Kandırılmış gibi hissediyorum.

kimse anlamamış ısrarla onlara bile karışık yazıyorsunuz bir sakin olun.biseksüel insanlar katil değil sakin olun!

şimdi sizin flört ettiğiniz şahıs bildiğimiz erkek. Siz stalk ederek onun hayatında kadın görünümlü bir erkek gördünüz doğru mu??

öyle ise flört ettiğiniz kişi biseksüel DEĞİLDİR.
HETEROSEKSÜELDİR.
Tıpkı sizin gibi.

Bakın ben kimseyi yargılamıyorum. Lütfen böyle düşünmeyin.

Mesajınızı anladım. Şimdi daha iyiyim.

Sorun onların ilişkisi filan değil. Biseksüel veya değiller, artık hangi terim ifade ediyorsa.

Sorun bu ikilinin ilişkisi sırasında benim deney faresi gibi kullanılmam. Adam beni araya fragman yapacaktı uzun metrajlı ilişkisine. Yaklaşık bir yıldır bana her yerden ulaşmaya çalıştı ve hala devam ediyor.

Ben anlam veremedim. Belki dedim paylaşırsam bu his geçer.

Tek kişi değilmişim. Bahsettiğim kişi Amerika'da yaşıyor. Teşekkürler anladığınız için. Ben cidden anlatamıyorum sandım. Bu kişi bana sözde evlenme teklifi bile etmiş biriydi. Neredeyse tüm arkadaşlarıma beni çok sevdiğini söylemiş biriydi. Kıskanç ve hatta karışan biriydi. Şok yaşıyorum şu an. Ne cinsel tercihi, ne başka bir şeyiyle ilgilenmiyorum. Nasıl istiyorsa öyle yaşasın diyorum ama kendimi buruk hissediyorum ve çokça değersiz.
Ben seni çok iyi anlıyorum. Benim en yakın arkadaşım bu durumun aynısını yaşadı. Bi an o yaziyo sandım o derece. Internetten tanıştılar. Ona da çocuk evlilik hayalleri kurdurdu. Kac ay konuştular. Şöyle evlenmek istiyorum böyle istiyorum dedi. Kızın olduğu şehre geldi. Yakınının düğünü varmis aynı şehirde. Kızı da çağırdı hatta. Kızı herkesle sevgilim diye tanıştırmış herkesin içinde sarılıp öpüyormuş. Kız havalara uçuyordu. Sonra çekti gitti bi daha da aramadı kızı. Bi araştırdık bu kızı da yakın arkadaşım diye burda tanıştırdığı bi çocuk vardi. Meğer onunla sevgililermis. Beraber fotoğrafları bile var aşk yaşadıkları o derece. Şok geçirdik. Ilişki yaşadığı erkeği görsen kaşları alınmış kız gibi zaten. Dedim bu çocuk zaten kız gibi sen nasıl anlamazsın. Yakın arkadaşım diye tanıştırdı anlamadım dedi. Kız çok ağladı üzüldü. Çok inanmıştı ona. Neden böyle yaptığını düşündüğümüzde gayligini kapatmak için etrafa kız arkadaşım var imajı vermek için kızı düğüne davet ettiğini düşündük. Herkese şov yaptı kızla. Kizin da duygularıyla oynadı.. Ne kadar vicdansız insanlar.. Seninkisi de öyle bisey yapmış olabilir..

Hiç ilişkiniz olmamış biri için bu kadar drama fazla değil mi?
Kandırılmış falan hissetmeyin
Sevgilim olmadıkça da kimseyi cinsel eğilimim hakkında bilgilendirmem. Gerek de yok..
Biri ile birlikteyken sizinle flört etmesi dokunduysa, sizin sevgilisi olduğunda haberiniz yoktu, geri kala sadakat meselesi onunla sevgilisi arasında

Ben olayı anlamadım. Siz sadece erkeklerden hoşlanıyorsanız sizin deyiminizle biseksüel ama kız görünümlü erkek olan kişiyle neden ilişkimsi bişey yaşadınız?

Yaşadığınız ilişki değilmiş zaten, aşk acısı falan yoktur.
Sayende konuyu dahada karıştırdım :KK12: :KK70::KK70::KK70:

Kadın görünümlü bir erkek mi cinsiyet değiştirmiş erkek mi o bile belli değil. Kadın görünümlü erkekse bisex diyebiliriz diğer türlüyse hetero. Açıklama cevabından da bir şey anlamadım ben de.

