- 27 Eylül 2015
- 280
- 659
- 103
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
Kanmak ne kadar kolaymis. Ben de kadinlarin erkeklerden daha akilli oldugunu savunuyordum...Cok guZel yazmısınız Allah razı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanmak ne kadar kolaymis. Ben de kadinlarin erkeklerden daha akilli oldugunu savunuyordum...Cok guZel yazmısınız Allah razı olsun
Acımasız olmayın o tesvik etti tabi hicbi kadın gel yatalım demez herkes tereddut ederEvet sizin yatmaniz gerekiyordu. Adam Hevesini aldi daha bosanmadan. Gerek kalmadi tabi. Hazir kita olay yerinde mevcutmussun
Irade peki? Yasadiklarinizi buraya yazmasaydiniz kimse bilmezdi. Suan da bilsek bile yine degisen birsey yok aslinda. Buraya yazilanlari ic sesiniz olarak dusunun ve o sekilde hayatiniza devam edinAcımasız olmayın o tesvik etti tabi hicbi kadın gel yatalım demez herkes tereddut eder
Sen de karisina herseyi soyleseydinNeden bana bunları yaptı yasattı daha fenası karısı ogrenince msjlarda sunu dedi ben sdece yatmak icin senle oldum seni sevmedim ayrı olsakta hep karımı seviyodum sen kimsinki senin icin eşimi bırakıyım seni onu ozlemek icin bir cinsel obje olarak gordum dedi
Cinsel olarak ne yasadıysak dedim ama serefsiz adam beni tehdit etti yalanlıcan bisey yaşamadık dicen diye beni aileme soylemekle mahallede rezil etmekle tehdit ettiSen de karisina herseyi soyleseydin
Bana evlenme teklif etti karimi sevmiyorum zaten bosaniyoruz dedi ben de inandil herseyi yasadik..ama beni de kullanmis simdi sana geri donuyor ikimizi de kandiriyor bundan sonrasi sana kalmis..deyip kapa
Gerçekten seni begense senin yanında olurdu bu kadar basit. Demek ki karisi daha cazipmis. Yıllarca beraber olmuş ama sıkılmamış.Beni begenmediği cirkin buldugı icin benle iliskiye basladı gram zevk almadıgı icin her gun bnle olmak icin can atıyodu yani boyle bisey mumkunmu deliriyorum galiba cok kotu bi his bu
2 cocukları var sdce karısını begenmesi mi semce mesele benimle begenmeden yatmış olması ne kadar anlamlıGerçekten seni begense senin yanında olurdu bu kadar basit. Demek ki karisi daha cazipmis. Yıllarca beraber olmuş ama sıkılmamış.
Acsaydı bisi demezdim gizliden aradım ztn kapardım
Ben evliyim aksam karıma gidiyorum demedi 1 senedir ayrıyız bosanıyoruz dedi adam ailesiyleydi aynı sey değil dava acılmasa yine inanmazdım da dava acıldıgına gore ikiside kararlı olduklarına gore bosanırlar gozuyle baktım
Bunlar çok iğrenç cümleler ve tabi ki belli ki kendisini avutup seni küçümsemek için söylenmiş şeyler. Bakma böyle mesajlar atıyor sana bu kadın bunu kaldırabilir mi? Sence bu saatten sonra mutlu olabilirler mi?Cinsel olarak ne yasadıysak dedim ama serefsiz adam beni tehdit etti yalanlıcan bisey yaşamadık dicen diye beni aileme soylemekle mahallede rezil etmekle tehdit etti
Kadına bunları desemde faydası yok cunku adam kıvırdı sonradan ztn onu sevmedim ki fln diye ben yalanladım ama karısı yemedi
karısı en son bna msj attı sana asık oldumu sandın bnm boslugumda sdce senle ihtiyaç gidermiş kocam beni seviyo sahibini buldu ayrıca seni cirkin bulmus vucudun igrencmiş gram zevk almamıs ama verdiğin icin yatmıs hepsi bu kocamdan uzak dur yazmıs
