kandırıldımm!!!!!

seker86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
239
1
46
Zonguldak
evet arkadaşlar konu başlığından anladığınız üzre kandırıldım..6 ay önce özel ama büyük bir şirkete muhasebe stajeri olarak işbaşı yaptım 6 aylıktı..
neyse çalışkanlığım müdürlerin dikkatini çekmiş mesai kalmam hiçbir ücret almadan deli gibi çalıştım gözlerine girip kadroya kalmak tek hayalimdi..yanımdaki muhasebe müdürüm de tam destekdi bana..genel müdürlükten fatura kesmem için bilgisayar ve kullanıcı kimliği şifreme kadar herşeyim geldi deli gibi mutluydum kızlar sonunda bende iş bulmuştum..namuslu güzel seçkin bir şirkette 2.muhasebeci olcaktım..derken stajımın 4.ayında migros idari kadroda muhasebe teklifi aldım ..yani burdakinden 1 kat fazla üzret alcaktım kadroya kalındığında gitim müdürüme
müdürm bana migrostan haber geldi mulakat yapıp acil ihtiyaçları varmış ,%90 alcaklar işe beni ,siz ne düşünüyorsunuz alcakmısınız kadroya ona göre müdürüm dedim sesim titreyerek
kızım buraya 2.muhasebeci alıncaksa o sen olcaksın git şimdi masana işine bak dedi o kadar mutluydum kii 3 yıl işsizlikten sonra işim garantiydi
bütün şirkete baklava aldım mutluluğumdan..
stajımın bitiş günü herkes bana bakıyor ama acınarak yazık der gibi..
sonra müdürm dediğim adam pasta almış birde seneratör kalem supriz yapıyorlar bana veda suprizi aklınca..
YIKILDIM KIZLAR
ağlamaktan hesap soramadım hıçkırıklarla ağlayarak biraz bekle ağlama mutlaka 2 aya belli olcak seni alcam dedi şerefsiz gene inandım..
ama muhasebe müdürümle hiç aramı bozmadım hatta düğünüme kadar gelip para bile takmıştır kendisi.
dün ne duysam beğenirsiniz muhasebeye bayan aldı .....bey şeker dedi bana inanın 2.şokumu oldum..ben güvendim ayağıma gelen ordan garantili işi bir sözü için red ettim allah dan revamı bu.hakkımı helal etmiyorum iki elim yakasında olsun mazlumun ahını aldı allahda onu evladından terbiye etsin.7 aydır işsizim oraya gidiyorum buraya gidiyorum almıyorlar torpilim yok diye..allah seni bildiği gibi yapsın birgün dilerim elime düşsesin..

çok haklısın üzülmekte,ama böyle beddua etme bırak Allah görüyor zaten yanına bırakmaz sen kalbini kirletme beddualarla

her iş kapısında boş döndükçe daha çok beddua ediyorum ,o bilgisayarı ellerimle açtım kutusundan ben kurdum şimdi başkası geldi kondu ben emek verdim başkası bedavadan oturdu masama..içim gidiyor düşündükçe..

düşünün bilgisayarım bile yoktu başlarının etini yedim ankarayı yalvar yakar getirttim 2 ay bilgisayarım geldin diye çabaladım..herşey boşmuş beni kısmetimden ettiler şimdi böyle ortada kaldım

dılerım senın ahın burnundan fıtıl fıtıl gelır o serefsızın
senı o kadar ıyı anlıyorum kı ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Maddi sebeplerden dolayi evladi uzerindr beddua etmeyin bence evladinin sucu ne

''mazlumun ahını aldı allahda onu evladından terbiye etsin'' anladım çok üzüntülüsünüz ama evladını niye olaya dahil ediyorsunuz ki?

Bir söz vardır;
Allah yarına bırakır da yanına bırakmaz diye..
Siz bu söze sığının.
Gerçekten sizi bekletip umut verdikten sonra o umudu yerle bir ettilerse Allah sorar hesabını.
Siz üzülmeyin nasip değilmiş.
Unutmayın güneş günün en karanlık vaktinden sonra doğar.
Bu kadar bunaldıysanız güzel haberler almanıza az kalmış demektir inşAllah:)

Canın yanmış anladım da, milletin evladından sana ne

Gün gelir evlat sahibi olursun, Allah seni o evlatla bir terbiye eder anlarsın, evlada beddua edilir mi ya

ne kadar cirkin bir beddua bu `nedemek allah cocuklariyla terbiye etsin ` is hayati bu hic bir zaman belgesiz isleri onaylanmis sanmayin buda size ders olsun , böyle bir beddua eden insan hicde mazlum olamaz,

İşyerlerinde hele büyük şirketlerde duygusal yaklaşılmıyor hiç kimseye.
Seni ve işini sevmiş olabilirler ama PRENSİP denen bir gerçek var iş hayatında.
Diğer yerden sana gelen iş teklifinden onlara asla bahsetmemeliydin,bence tek hatan bu...
Prensip icabı onlara yansıttığın imaj (bence) ;
daha işe almadan orası hemen alıcak,orda daha fazla maaş alacağım ama siz kadroya alırsanız burada da kalabilirim demişsin...yani yarın öbür gün işe başladığında daha iyi şirketlerden teklif gelse demekki kafası kurcalanacak bir yapıda o yüzden stajı bittiğinde ilişiğimizi keselim demişler...
Yinede beddua etme...
Bedduaya sormuşlar nereye diye,geldiğim yere gidiyorum demiş.

Evlatlarına yazık değil mi adamın?!
Direkt adamın kendisine et bedduanı.
Çocuklarını, eşini fln karıştırma.

Son düzenleme:
evet kandırılıp haksızlığa uğramışsın ama neden milletin evladına beddua ediyorsun? ne kadar çirkin bişey bu..

hem unutma beddua sahibine geri dönermiş..

o yüzden öfkeni direkt sahibine yönelt bence.bu konuda zaten haklısın.büyük bir haksızlığa uğramışsın.

Her şerde bir hayır vardır mutlaka.. Allah yarına bırakır yanına bırakmazmış...Eminim sizi bekleyen daha güzel bir iş var ki böyle oldu..Sabrın bahçesinde güller yetişir,sabırlı olun beddua etmeyin döner dolaşır sizi bulur....

her şerde vardır bir hayır üzülme. ama kimseyede beddua etme.

Seni haksiz yere isten cikarmislar canin yanin yanmis haklisin ama hic kimseye beddua etme hele bir cocuga beddua edilmez beddua doner dolasir sahibini bulur derler haklida olsan beddua etme sadece dua et iyi bir is bulmak icin.

arkadaşlar bende burda evladına dense sizin gibi derdim haklısınız.ama hep benim kızım böyle onu şöyle paralı kursa göndercem kızım a firmadan teklif aldı hep gelir anlatırdı bize..onun evladına yapılsın bu bana yaptığı terbiyesizlik kii anlasın ..
siz şimdi beni anlayamazsınız yaşamadığınız için.
ben gitsin evladı ölsün sürünsün demiyorum kii aynısı onun kızına yapılsın yarı yolda bıraksınlar..

hiçbir işveren iyi olan elamanını bırakmak istemez

müdürünüz ya da patronunuz her kimse stajınızı bitirmenizi beklemiş, sizi oyalamıs acıkcası

çok hatalılar sizi kandırmamaları gerekirdi,daha dürüstce söylemeleri gerekirdi

sizde baska iş tekliflerini kabul ederdiniz

bedduanızın çirkinliğine gelince yukarda arkadaslar denebilecek herseyi demiş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…