Aslında konunun adamın cinsel yönelimiyle zerre ilgisi yok. Hetero da olsa biseks de olsa mesele konu sahibiyle ilişkimsi bişey yaşarken aslında bir başkasıyla da yaşaması. Ya da bu konuda da konu sahibinin kafası karışmış. Bilemedim.

İlişki yaşadığı kişi onun liseden bir arkadaşı. Fotograflarında saçları uzun, bir erkek gibi görünmüyorum ama erkek halinide paylaşmış. Cinsiyet ameliyatı olmuş mu olmamış mı bilmiyorum. Ne diyebilirim ki terimleri de bilmiyorum. İlk şokla yazdım öyle. Ayrıca anadilim Türkçe ama çok uzun yıllar yurtdışında yaşadım. İfade bozuklukları olsun veya kafanız karışsın diye yazmadım öyle. Ben beni sevdiğini düşündüğüm birinin beni kandırdığını gördüm.

Sorun kesinlikle bu kişilerin yönelimi veya hetoroseksüelliği değil. Tekrar belirtmek istiyorum.

Hiç ilişkiniz olmamış biri için bu kadar drama fazla değil mi?
Kandırılmış falan hissetmeyin
Sevgilim olmadıkça da kimseyi cinsel eğilimim hakkında bilgilendirmem. Gerek de yok..
Biri ile birlikteyken sizinle flört etmesi dokunduysa, sizin sevgilisi olduğunda haberiniz yoktu, geri kala sadakat meselesi onunla sevgilisi arasında

Çok haklısınız. Geriye dönüp üzülmenin manası yok. Dram yapacak bir şey de yok, kendisinin düşünmesi gereken şeyler bunlar. Benimle alakasız ve boş işler benim mutluluğumu ve güvenimimi etkilememeli.

Ben bu kişiyle zor günlerimde tanışmıştım. Bana bir umut olmuştu. Sanırım bundan çok kırıldım. İnsanlara hep çok güvenirdim artık daha çok dinleyeceğim hislerimi.

geçirdik. Ilişki yaşadığı erkeği görsen kaşları alınmış kız gibi zaten. Dedim bu çocuk zaten kız gibi sen nasıl anlamazsın. Yakın arkadaşım diye tanıştırdı anlamadım dedi. Kız çok ağladı üzüldü. Çok inanmıştı ona. Neden böyle yaptığını düşündüğümüzde gayligini kapatmak için etrafa kız arkadaşım var imajı vermek için kızı düğüne davet ettiğini düşündük. Herkese şov yaptı kızla. Kizin da duygularıyla oynadı.. Ne kadar vicdansız insanlar.. Seninkisi de öyle bisey yapmış olabilir..

Birebir aynı hikaye desem? Çok sağolun paylaştığınız için.

Bende anlam veremedim bencilliklerine. Bana neler neler söylerdi ve benimle hava attığını da çok gördüm çevresine. Bu da beni itmişti mesela bana bir şey demiyordu sevgili olmak üzerine ama millet bana soruyordu onun hayatını vs

Ortada ilişki yok
Cidden yok önce bunu kabullenin
Ve insanlar öyle ulu orta cinsel yoneliminden bahsetmıyor
Olması gerektiği gibi

guvenınızın neden etkılendıgını de anlayamadım ortada yalan da yok ortada hiç bir şey yok
Canınız sıkılmış

İlişki yaşadığı kişi onun liseden bir arkadaşı. Fotograflarında saçları uzun, bir erkek gibi görünmüyorum ama erkek halinide paylaşmış. Cinsiyet ameliyatı olmuş mu olmamış mı bilmiyorum. Ne diyebilirim ki terimleri de bilmiyorum. İlk şokla yazdım öyle. Ayrıca anadilim Türkçe ama çok uzun yıllar yurtdışında yaşadım. İfade bozuklukları olsun veya kafanız karışsın diye yazmadım öyle. Ben beni sevdiğini düşündüğüm birinin beni kandırdığını gördüm.

Sorun kesinlikle bu kişilerin yönelimi veya hetoroseksüelliği değil. Tekrar belirtmek istiyorum.

İşte ne yaptı da kandırdı sizi o kısmı anlamadık pek. Aranızda ilişki yokmuş, sizi evlilik vaadiyle kandırmamış, bahsettiğiniz şahısla ilişkisi sizin kuruntunuz mu yoksa gerçek mi bilmiyoruz. Ortada kandıran, kandırılan, kullanılan kimse yok bence.

