kandırıldımm!!!!!

biz de diyoruz ki seni işten çıkaran patronun değil mi? kızının suçu ne? kızı neden senin yaşadığın durumu yaşasın?

babalarının suçunu neden evlatları çeksin?

arkadaşım sen anlamamışsın galiba..ben şu şirketten şu kadar alcam demekki,ben size söyledim . güzel oku lütfen öncelikle yorum yapmadan..
beddua değil daha beterini yaptı zaten bana için yanmamış senin anlayamazsın..

arkadaşlar beni suçlu yaptınız ben madurummmmm
evladına ölsün demedim beni nasıl kandırdıysa o sevgili kızınıda başkaları kandırsın sözümün arkasındayım siz ne derseniz deyin..

evet melekyavrum işveren torpilli elemanını bırakmıyor iyi elemanını değil..
hatırı sayılır kişiler girince araya benim yerime o kızı almışlar..

evladına ölsün demedim beni nasıl kandırdıysa o sevgili kızınıda başkaları kandırsın sözümün arkasındayım siz ne derseniz deyin..

Arkadasim sen magdursun bunda hemfikiriz illa birine beddua etmek icin olsun demek olmaz o kisinin kizida benim yasadiklarmi yasayin diyorsun kandirilsin diyorsunuz buda bir nevi cesit bedduadir sizi isten cikaran kiz degil patrondur

Sana yapılanlar tek kelimeyle şerefsizliktir.

Boşver sen yılmadan iş aramaya devam et ve kendini geliştirmeye bak umarım istediğin işe kavuşursun.

biz de diyoruz ki seni işten çıkaran patronun değil mi? kızının suçu ne? kızı neden senin yaşadığın durumu yaşasın?

babalarının suçunu neden evlatları çeksin?

böyle adamlar ancak kendi gözünden sakındığı evladın da görünce bende böyle yapmıştım benim kızımada yaptılar desin istiyorum o baba kuzuzusa ben neyim.
ben aileme para göndermem lazım onlara güvenip kredi çekip evlendim birde babam yok haliyle benim borcumu her ay ödücek diye canı cıkıyor gece gündüz benim babamın sucu neydi peki kızlar soruyorum size neydiiiiii

Adamın yaptığı çok büyük adilik, o Allah'tan bulacak emin ol ama sen de yılma. Bak bu sana büyük tecrübe olsun bundan sonra, belki çok büyük kazıklardan korudu seni, kimseye güvenmemeyi öğretti sana. Bu yüzden lütfen yılma, tanıdığı herkese haber sal, sen de heryere başvur, azimle istekle iş arayınca hayrlısı ile bulursun hayatım. Ve herşeyin hayırlısını iste. Yani ne iş olurda olsun değil işte gördün. Hayırlısını versin sana Allah ve ben her zaman şöyle dua ederim. Allah'ım iyi, vicdanlı, imanlı, Allah'tan korkan insanlarla karşılaştır beni, seni de iyi insnalarla karşılaştırsın.

neyse bu beddua konusu kapansın arkadaşlar ya..
ben bu konuyu niye açtım onu söyleyim..
belki güvenmiyorsunuz ama insanlara kesinlikle güvenmeyin arkadaşlarr
böyle adi insanlar aramızda çok var,ben stajım bitcek evlencem kadroya gecceksem devam edeyim yoksa x firmada kalıcı olarak işe başlıcam dedim işaret parmağıyla buraya muhasebeci alıncaksa o sen olcaksın dedi çabuk işinin başına dön dedi ya
pazartesi şirkete gidip bir çift sözüm var ona
uykularım kaçıyor ya durumumu izah ettim babam kredi çekti müşkil durumdayız dedim üzülme taklidi bile yaptı adi şerefsiz...

diyorum ki başından beri evet haklısın,yaşadığın çok zor..bunda hemfikiriz zaten..

ama düşünce tarzın çok yanlış.peki sen işten çıkarıldnı ya senin babana da biri mi beddua etti o zaman?

olayları böyle bağlama lütfen..bak sen yinede kötü niyetli olma diyoruz,iyi düşün ki iyi olsun..böyle beddaularla kimin gemisi yürümüş ki?

anlatmaya çalıştığımız bu.ama sen canım çok yandı ben bu düşüncelere devam ederim dersen de tabii yazacak birşey yok.Allah yardımcın olsun,yeni bir iş imkanı doğsun İnşallah..

