- 7 Ağustos 2016
- 1.718
- 1.067
- 133
- Konu Sahibi birgunbahargelecek
sakin evlenme..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende olmaz kabul edemem dedim. Delirdi. Sen benim annemi istemiyor musun dedi. Saçmalama ne alakası var dedim. Çok kötü bir kavga ettik. Sonra suratına kapattım.
Kızlar bir ay önce nişanlandım. Nişanlanmadan önce nişanlımla oturup konuştuk her şeyi. Herhangi bir tarafın ailesiyle beraber yaşamayacağız vs. Az önce mesaj attı, x müsaitsen konuşalım mı diye. Kaynanam bizimle beraber yaşamak istiyormuş. Beraber yaşayacakmışız. Ki kaynanam evli. Kayınpederime yemek götürürmüşüz, haftada iki kere gidip evini temizlermişiz. Kayınpederimle anlaşamazlar zaten kayınpederim dünden razı. Nişanlımın annesini pek sevmiyorum açıkçası. Beni istemeye geldiklerinde de her şeye göz devirip burun kıvırmıştı. Benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.
Bende olmaz kabul edemem dedim. Delirdi. Sen benim annemi istemiyor musun dedi. Saçmalama ne alakası var dedim. Çok kötü bir kavga ettik. Sonra suratına kapattım.
Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum kızlar![]()
Kayınvalideyle yasamak çok zor dayanılması zor o olursa evlilikte zaten her gün kavga çıkar seni kabul eden böyle etsin etmiyorsa yol ordaKızlar bir ay önce nişanlandım. Nişanlanmadan önce nişanlımla oturup konuştuk her şeyi. Herhangi bir tarafın ailesiyle beraber yaşamayacağız vs. Az önce mesaj attı, x müsaitsen konuşalım mı diye. Kaynanam bizimle beraber yaşamak istiyormuş. Beraber yaşayacakmışız. Ki kaynanam evli. Kayınpederime yemek götürürmüşüz, haftada iki kere gidip evini temizlermişiz. Kayınpederimle anlaşamazlar zaten kayınpederim dünden razı. Nişanlımın annesini pek sevmiyorum açıkçası. Beni istemeye geldiklerinde de her şeye göz devirip burun kıvırmıştı. Benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.
En baştan bunları konusman iyi olmuş. Kayınvaliden kaç yaşındaki. Benmki 55-57 yaşlarında kendi temizliğini kendi yapıyor valla benden bile güzel yapıyorKızlar bir ay önce nişanlandım. Nişanlanmadan önce nişanlımla oturup konuştuk her şeyi. Herhangi bir tarafın ailesiyle beraber yaşamayacağız vs. Az önce mesaj attı, x müsaitsen konuşalım mı diye. Kaynanam bizimle beraber yaşamak istiyormuş. Beraber yaşayacakmışız. Ki kaynanam evli. Kayınpederime yemek götürürmüşüz, haftada iki kere gidip evini temizlermişiz. Kayınpederimle anlaşamazlar zaten kayınpederim dünden razı. Nişanlımın annesini pek sevmiyorum açıkçası. Beni istemeye geldiklerinde de her şeye göz devirip burun kıvırmıştı. Benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.
Öyle bir zorunlulugun yok istemeyedebilirsin saygısızlık etmediğin sürece sorun yok . Nisanliyken bu kadar rahat rest çeken biriyle evlenmeyi oturup bir kez daha düşünün benceKızlar bir ay önce nişanlandım. Nişanlanmadan önce nişanlımla oturup konuştuk her şeyi. Herhangi bir tarafın ailesiyle beraber yaşamayacağız vs. Az önce mesaj attı, x müsaitsen konuşalım mı diye. Kaynanam bizimle beraber yaşamak istiyormuş. Beraber yaşayacakmışız. Ki kaynanam evli. Kayınpederime yemek götürürmüşüz, haftada iki kere gidip evini temizlermişiz. Kayınpederimle anlaşamazlar zaten kayınpederim dünden razı. Nişanlımın annesini pek sevmiyorum açıkçası. Beni istemeye geldiklerinde de her şeye göz devirip burun kıvırmıştı. Benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.
ınsanlar bu yuzden dırekt evlenmıyor once nısan yapıyorKızlar bir ay önce nişanlandım. Nişanlanmadan önce nişanlımla oturup konuştuk her şeyi. Herhangi bir tarafın ailesiyle beraber yaşamayacağız vs. Az önce mesaj attı, x müsaitsen konuşalım mı diye. Kaynanam bizimle beraber yaşamak istiyormuş. Beraber yaşayacakmışız. Ki kaynanam evli. Kayınpederime yemek götürürmüşüz, haftada iki kere gidip evini temizlermişiz. Kayınpederimle anlaşamazlar zaten kayınpederim dünden razı. Nişanlımın annesini pek sevmiyorum açıkçası. Beni istemeye geldiklerinde de her şeye göz devirip burun kıvırmıştı. Benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.