Konuya nereden gireceğimi bilemiyorum. Kafam çok karışık, çevremde bu konuyu anlatabileceğim kimsem yok ve malum ev karantinası ailemle birlikteyim. Burada her konuda her derde yazılmış güzel yorumlar görüyorum. Size anlatmak istedim.

Benim derdim anlatılması güç çünkü hala şoktayım. Lafın nereye gideceğini kestiremiyorum, kırıcı bir şey yazarsam lütfen kızmayın sadece büyük bir şok geçiriyorum.

Ben geçen yıldan beri biriyle görüşüyordum yani görüşmek derken sadece yüzyüze görüşmemiz sadece arkadaşlar arasında oldu ve çoğu kez iletişimimiz telefon mesajlaşma üzerineydi çünkü kendisi yurtdışında yaşıyor.

Ben bu kişiyle hiçbir zaman bir ilişki yaşamadım, kendisinin ilgisi bana bariz bir şekilde belirtmiş olsada. Çünkü hani derler ya, kişi hisseder diye. Sanki garip sinyaller geliyordu ondan ve ben ona olan ilgimi hiçbir zaman onunla bir ilişki yoluna girmek için kullanmadım. Bunu bana Allah'ın bir lütfu olarak düşünüyorum, kendisi hal ve hareketlerini hep devam ettirdi ama hiçbir zaman somut denilebilecek bir şey göremediğimi zannediyorum arkaya dönüp bakınca. Bu durumun bana zarar verdiğini düşününce, bir gün kestirip attım. Onunla olan bağlantımı kestim, ortak arkadaşlardan rica ettim herhangi bir şekilde haber taşınmaması için ondan. Bende gayret ettim ve toparlandım, okuluma dört elle sarıldım.

Ta ki karantina bunu bölene kadar.

Basit bir stalk işlemine giriştim, ah keşke hiç bulaşmasaymışım diyorum.
İletişim kurmayacaktım asla, bu kişi ısrarla ve ısrarla üzerime gelse bile onunla iletişimi kopardığımdan beri. Bazen merak etmemek daha iyi.
Ve şok geçirdim. Bahsettiğim kişi, biseksüel çıktı. Nasıl tarif etsem bilemiyorum, kız görünümlü ama erkek (bu bilgiye bu kişinin sosyal medyasından ulaştım, kafamdan atmıyorum.)
Meğer benle ilgilendiği, bana kur yaptığı zamanlarda bu kişiyle berabermiş.
Ben algılayamadım, diliyle söylemese bana bu sözleri vs. derdim ki ben yanlış anlamışım.
Bu kişi onun çok eski bir arkadaşı ve sevgilisi, belkide çok uzun yıllardır vardı ve ben araya öylesine girmiş bir fragmanım yani.

Şimdi ben kimsenin cinsel yönelimini yargılamıyorum ama bu kişi bana biseksüel olduğunu hiç söylemedi. Kimse söylemedi. Sanırım aldığım karışık sinyal bu yüzdendi. Böyle bir şeyi söyleseydi direkt ilgimi keser, zamanımı onda öldürmezdim. Aşk acısı yaşattı bana, bilinçli olarak ayrılmayı ben seçsemde.
Ben kendimi sadece erkeklerden hoşlanan biri olarak görüyorum. Bu kişiden hoşlanıyordum ve anlıyordu bunu, özellikle hedef seçilip duygularımla oynandığını düşünüyorum.
Ben bunu haketmediğimi biliyorum. Kendimi suçlamıyorum. Onu da suçlamıyorum benden sonrası beni ilgilendirmez ama ben sanki bu ikilinin arasına bilinçli olarak sokulup oynatıldım ve hatta sonrasında peşimden gelindi vs. Bende hikaye koptu vallahi. Bu tür bir insan beni nasıl buldu diyorum ve elbette şükrediyorum Allah'a iyi niyetimi görüp beni sakındığı için.

Ama insanlara inancımı yitirdim ve güvenim parça pinçik oldu. Kendime ara verdim akıl sağlığım için. Kimsenin ne yapıp ettiği beni ilgilendirmez dedim.

