Kandırılıyor olabilir miyim?

breathin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
638
7
0
Ankara
selam kızlar, aklım baya bi karışık halde.sevgilim 2 ay önce yeni araba aldı ama 2.el 170 milyara aldı.kendisi ticaretle uğraşıyo durumu da iyi, ama bu arabayı alacak kadar para kazanmıyo söylediğine göre annesine miras kalmış ve o parayla almış.sevgilimin 2 de kardeşi var.miras kalan para da 200 civarı bişey sanırım.şimdi sorun şu ki arabayı aldığı günden beri araba iki güne bi serviste.bigün o yokken ruhsata bakmaya çalıştım ruhsatta başkasının adı yazıyodu bi şirket adınaydı araba durumunda da hacizli falan gibi bişey yazıyodu banka ismi falan vardı.gelince sordum bu ne niye böyle yazıyo dedim noter işlemleri yapıldı ama daha üstüme geçirmedim 6 ay süresi var eski sahibi krediyle almış o yüzden öyle dedi.

araba iki güne bi serviste tamam durup dururken abuk subuk şeyler yazıyo ekranında falan ben de görüyorum, ama iki güne bi servise gitcek ne durumu var bunun diyorum sonuçta çalışıyo bırak kullan gitsin diyorum yok götürüyo illa arabayı alalı 2 ay oldu ama toplasan 1 ay ya gördüm ya görmedim.biraz önce tesadüfen bu kgs cezalarının fln olduğu yere girdim.plaka nosunu sorgulattım aracın 500 küsür milyon borcu var en son borç temmuzda.ha bu arada bu arabayı aldığı adamla da devamlı telefonda konuşuyo adam arayınca yanımdan kalkıp konuşuyo falan nolduğunu anlamıyorum kıllandırıyo beni.sorunca da adama 10 milyarını ödemedim ondan arayıp duruyo dedi.arabayı servise bırakıyo bi anda ta uzaktaki kardeşinin arabasıyla geliyo ne ara kendi arabasını servise bırakıyo da taa gidip o arabayı alıyo falan anlamıyorum.şimdi size bazı sorular sorucam:

satış sırasında borç çıkınca ödenmeden satış yapılmıyo diye biliyorum, o borçlar ödenmiş olsa sorguda hala nasıl borç gözükür?
sizce 200 milyardan annesinin 170 milyarı çıkarıp vermesi tuhaf değil mi?
bi de arabanın serviste olduğuna falan inanmıyorum acaba götürdüğünü söylediği servisi arasam bana bilgi verirler mi?

ayy mesele para pul falan değil ben onu hiçbişeyi yokken tanıdım sevdim ama bana böyle bi yalan söylemişse baya cingar çıkarıcam hele de böyle saçma bişey yüzünden yapıyosa.sizce napim ben bu işe baya sardım.

Borcu olan bir arabanin noter satisi nasil yapiliyor ki anlamadim evvela haciz kalkmasi gerekiyor ki noter satisi gerceklessin kaldi ki bu durum gerceklesmedigi icin ruhsatta arkadasinizinda ismi yazmiyor .

Annesi 200 bin liralik servetin ozel bir durum yok ise gidipde 170 bin lirasini bir cocuguna verebilecegini ise yuzde bir ihtimalin altinda goruyorum .

bmw 5.20 lerin 2012 modelleri 170.000 tl anca.sevgilin ticaretle uğraşıyorsa ellerine düşmüştür araç hacizliyse.belki alamadıkları borcun yerine araba almışlardır borç sahibinden oda borcunu ödeyince geri verceklerdir.bu arada da sana arabanın çok sorun çıkarttığını ve sattığını söyleyecektir.

Benim aklımada aslında aracın daha düşük model olduğu,muhtemelen 70.000 gibi bir paraya alındığı ve sevgilisinin havalanmak için konu sahibine 170.000 dediği geldi.
O zaman ailenin parasından sadece kendi payını almış oluyor ve arabanın sürekli sorun çıkartmasıda açıklanabilir belki.
Henüz 10.000 lirasını vermediği için ve eski sahibi aracın üzerindeki haczi kaldırmadığı için üzerine alamamıştır belki.:44::44:

evet bide o var tüm parayı verip 10 000 vermemesi tuhaf hadi haciz kalkınca vericek diye anlaştılarsa adam niye sürekli 10000 tl için arıyor diyor.bencede 70.000 filan olabilir o zaman hem kendi payı hemde sürekli bozulması açıklanabilir.*
ha öte yandan sevgilisi çok cesaretliyimiş üstüne almadığı bir arabanın parasını verebilmiş ya adam yarın öbür gün ben senden para almadım araba benim derse ?

hayır ruhsara baktım 2011 model 170 bin olmayabilir 165 falan da olabilir orasından kesin emin değilim