Resmi olarak ayrilmamis evli bir adamla yatıp, karısıyla konuşup sonra aldatildim diye mesaj yazman enteresan. Burada aldatılan nikahli eşi oluyor,kocasi kadını seninle aldatmış.Cok kotu durumdayım birini tanıdım eşiyle 1 senedir ayrılardı dava acılmıs durusmaları goruluyodu kadının ailesinden nefret ediyor kendi de ailesiyle yasıyordu bana asla ona donmem bu evlilik bitti mutlaka bosancaz diyodu snra 1 gun eşi aradı beni tlfnunu inceledim sen kayıtlıydın berabermisiniz dedi o ara yeni tanısmıstık ben reddetmiştim
Hayır dedim beraber değiliz sdce tanıstık o kdr kadında soyledi biz zaten bosancaz birlesirsek ailem beni siler bu evlilik kurtulmaz artık dedi hatta biz ayrıyız istediğiyle gorusur bisey diyemem dedi konu kapandı
Snra ara ara o beni armaya dvm etti derken iliskiye basladık basta takmıyodum pek sonradan baglandım ve bikac kez beraber olduk
Sonra soguk davranmya basladı aramaları azaldı derken o ilgisizlikle dvm edemedim tlfnda bitsin dedik bitirdik ama ben tabi bitmez diye dusundum
5 gun hic gorusmedik derken 1 gece onu aradım baktım teli mesgul hemen karısını aradım o da mesgul anladımki birbirleriyle konusuyolar
Ikısıne de aynı anda msj attım karısına seni aldatan benle yatan adama geri dondun demek dedim
Adam hergun benimle olmak icin yalvarıyodu beğenmese etkilenmese istemese niye olsun bende oyle dusundum sdce bana kendimi igrenç hissettirmek asagılamak kocasını aramamam icin soylenmis uydurma seyler demiBunlar çok iğrenç cümleler ve tabi ki belli ki kendisini avutup seni küçümsemek için söylenmiş şeyler. Bakma böyle mesajlar atıyor sana bu kadın bunu kaldırabilir mi? Sence bu saatten sonra mutlu olabilirler mi?
Sen ikisini de engelle ve hayatından Zihni’nden çıkart, bırak onlar pisliklerinde boğulsunlar sende bu yaşadıklarından ders alıp bir daha boşanma kağıdı görmeden kimseyle bir ilişkiye başlama. Allah beterinden sakladı dşye şükret, bir kaç gün acını yaşa sonra daha güçlü hayatına devam et. Sen unutursun, yeni yemiz bir aşka başlayabilirsin.. ya onlar?? Aralarında hep güvensizlik ve aldatma olacak. Bu hikayenin şanslısı aslında sensin:)
Adamın evdeki hesabı çarşıya uymamıştır muhtemelen.Sonuçta boşanmak kolay iş değil,mal paylaşımı,nafaka vs bir yığın sorun çıkabiliyor ancak sizin eşiyle görüşmeniz adamı sinirlendirmiş e onun da karakter bozukluğu size yazdıklarından dahi belli,sizin canınızı acıtıyor.Uzak durun bu adamdan derim ben.Hayatınızdan bir an önce çıkarıp kurtulunBeni begenmediği cirkin buldugı icin benle iliskiye basladı gram zevk almadıgı icin her gun bnle olmak icin can atıyodu yani boyle bisey mumkunmu deliriyorum galiba cok kotu bi his bu
sen beğenmediğini sevmediğini düşünmüyorum ben herkesin aksine.. belki bir kafa karışıklığında boşluğunda seni buldu hikayenizi bilmyorum ama akıl karışıklığına sen kurban gitmiş olablirsin arkadaşım.. niye sevdin niye yaptın diyemem çünkü insan beşer şaşar sende duygusal boşluğuna onu sardın belki yargılamak kimseye düşmez ama destek verebiliriz tabii ki sana.. Ben yerinde olsam sessiz kalırım bu süreçte2 cocukları var sdce karısını begenmesi mi semce mesele benimle begenmeden yatmış olması ne kadar anlamlı