Sizle paylaşıp göğsümden atmak istedim. İnsanlar güveninizi kırdığında ne yaparsınız? Ne yapmalıyım bu olay karşısında? Nasıl daha az hasarsız çıkarım bu işten? Sormak istedim.
stalk yapmak için kullandığınız interneti keşke biseksüel ne demek ona bakmak için de kullansaydınız.adam sevgiliniz değil bişey değil ne ayrılması ne aşk acısı?ne güvenin yok olması,ne hak etmemesi ya?iyi misiniz siz kajdfebeajhfbea .adam size ilanı aşk etmiş bile değil belki siz öyle anladınız mevzuyu kendi kendinize gelin güvey oldunuz bu bile mümkün.biseksüel insanla tanışınca noluyo öcü mü onlar? sizin bütün her şey kafanızda karman çorman olmuş bi camı açın hava girsin korona girmez camdan gelen oksijenden korkmayın. :ruh: ne yiyip ne içiyosunuz ben anlamıyorum ki :KK59:

Anladığım kadarıyla yorum yapayım .Siz zaten uzaktan iliski yasamissiniz.Belki yüzyüze gelseniz söylerdi ,ama ilişkinizde zaten o kadar yakın olmamissiniz,bu yüzden söylememiştir .Bir de ilişkiyi siz bitirmissiniz zaten ,bu kadar dramatize edilecek bir şey yok bence

İşte ne yaptı da kandırdı sizi o kısmı anlamadık pek. Aranızda ilişki yokmuş, sizi evlilik vaadiyle kandırmamış, bahsettiğiniz şahısla ilişkisi sizin kuruntunuz mu yoksa gerçek mi bilmiyoruz. Ortada kandıran, kandırılan, kullanılan kimse yok bence.

Kuruntu değil. Sarmaş dolaş fotografları, birbirlerine açık açık yazılan instagram postları var. Açık açık yazmak istemedim bunları. Onun benim duygularıma saygısı yoksa da ben bir başka kişinin özel hayatını burda paylaşmak istemedim. Siz sorduğunuz için yazmak istedim artık.

Kandırılma kısmını açıklamak istedim. Ben onu özel hayatı yüzünden beni kandırmakla suçlamıyorum.

Bu kişi bana beni çok sevdiğini, benle sevgili olmak istediğini söyleyen biriydi. Bense bunu somut adımlara dökmesini ve bana açıklama yapmasını beklediğimde bir gariplik hissettiğimden bu kişiyle ilişkimi kestim. Tepkisi ağır oldu ve beni bu ilişkiye benzemeyen ilişkiye geri çekmek için elinden geleni yaptı. Ben bu kişiye uzun süreler aşık olduğumu düşünüyordum.

Bugün ise onun zaten uzatmalı bir ilişkisi olduğunu öğrendim. Sanırım hala hislerim varmış ve anlam veremedim bu uzun ilişkisi içide bana neden umut verdiğini. Bilseydim ben kimsenin ilişkisine müdahil olmak istemezdim. Kendimi uzun süreli ilişkisi olan kıza diyeyim artık suçlu hissettim vs. Kendi zamanımı boşa harcamış hissettim.

Ama size hak verdim.

Size evlilik teklifi dahi yapmis birinin cinsel tercihlerini sizden saklamasi evet büyük bir ayip bence.
Duygularinla oynamis kisaca. Ne amaclamak istedigini fazla düsünmeyin bence daha fazla.

Birkac kisi yazmis ama sizde kavramlar cok karisik. Biseksuel bi erkek sizi kandirmis olmuyor. Ayrica sizi kirletmis de olmuyor. Yani hem kiz hem erkeklere ilgi duyuyor olabilir. Bu sizi sevmedigi veya kandirdigi anlamina gelmez ki. O hayatindaki arkadas icin de kiz gibi vs demenizi yakistiramadim sanki asagilar gibi. Aranizda cinsel anlamda bir yakinlik olmadiysa veya manevi olarak bu yakinliga ulasmadiysaniz size bunu acmamis olabilir. Cunku kolaylikla soylenecek birsey degil. Kendinizi daha fazla uzmeyin zaten arada cok ciddi birseyler de olmamis.

Kuruntu değil. Sarmaş dolaş fotografları, birbirlerine açık açık yazılan instagram postları var. Açık açık yazmak istemedim bunları. Onun benim duygularıma saygısı yoksa da ben bir başka kişinin özel hayatını burda paylaşmak istemedim. Siz sorduğunuz için yazmak istedim artık.

