek asagılamak kocasını aramamam icin soylenmis uydurma seyler demi
Ilk duydugunda bnm eşim gozunu bende actı ufaktan beri beraberiz sen onu kirlettin dedi bana hemen sonra kabul etti adamı
esimde boyle bir olay yasadi simdide bazen dalga geciyoruz kizla ortamlarda.oturup ayy yazik bide boyle yazmisti böyle umutlanmisti diyoruz hatta senin ki iyimis..kiz beni aradiginda esim ona hangi cesaretle karimi ararsin sen kendini karimla birmi tutuyorsun demisti...
Yazık. Bir yarası olup gocunan kadın daha. Bu şerefsizler yüzünden kadınlar giriyor ya birbirlerine çok üzülüyorumTabikide karisini evini yuvasini sececek ne bekliyordun namusunu karisini birakip peşinden kosmasini mi...peki hangi sifatla karisini aradiniz birde mesaj cektiniz..ben olsam asla sana o cesareti vermezdim
Aferin mi diyelim yani kocanıza bravo bee helal olsun aldatmış ama bi sor nasıl aldatmış. Birlikte oldugu kızla dalga geçerek karısına da geri dönmüş helal. Kız zorla birlikte olmuştur zaten kesin
Ya şaka mısınz benim de konuştuğum kişi evli çıktı tabiki direkt karısını buldum boşandım demişti yalan söylemiş karısına ispatladım babasına ulaşıp anlattım. Karısını salak yerine koymaisn diye. Ama sizin gibiler salak yerine konulmayi tercih ediyor bu da bi seçim tabiGururdan bahsedenlerin gurursuzluguna hastayim. Gercekten gururlu olsaydin seni sevmiyorum adamin masum karisini arayipta belki cocugu belkide sevgisine yenik düşüklüğü yüzünden kocasıyla(altini ciziyorum kocasiyla)barismasina engel olmaya calismazdin. Bende senin gibi bir kadin yüzünden yuvamı yikmazdim. Yıkacağım varsada gıcıklık değil mi yikmazdim. Sen defolup gidince yapacağımı yapardim
.esimde boyle bir olay yasadi simdide bazen dalga geciyoruz kizla ortamlarda.oturup ayy yazik bide boyle yazmisti böyle umutlanmisti diyoruz ...
Bak ben burda aldatildigim icin cildiriyorum siz nasil olurda aynisini yaparsiniz baska kadina.
Öyle olsa ne farkeder böyle olsa ne farkeder. Adam şerefsizin önde gideni bir vakitler sizi sevip vazgeçmiş olmasıyla hiç sevmeyip sırf yatmak için sevdim demesi hayatınızda neyi değiştirir. Tamam olmuş bi hata yıka elini geç niye hala didikliyorsun sana ne faydası varYo onu demedim yani bu adam bana bisey hissetmeden sevmeden benim pesimde kosmus olabilirmi sdce yatmak icin yoksa karısı iliskimizi ogrenince ona kendini aklamak icin sevmedim seni mi dedi bana
Yalnız maşallah sizi kullanıp kullanıp atan adam ama siz karısının canı acısın istemişsiniz. Erkeğin yediği haltın cezasını bile kadına kesin böyle devam edinKarısı sordugu icin anlattım yalvardı ne gecti aranızda anlat bilmek istiyorum diye agladı hemde yalan değil o da acısın istedim cunku ben acıyodum
Karısına asla donmiceni soyluyodu ailesiyle yasıyodu ayrılardı onu gormemek icin cocukları almaya bile gitmiyodu seni seviyorum gel beraber yasayalım bosanınca hemen evlenelim kadınım karımsın diyodu daha yazıyımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?