2.el araba almak bence büyük cesaret işi üstelik hacizli almış üstüne almamış arabayı büyük bir güven meselesi adam yarın öbür gün ben parayı almadım araba benim diyebilir arada senet filan yoksa.bide o kadar arıza çıkarıyorsa kazalı filan da olabilir.0 alabilirmiş o paraya bence gereksiz olmuş.bide bana kandırılıyosun gibi geldi hem tüm bu sebepler hemde nerdeyse tüm mirasın bir çocuğa kalması çok saçma.öbür kardeşin canı yok mu ?

hayır ruhsara baktım 2011 model 170 bin olmayabilir 165 falan da olabilir orasından kesin emin değilim

O zaman hiç normal değil bu durumlar.,
Bir insan 170.000 lira verip hacizli araba almaz,alsada ilk işi o arabanın haczini kaldırttırıp arabayı üstüne almak olur.
Yoksa her an arabanın sahibi veya banka arabaya el koyabilir.:26::26:
2011 model bir BMW nin sürekli sorun çıkartmasıda olacak iş değil.:44:

konu sahibi kandırılıyorsun ama sevgilinin amacı ne anlamadım.2011 model araç bu kadar sık arıza yapmaz.

üstelik hacizli aracın satışı haciz kalkmadan yapılmaz.böyle hacizli sorunlu aracı elden çıkaran kişi de 10000 liranın peşine düşmez,kurtuldum diye sevinir

Arıza değildir o, trafiğe çıkaramıyordur bu yüzden öyle söylüyordur.
Sizde çok sıkıştırıcında belkide doğuyu söyleyemiyordur.
Akrabasına ait olabilir belkide bu yüzden üstüne almadan göze almıştır.

Annesi o kadar parayı verebilir, belki diğer çocuklarına verilmiştir o hak daha önce.

Siz ne kadar güveniyorsunuz sevgilinize, bu durumda devreye bu güven girer.

Ankara Merkez İcradan İhale ile Satılık BMW 5.20 2011 Model Otomobil : Araç İhaleleri : Otomobil : icraara.com
arkadaşım bu linkte hacizli bmw 2011 model bmw fiyatı var.. 170 bin falan hikaye yani.. araba siteerinde en fazla 120 130 bin veriliyor...hacizli alimda 84 bin ilk satışta...
ama anlayamadığım sevgilin neden böyle bir yalan söylüyor...acaba araçı birilerinden borcu karşılığı falanmı aldılar....hani böyle işlerle uğraşan adamlar varya... onlardan olmasın sevgilin ne kadardır tanıyorsun erkek arkadaşını canım....

kafanı nelere yoruyosun tatlım.bırak bişey varsa çıkar elbet..

5.20 leri hacizle 170bine almaz cok daha düşük bir rakama alır
ayrıca haciz işi öyle elden vermeyle olmaz
noter aracılığıyla satıs yapılır
hacizli adam parayı almaz borcu olduğu yere ödenir hemen
10.000 sonra falan olmaz
bakkal hesabı iş olmaz hacizde
zaten mahkeme kararı vardır bu işte,para hemen alınır
ayrıca bmwler asla o kadar sık sorun cıkarmaz
taş gibidir
eşimde de var 2012si ama daha ufak bir modeli,tık demedi zaten servis sürekli arabayla 5sene ilgileneceği için teminat veriyor sürekli kontrol ediyorlar
bence de sen kandırılıyorsun
ortada bir iş var

o rakam 70000tl dir aracta daha eski bir modeldir
ya da 2012 ise büyük bir kaza geçirmiş
pert raporu almıs bir arabadır
araba hacizlide değil adam sadece sevgilinden yardım istemiştir teminat olarak arabasını göstermiştir

170 bin cok fazla kesinlikle yalan. ayrica evi var mi bilmiyorum ama bana oyle toplu bi para gecse hacizli arabayla ugrasicagima ufak da olsa bi ev alirdim. ya sevgilin cok saf ki hacizli arabayi 170 e aliyor ya da sana baya yalan soyluyor. ki ben ticaretle ugrasan biri oldugu icin saf olduguna inanmadim. ticaretle ugrasan insanlardan nefret ederm babam zamaninda girdi trilyon batirdi kaldik dimdizlak. sana daha duzgun bir isi olan biriyle olmani tavsiye ederim oyle kolay para kazananlarin kazandigi paranin gitmesi de cok kolay oluyor. ben olsam kurcalardim. en kotu ihtimal ruhsattaki ismi arastirir bulurdum belki akrabasinin arabasi hergun bu yuzden kullanamiyor. bana bu daha mumkun gibi geldi. ama oyle olsa bile niye sana yalan soyluyor. hic hos degil. bu adam hakkinda ikinci kez dusun derim ileride coluk cocuk ortada kalmak istemiyorsan.

Eski parayla 170 milyarı bir arabaya vermek tamamen israf, tamamen lüzumsuzluk.
Millete para batıyor herhalde.

ortada bir yalan var ama ne amaçla söylenmiş orası meçhul.ben olsam bu öğrendiğim bilgilerle karşısına çıkıp itiraf ettirmeye çalışırdım.aksi takdirde kafamda kurgula kurgula kafayı yerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…