Kandırıldım aldatıldım

Yazık valla iki ing yazdık diye damgayı yedik espri de yapmak suc biri evren demis bende evren seni cagrıyoz ddm bu kanıya nsl vardın

Asil size cok üzülüyorum bak biz evimizdeyiz soyadlarını tasiyoruz cocuklarina anneyiz ya sizz ...dusune durun
Ya seni diger konudaki yorumlarindan hatirladim da resmen kadinlar icin yuz karasisin. Ayni cinsiyetten oldugumuz icin cinsiyetimden utandim. Bu nasil bir kafa bu nasil bir yasam gorusu. Esim beni aldatacak hadi midesizim affettim bir de aldattigi kisi hakkinda oturup geyik yapacagiz. Bi dahakine de seyi sor hangi pozisyonda sevismisler. Insanda mubarek gunse sinir birakmiyorsunuz yemin ederim. Tiksindim resmen ya, yazik yazik yazik.

Ayrılık aşamasında olan bir adam her an eşine dönebilir. Ayrıldıktan sonra bile dönebilir. Ayrıca evlilik dışında bir ilişki doğru değil. Unutun gitsin. Siz de bundan sonra düşünerek atın adımlarınızı. Erkeklere hemen evet demeyin. Bir şeyleri yaşamayı en sona bırakın. Nikahtan sonraya.

zorhayat troll muymuş?
bu da kadınlar klubü'nün cilvesi olsa gerek

Şu kadınların haline bakın ibretlik.herkes suçlu herkes günahkar. Masum değiliz hiçbirimiz. Konu sahibi sizı kinamiyorum.bundan sonra dikkatli olup kendinizı bu hale koymamak için mücadele edin.o insanlardan uzak durun.evli erkeklere kadınlara ve hiçbir insana güvenmeyin.hiç kimse kusura bakmasın. Burada kocisim de kocisim demesin.herkesin başına herşey gelebilir.bu kinayanlarin sonu da fena gelebilir.aldatan evlı erkek yuvaya dönünce evdeki kadın başarı kazandığını zannediyor.kimsenin bişey kazandığı yok.ayrıca bu üçgende herkesin suç payı var.en büyük suç da aldatan evli kişi kimse odur.

bu kadar sayfada nihayet güzel bir yorum gördüm.ş....belkide konu sahibinin zor anlarından faydalandi.bende karısına şaşırdım.benim bir arkadaşım cok ama çok çapkın ve karısı gözüm e sokma ne yaparsan yap tapun bende nasil olsa demis.arkadasimda yakışıklı evli olduğunu bile bile geliyor kadınlar.merakla beklemedeyim tapuyu kim ele geçirecek diye

siz bundan gururlu duyuyorsunuz ya.konunsahibinden daha zavallısınız bence

Mustehakkk... o evli bi adam bosanma arifesinde de olsa istese barisabilir ama sen nikahin yokken yatip kalkarsan olacagi bu neyse hadi kolay gelsin
Ne kadar sığ bir düşünce . Yatıp kalkmak nedir .
İki insanın birbirini sevip sevişmesine biz aşk diyoruz . Yatıp kalkmak değil ( konudan bağımsız bu yorumum evli olması dışında )

Ya bence sizi tanımış beğenmiş. Hemde çok beğenmiş ama yatınca sizin büyünüz püf diye uçup gitmiş. Umduğunu bulamamış ve beklediği tatmini almamış. Sonra da karısı daha cazip gelmiş bence tatmin konusunda. O yüzden u dönüşü yapmış.

İç ısıtan bir aşk hikayesi.
Dilerim mutluluğunuz daim olur.

Tabikide karisini evini yuvasini sececek ne bekliyordun namusunu karisini birakip peşinden kosmasini mi...peki hangi sifatla karisini aradiniz birde mesaj cektiniz..ben olsam asla sana o cesareti vermezdim
Yazık. Bir yarası olup gocunan kadın daha. Bu şerefsizler yüzünden kadınlar giriyor ya birbirlerine çok üzülüyorum

Ya şaka mısınz benim de konuştuğum kişi evli çıktı tabiki direkt karısını buldum boşandım demişti yalan söylemiş karısına ispatladım babasına ulaşıp anlattım. Karısını salak yerine koymaisn diye. Ama sizin gibiler salak yerine konulmayi tercih ediyor bu da bi seçim tabi

Yo onu demedim yani bu adam bana bisey hissetmeden sevmeden benim pesimde kosmus olabilirmi sdce yatmak icin yoksa karısı iliskimizi ogrenince ona kendini aklamak icin sevmedim seni mi dedi bana
Öyle olsa ne farkeder böyle olsa ne farkeder. Adam şerefsizin önde gideni bir vakitler sizi sevip vazgeçmiş olmasıyla hiç sevmeyip sırf yatmak için sevdim demesi hayatınızda neyi değiştirir. Tamam olmuş bi hata yıka elini geç niye hala didikliyorsun sana ne faydası var

Karısı sordugu icin anlattım yalvardı ne gecti aranızda anlat bilmek istiyorum diye agladı hemde yalan değil o da acısın istedim cunku ben acıyodum
Yalnız maşallah sizi kullanıp kullanıp atan adam ama siz karısının canı acısın istemişsiniz. Erkeğin yediği haltın cezasını bile kadına kesin böyle devam edin

Her soylenenin dogru olmadigini anlamis oldun iste buyuk tecrube olmustur .su an karisini istedigne gore kandirildiginin farkinda olduguna gore bu söylenmiş cumlelerin bi anlami yok gib8.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…