bak kk da konu sahipleri çok eleştiri alıyorum diyor en büyük nedeni
biz olayın her anında yokuz sadece bize anlatılanı biliriz
anlatılanlarla tanırız seni
yazdığın iyi şeyler de kötü şeyler de sana aittir
bize senle ilgili ipucu verir
normalde gündelik yasamda takılmadığımız ayrıntılara takılıyoruz burda belki
ama sebebi karsımızdaki kişiyi 1 paragraf bilemedin 2 paragraftan tanımaya çalışmamız
bu nedenle bazen cümlelere bazen kelimelere bazen hecelere bile takılırız

bu olayda anlattığın gibiyse işyeri sahibi evet çok ama çok hatalı
bunu sana yapmaya hakları yok
sen bu olayın elbette magdur olan tarafısın

ama burda seni haksız kılan bir babayı evladıyla vurmak istemen
işte bedduanı okuyanlarda öfkelenip yorum yapıyor
sen de ben geri almam o adam bunu hakediyor diyince daha da gaz veriyorsun

o zaman o adamı en çok can evinden ne vurcaksa benim gibi canı yansın deyim de çocuğuna beddua konusu kapansın kızlar..
inanın kazık nasıl atılırmış gösterdiler..bir dediğini iki etmezdim ..birgün pazar mesaisi vardı dişi ağrıyor ama yerlere atcak kendini 3 kişiyiz şirkette hemen gittim nöbetçi eczaneden apranax aldım bana nasıl teşekkür etceğini şaşırdı ..çok iyiliğim geçti niye benim ekmeğimle oynadı..bakın benim babm çek baba dedim ödücem müdürüm böyle dedi kadroda kalcakmısım dedim nasıl mahcubum anlayamazsınız kiii
yaşamayan anlamaz diyorum

Bu size insanlara güvenmemek dışında bir tecrübe daha kazandırmalı bence .

O da ; iş hayatının acımasız kuralları .Daha iyi olduğunu düşündüğünüz işi kabul edeceksiniz , sonuçta sırt çevirdiğinizde yıllarınızı verdiğiniz , gittiğinizde büyük boşluk yaşayacak bir durum yok , staj yaptığınız firmadan ayrılacaksınız eni konu.

İş hayatında fırsatlar anlıktır , kararı verdin verdin . Bir daha iyi bir iş bulursanız , bu küçük detaylarıda yazın kafanızda bir yerlere.

Birde canım bir dahki sefere planlarını, kararlarını kimseyle paylaşma, söyleme. Ahh iş dünyası tam kurt kapanıdır. Herkese yüzüne güler ama arkandan ne dolaplar çevirirler. Mesele o stajda çalışırken diğer iş faaliyetlerini gizliden yürütseydin keşke, iş görüşmesine izin gününde gitseydin veya bir yalan bulup hemen mülakata sıvışsaydın.

Yani daha iyi iş buldysan ama bir işin varsa diğer işe yalanlar uydurup git görüşmeye ve dediğim gbi kararlarını, özelini kimseye ama kimseye söyleme.

Ben işte çalışırken, şimdiki işimin mülakatına yalan uydurup gitmiştim, mülakat kısa sürmüştü dikkat çekmeden hemen geldim. Burdan istifa edip yeni işime başlamıştım. Yani bundna sonra böyle yapmaya çalış sende..

Son düzenleme:
muhasebe müdürmle msjlaşıyoruz bakın ne yazmış
onlardan gelcek hayır allah dan gelsin nasıl emek verdin görmediler mi sanıyosun kendi müdürlerim ama müdür olmuşlar işte insan olamamışlar yazmış ..

Bu kadar verici olmayın hem özel hem de iş yaşamınızda. Profesyonel olun biraz. Ağrı kesici almak sizin işiniz mi? Kurumsal şirketlerde eleman alımlarında daha çok uzmanlık, tecrübe ve profesyonellik aranır. Azıcık ağırdan satın kendinizi, yaptığınız işten yakının zor olduğundan bahsedin. Herkes yapabilir gibi bir izlenim bırakırsanız daha çok ezilirsiniz.

Son düzenleme:

arkadaşım güzel demişsin de ben saklayamzdım çünkü beni almıycaklarsa gitcektim zaten. ya stajım bitcek sen yoluna bak biz almıycaz seni diceklerdi yada alcaklardı ikisinden biri..bu adam dolaplar çevirdi yalanlar söyledi yada gerçekten alcaktı arkadaşının kızı devreye girince bana namus sözü vermiş umrunda mı namussuzun.

iyide hanfendi müdür müş dişardaki insanmış herkes için yapardım bunu emin olun..o durumda kendini ağırdan satmayı düşünemezsin ki karşında kıvranıp duran insan var.pişman değilim sadece güvendiğim için pişmanım..

Migros işi de bunun kadar iyi değil miydi. Migros diye söylemeyecektin o zaman. Müdür olacak adam sırf o anlık seni kaybetmemk veya angarya işleri yapmana devam etmen için oyalamış seni. Ben yine dediğimin arkasındayım.Bundan sonra da böyle alacak mısınız almayacaksınız diye emin olayım derken başka güzel fırsatları kaçırma emi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…