Kız görünümlü erkek olan kişiyle ilişki yaşayan konu sahibi değil, konu sahibinin ex aşkıymış.Ben olayı anlamadım. Siz sadece erkeklerden hoşlanıyorsanız sizin deyiminizle biseksüel ama kız görünümlü erkek olan kişiyle neden ilişkimsi bişey yaşadınız?
Yaşadığınız ilişki değilmiş zaten, aşk acısı falan yoktur.
Kız görünümlü erkek olan kişiyle ilişki yaşayan konu sahibi değil, konu sahibinin ex aşkıymış.
Ve şok geçirdim. Bahsettiğim kişi, biseksüel çıktı. Nasıl tarif etsem bilemiyorum, kız görünümlü ama erkek
Forumda ilk konu açışım, alıntılayamadıysam kusuruma bakmayınKudrAlobar
Ben değilim kız görünümlü erkek kişiyle ilişki yaşayan. Bahsettiğim kişinin uzatmalı sevgilisi gibi bir şey, sorun şu bu kişinin bana kız arkadaşı olduğundan ve cinsel eğiliminden bahsetmemesi. (trans demem doğru olur mu? bilen biri yazarsa sevinirim.)
Aşk acısı değil zaten, haklısınız. Kandırılmışlık hissi, güvenimi yitirdim insanlara. Anlam veremedim, mana bulamadım. Paylaşamayınca insana yük biner ya öyle bir durumda hissettim ve buraya konu açtım.
Forumda ilk konu açışım, alıntılayamadıysam kusuruma bakmayınKudrAlobar
Ben değilim kız görünümlü erkek kişiyle ilişki yaşayan. Bahsettiğim kişinin uzatmalı sevgilisi gibi bir şey, sorun şu bu kişinin bana kız arkadaşı olduğundan ve cinsel eğiliminden bahsetmemesi. (trans demem doğru olur mu? bilen biri yazarsa sevinirim.)
Aşk acısı değil zaten, haklısınız. Kandırılmışlık hissi, güvenimi yitirdim insanlara. Anlam veremedim, mana bulamadım. Paylaşamayınca insana yük biner ya öyle bir durumda hissettim ve buraya konu açtım.
Ben olayı anlamadım. Siz sadece erkeklerden hoşlanıyorsanız sizin deyiminizle biseksüel ama kız görünümlü erkek olan kişiyle neden ilişkimsi bişey yaşadınız?
Yaşadığınız ilişki değilmiş zaten, aşk acısı falan yoktur.
Trans bireylerle olan kişilere biseksüel demiyoruz ki. Kavramlar çorba olmuş sizde, konunuzdan hiç bir şey anlaşılmıyor.
Doğru düzgün ilişkiniz bile yokken size neden cinsel eğilimlerinden (ki eğilim de yok benim anladığım kadarıyla) bahsetsin ki insanlar?
Canım bi arkadaşım aynısını yaşadı. O kızı da böyle aşık etti. Adam meğer gaymis. O da yurtdisindaydi. Umarım aynı kişi değildir. Yanilmiyorsam isvicredeydi. Seninkisi nerede?
Nasıl sinyal aldın ne hissettin nasıl anladın?
Ben hiç bişey anlamadım. Kişi biseksuel ise nasıl kandırılmış oluyorsunuz ki? Her iki cinsiyetten de hoşlanabilir demek bu. Herkese biseksuel olduğunu söylemek zorunda değil.
Arkadaşım trans bireylerle ilişki yaşıyan bir sürü evli adam var. Beni kandırdı diye düşünmeyin. Sizinle de ciddi düşünüyor olabilir. Hee ahlaki değerlerinize uymuyorsa yolunuzu ayırmanız iyi olmuş. Drama gerek yok, 1 yıl kayıp altı üstü.Tek kişi değilmişim. Bahsettiğim kişi Amerika'da yaşıyor. Teşekkürler anladığınız için. Ben cidden anlatamıyorum sandım. Bu kişi bana sözde evlenme teklifi bile etmiş biriydi. Neredeyse tüm arkadaşlarıma beni çok sevdiğini söylemiş biriydi. Kıskanç ve hatta karışan biriydi. Şok yaşıyorum şu an. Ne cinsel tercihi, ne başka bir şeyiyle ilgilenmiyorum. Nasıl istiyorsa öyle yaşasın diyorum ama kendimi buruk hissediyorum ve çokça değersiz.
kimse anlamamış ısrarla onlara bile karışık yazıyorsunuz bir sakin olun.biseksüel insanlar katil değil sakin olun!
şimdi sizin flört ettiğiniz şahıs bildiğimiz erkek. Siz stalk ederek onun hayatında kadın görünümlü bir erkek gördünüz doğru mu??
öyle ise flört ettiğiniz kişi biseksüel DEĞİLDİR.
HETEROSEKSÜELDİR.
Tıpkı sizin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?