selam kızlar, aklım baya bi karışık halde.sevgilim 2 ay önce yeni araba aldı ama 2.el 170 milyara aldı.kendisi ticaretle uğraşıyo durumu da iyi, ama bu arabayı alacak kadar para kazanmıyo söylediğine göre annesine miras kalmış ve o parayla almış.sevgilimin 2 de kardeşi var.miras kalan para da 200 civarı bişey sanırım.şimdi sorun şu ki arabayı aldığı günden beri araba iki güne bi serviste.bigün o yokken ruhsata bakmaya çalıştım ruhsatta başkasının adı yazıyodu bi şirket adınaydı araba durumunda da hacizli falan gibi bişey yazıyodu banka ismi falan vardı.gelince sordum bu ne niye böyle yazıyo dedim noter işlemleri yapıldı ama daha üstüme geçirmedim 6 ay süresi var eski sahibi krediyle almış o yüzden öyle dedi.
Araba iki güne bi serviste tamam durup dururken abuk subuk şeyler yazıyo ekranında falan ben de görüyorum, ama iki güne bi servise gitcek ne durumu var bunun diyorum sonuçta çalışıyo bırak kullan gitsin diyorum yok götürüyo illa arabayı alalı 2 ay oldu ama toplasan 1 ay ya gördüm ya görmedim.biraz önce tesadüfen bu kgs cezalarının fln olduğu yere girdim.plaka nosunu sorgulattım aracın 500 küsür milyon borcu var en son borç temmuzda.ha bu arada bu arabayı aldığı adamla da devamlı telefonda konuşuyo adam arayınca yanımdan kalkıp konuşuyo falan nolduğunu anlamıyorum kıllandırıyo beni.sorunca da adama 10 milyarını ödemedim ondan arayıp duruyo dedi.arabayı servise bırakıyo bi anda ta uzaktaki kardeşinin arabasıyla geliyo ne ara kendi arabasını servise bırakıyo da taa gidip o arabayı alıyo falan anlamıyorum.şimdi size bazı sorular sorucam:
Satış sırasında borç çıkınca ödenmeden satış yapılmıyo diye biliyorum, o borçlar ödenmiş olsa sorguda hala nasıl borç gözükür?
Sizce 200 milyardan annesinin 170 milyarı çıkarıp vermesi tuhaf değil mi?
Bi de arabanın serviste olduğuna falan inanmıyorum acaba götürdüğünü söylediği servisi arasam bana bilgi verirler mi?
Ayy mesele para pul falan değil ben onu hiçbişeyi yokken tanıdım sevdim ama bana böyle bi yalan söylemişse baya cingar çıkarıcam hele de böyle saçma bişey yüzünden yapıyosa.sizce napim ben bu işe baya sardım.