Kızlar bir ay önce nişanlandım. Nişanlanmadan önce nişanlımla oturup konuştuk her şeyi. Herhangi bir tarafın ailesiyle beraber yaşamayacağız vs. Az önce mesaj attı, x müsaitsen konuşalım mı diye. Kaynanam bizimle beraber yaşamak istiyormuş. Beraber yaşayacakmışız. Ki kaynanam evli. Kayınpederime yemek götürürmüşüz, haftada iki kere gidip evini temizlermişiz. Kayınpederimle anlaşamazlar zaten kayınpederim dünden razı. Nişanlımın annesini pek sevmiyorum açıkçası. Beni istemeye geldiklerinde de her şeye göz devirip burun kıvırmıştı. Benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.
Kendimi kandırılmış gibi henüz yolun başındayken
Henüz yolun başındayken vazgeçin derim. Kendini belli etmiş evlenmeden bence çok şanslısınız , evlenmeden kendini belli ettiği için. Eğer bu durumu sineye çekip evlenirseniz ileride daha da bütük sıkıntılar yaşarsınız.Kızlar bir ay önce nişanlandım. Nişanlanmadan önce nişanlımla oturup konuştuk her şeyi. Herhangi bir tarafın ailesiyle beraber yaşamayacağız vs. Az önce mesaj attı, x müsaitsen konuşalım mı diye. Kaynanam bizimle beraber yaşamak istiyormuş. Beraber yaşayacakmışız. Ki kaynanam evli. Kayınpederime yemek götürürmüşüz, haftada iki kere gidip evini temizlermişiz. Kayınpederimle anlaşamazlar zaten kayınpederim dünden razı. Nişanlımın annesini pek sevmiyorum açıkçası. Beni istemeye geldiklerinde de her şeye göz devirip burun kıvırmıştı. Benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.
bakıma muhtacken deseler anlarım.. Kı ona bıle bakıcı olsa daha ıyı dıyorum artık kımse ıcın zorluk olusmaz 20 lı yaslarda psıkolojı bozmaya luzum yok... Ama elı ayagı tutan bırı sırf kocasıyla gecınemıyo dıye genc yasta dıbımde ıstemem .. Ne ozel hayat kalıyor ne bısey..erkek kıtlıgı yok cok sukur. Ben nısanlıyken bazı seyler anlasılıp ortaya cııkınca allah kurtarmıs dıyorum.. Evlenınce dense bosanmak bı nebze dhaa zor ıs. Sımdı yuzugu bırakıyorsun ve şükrediyorsun...Kızlar bir ay önce nişanlandım. Nişanlanmadan önce nişanlımla oturup konuştuk her şeyi. Herhangi bir tarafın ailesiyle beraber yaşamayacağız vs. Az önce mesaj attı, x müsaitsen konuşalım mı diye. Kaynanam bizimle beraber yaşamak istiyormuş. Beraber yaşayacakmışız. Ki kaynanam evli. Kayınpederime yemek götürürmüşüz, haftada iki kere gidip evini temizlermişiz. Kayınpederimle anlaşamazlar zaten kayınpederim dünden razı. Nişanlımın annesini pek sevmiyorum açıkçası. Beni istemeye geldiklerinde de her şeye göz devirip burun kıvırmıştı. Benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.
Evet ama olmadı tabiikiDönmeye çalıştı mı uyuz ?Yapar çoğu da ondan sordum.
53 yaşında, zaten dinç olmasa bu kadar olay çıkartamazdıEn baştan bunları konusman iyi olmuş. Kayınvaliden kaç yaşındaki. Benmki 55-57 yaşlarında kendi temizliğini kendi yapıyor valla benden bile güzel yapıyor![]()
Kandirilmissin zaten. Hissin normal daha ilk dakikadan sana gol atan adamdan uzak dur.Kızlar bir ay önce nişanlandım. Nişanlanmadan önce nişanlımla oturup konuştuk her şeyi. Herhangi bir tarafın ailesiyle beraber yaşamayacağız vs. Az önce mesaj attı, x müsaitsen konuşalım mı diye. Kaynanam bizimle beraber yaşamak istiyormuş. Beraber yaşayacakmışız. Ki kaynanam evli. Kayınpederime yemek götürürmüşüz, haftada iki kere gidip evini temizlermişiz. Kayınpederimle anlaşamazlar zaten kayınpederim dünden razı. Nişanlımın annesini pek sevmiyorum açıkçası. Beni istemeye geldiklerinde de her şeye göz devirip burun kıvırmıştı. Benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.
Öyle kadınlar 80 yaşına da gelse yapacağını yapar53 yaşında, zaten dinç olmasa bu kadar olay çıkartamazdı