Kandırılıyor olabilir miyim?

arkadaşım kesinlikle noter onaylamaz 6 ay süre ne de 1 sene aracın borcu varca ceza sı varsa noter de çıkıyo trafik cezası olduğunda araba teslim edilmez ve evraklar teslim edilmez ne kadar süredir tanıyorsun bu arabayı alacak kadar parası yok diyorsun 170 bin ciddi bir para miras bile olsa o parayı farklı deegerlendirir insan bence ev ,iş vs servisini nereden bulacaksın ki canım işkillenmekde haklısın bence biraz mesafe koymakda yarar var :26:

bana ticaretle uğraşıyorum böyle bi araba lazım bana dedi.normalde asla yalan söylemez, bugüne kadar bitane yalanını bile yakalamadım 6 aydır birlikteyiz 10 güne nişanlanıyoruz ama bu durumu çözemiyorum hislerimde yanılmam bişey var bu işte ama neden yapıyo bilmiyorum

2012 model ikinci else aldığı araba, sürekli arıza çıkarmaz.
Daha eski bir modelse 170 bin mümkün değil etmez.

Sana hava basmak istemiş.

Bir de bu lüks arabalarda yurtdışından kaçak getirip burada satıyorlar. Arabayı üstüne almayıp 6 ay kullanıp yenisiyle değiştiriyorlar. Aldıkları arabanın yarı fiyatından daha az paraya satıyorlar bu arabaları. Böyle bir şey de yapmış olabilir.

cnmm bu naşanlılık dönemini uzattıkça uzat..... iyice tanımaya çalış derim...... hatta bence nişanı ertelenmen daha iyi ama niye diye soracaklar cvb veremeyeceksin......

arkadaşımın başına geldi, 2 senedir anıdığı çocuk ki çocuğu ailecek çok seviyorlar... çocuk yalan söyledi durumum çok iyi diye söz kesilince anlaşıldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…