Kandırılma kısmını açıklamak istedim. Ben onu özel hayatı yüzünden beni kandırmakla suçlamıyorum.

Bu kişi bana beni çok sevdiğini, benle sevgili olmak istediğini söyleyen biriydi. Bense bunu somut adımlara dökmesini ve bana açıklama yapmasını beklediğimde bir gariplik hissettiğimden bu kişiyle ilişkimi kestim. Tepkisi ağır oldu ve beni bu ilişkiye benzemeyen ilişkiye geri çekmek için elinden geleni yaptı. Ben bu kişiye uzun süreler aşık olduğumu düşünüyordum.

Bugün ise onun zaten uzatmalı bir ilişkisi olduğunu öğrendim. Sanırım hala hislerim varmış ve anlam veremedim bu uzun ilişkisi içide bana neden umut verdiğini. Bilseydim ben kimsenin ilişkisine müdahil olmak istemezdim. Kendimi uzun süreli ilişkisi olan kıza diyeyim artık suçlu hissettim vs. Kendi zamanımı boşa harcamış hissettim.

Ama size hak verdim.

Peki bu fotoğraflar ve postlar sizinle ilişki kurmak istediği dönemde de var mıydı? İlişki kurmak üzere olduğunuz insanı sosyal medyadan takip ediyorsunuzdur eminim. Bunları o zaman görmeniz gerekmez miydi? Belki uzun süreli arkadaşlık yakın zamanda ilişkiye dönüşmüştür. Yani birkaç fotoğraftan bana yazarken aslında sevgilisi varmış ah yandım kül oldum kandırıldım güvenim sarsıldı kıvamına gelmemişsinizdir herhalde.

Neden bu kadar büyüttünüz ki? Zeki Mürenli, Bülent Ersoy’la, bilimum modacıların net olduğu ve kabul ettiğimiz bir toplumda böyle bir durum anormal değil. Size yalan söylese, gay olsa, beraber olsanız neyse...

Ben bu kişiyle zor günlerimde tanışmıştım. Bana bir umut olmuştu. Sanırım bundan çok kırıldım. İnsanlara hep çok güvenirdim artık daha çok dinleyeceğim hislerimi
Güven kıracak bir durum yok ki! Sakin olun, ilişki yok bir şey yok. Görüşürsünüz isterseniz sonra zaten yakınlaşırsanız konuşursunuz.

stalk yapmak için kullandığınız interneti keşke biseksüel ne demek ona bakmak için de kullansaydınız.adam sevgiliniz değil bişey değil ne ayrılması ne aşk acısı?ne güvenin yok olması,ne hak etmemesi ya?iyi misiniz siz kajdfebeajhfbea .adam size ilanı aşk etmiş bile değil belki siz öyle anladınız mevzuyu kendi kendinize gelin güvey oldunuz bu bile mümkün.biseksüel insanla tanışınca noluyo öcü mü onlar? sizin bütün her şey kafanızda karman çorman olmuş bi camı açın hava girsin korona girmez camdan gelen oksijenden korkmayın. :ruh: ne yiyip ne içiyosunuz ben anlamıyorum ki :KK59:

Neden bana hakaretvari cümleler kuruyorsunuz? Beni tanımıyorsunuz, neye üzülüp üzülemeyeceğimi siz mi karar vereceksiniz? Beni aptal buluyorsanız, bir kafam yoksa size göre yazmayın konuma. Ben bu konuyu hiç hakkınız olmadığı halde bana rahatça hakaret edebilmeniz açmadım.

Adam bana ilanı aşk etti hanımefendi. İlla bunu size kanıtlamamı bekliyorsunuz. Bunu nasıl kanıtlayabilirim size? Çok acayipsiniz gerçekten.
Sorun onun biseksüel veya her neyse olması da değil. Daha kaç kare yazacağım? Üstteki mesajları okumadan balıklama konuma atlayan bana hakaret eden sizsiniz ama kafası olmayan ben. Asıl ben anlamadım siz ne yiyip içiyorsunuz.

Adamdan gelen sinyalleri yanlış anlamış olabilir misiniz? Siz ilgisi var sandınız belkide

Hayır, bu konuda eminim. İzin versem hala devam edecektir ve hatta dün bilmediğim bir mail adresinden bana mail attı. yine yıkama yağlama ve hayatında bensiz oluşan boşluk hakkında. Yoksa niçin suçlayayım onu.

Back
X