• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kandirilmis ve hayati maf olmus birisi intikamini alsinmi?

Hatanın neresinden dönersen kardır. Seni sevdiğine gerçekten inandın mı? Neden boşanmadı o halde? Seni kullanmasına izn verme. Çocuklarıda var diyorsun . Çocukları karısı öğrense sana “ şizofren” uyduruyor dicekti. Senin çok önemsediğin o masumiyetin onun elinin kiri. Bunu kabul et.

Yargılanmak istemiyorsanız konu açmasaydınız kimse sizi zorlamadı buraya konu açın diye. Burada kimsenin size alkış tutmayacağını adınız gibi biliyorsunuz. Amacınız neydi öyleyse kk üyelerinden bekletiniz nedir??
Vicdanını rahatlatmak istemiş sanırım .:skandal:

Aşağı yukarı tüm mesajlarını okudum. Sen ünv mezunu olduguna hattâ tez verdigine emin misin? Bastan asagi hatalarla dolu yaziyorsun. Çok sinirliyim ne yazdığımı biliyorum geyiğini yapmadan önce şunu soyleyim. Yazmak okumak bir aliskanliktir , öyle sinirle yazım hataları yapılmaz.
Bunu geçtim bak çok merak ettiğim için soruyorum neden evli erkek. Hattâ karısını kıskanmıyorsun da metresini neden kıskanıyorsun ya da metresiyle birlikte olması neden sende kandirilmissin hissi uyandırdı. Halbuki senden çıkıp karısının yatağına gidiyordu. Çocuklarına sarılıyordu....
Sen yalancısın yalanın içinde yaşıyorsun.
Ben türkiyede yasamiyorum ondan olabilirmi acaba? Kendine asik ettirmek icin elinden geleni yapti. ben görüsmek istemedim ve kestim onunla yazismalarimi. Ilk bakista asik oldum ve evli oldugunu sonra ögrendim yoksa zaten bulusup tanismazdim. Bundan bir sene sonra yine aradi beni ve ozaman hislerime yenik düstüm. bu sürec icinde zaten hep o vardi kalbimde aklimda vs. Ve iste ozamandan sonra bekaret olayi oldu..

Son düzenleme:
Hatanın neresinden dönersen kardır. Seni sevdiğine gerçekten inandın mı? Neden boşanmadı o halde? Seni kullanmasına izn verme. Çocuklarıda var diyorsun . Çocukları karısı öğrense sana “ şizofren” uyduruyor dicekti. Senin çok önemsediğin o masumiyetin onun elinin kiri. Bunu kabul et.
Evet beni sevdigine tabiiki inandim. Söylüyorduda. Bunu öylesine söylicek biride dgldi.

Ben türkiyede yasamiyorum ondan olabilirmi acaba? Kendine asik ettirmek icin elinden geleni yapti. ben görüsmek istemedim ve kestim onunla yazismalarimi. Ilk bakista asik oldum ve evli oldugunu sonra ögrendim yoksa zaten bulusup tanismazdim. Bundan bir sene sonra yine aradi beni ve ozaman hislerime yenik düstüm. bu sürec icinde zaten hep o vardi kalbimde aklimda vs. Ve iste ozamandan sonra beraket olayi oldu..
Bekaret diyoruz ona biz. Kalbin de aklın da yolundan şaşmış. Sen zaten yolunu seçmişsin sana hayırlı işler.

Evet beni sevdigine tabiiki inandim. Söylüyorduda. Bunu öylesine söylicek biride dgldi.
Karısınada her gece sevdiğini söylüyor o nolcak?
bak burda kimse yaptığın yanlışa deil hala bu konuda ısrarcı oluşuna anlam veremiyor?
Sonunda üzülen sen olursun. Daha fazla zamanından çalmasın o adam . Yeni aşklar bul tertemiz sayfa aç kendine. O adam bişe kaybetmiyor ama senin belkide yılların gitcek. Sonunda kendine baktığında anlayacaksın Elde var sıfır ..

SEnin gibilerin yorumlarinla vicdanimi rahatlatmaya calistigima gercekten inaniyormusun:) Bak ilk defa güldüm..
Benim gibilerin yorumları zaten senin vicdanını rahatlatamaz , zoruna gider. Ayrıca gül zaten gülünç durumdasın.
Yazdıklarıma cevap vermeye çalışmadan önce düşün bi anlamaya çalış !!! :))

Adam aslinda bir melekti, karisini bosayip seni alacakti.

Hala sanki neden bosanmadi derdindesin, bosansaydi senin icin sorun yoktu.

Bu yaptigin yanlis. Evli erkekler beni yanlis anlamasin diye hep 10 km uzak dururum. Yanlis bir sinyal vermeyeyim diye .

Bekaretten once bunun farkina var, yurt disindasin madem terapiste git . Belki o zaman hayatina devam edebilirsin.

Karısınada her gece sevdiğini söylüyor o nolcak?
bak burda kimse yaptığın yanlışa deil hala bu konuda ısrarcı oluşuna anlam veremiyor?
Sonunda üzülen sen olursun. Daha fazla zamanından çalmasın o adam . Yeni aşklar bul tertemiz sayfa aç kendine. O adam bişe kaybetmiyor ama senin belkide yılların gitcek. Sonunda kendine baktığında anlayacaksın Elde var sıfır ..
Benim zaten o kisiyle alarkam yokki. hatta son messagimda tehdit ettigimi yazdim ya herseyi aciklarim diye..

Benim gibilerin yorumları zaten senin vicdanını rahatlatamaz , zoruna gider. Yazdıklarıma cevap vermeye çalışmadan önce düşün bi anlamaya çalış !!! :))
Gördügün gibi herkeze cvp veriyorum:) Ve senin yazdiklarini düsünecek kadar malesefki icerik olarak önemli oldugunu düsünmüyorum ve önemsemiyorum.

Arkadaşım, mesaja yazacak çok şey var ama zaten gerekenler söylenmiş.
Ben şunu merak ettim. Olan bana oldu, ben bir yıldır neler çekiyorum, ölmeyi istiyorum falan dediniz de
Ne çekiyorsunuz bir yıldır?
Her gün Evi tütsüleyip giden zariniza ağıt mi yakıyorsunuz?
Derdiniz tam olarak ne??
Eğer 'biriyle birlikte oldum, bir daha asla düzgün bir ilişkim olamaz' diye düşünüyorsanız çook saçma bir düşünce çünkü bu devirde sevgilileriyle birlikte yaşayıp ayrılan, sonra başka mutlu birlikteliklere koşan tonlarca kadın var. Tinder profilleri tek gecelik ilişkiler arayan genç kadınlarla dolu. Yani hülya Koçyiğit filmlerinin cekildigi o masum yıllarda yaşamıyoruz ki, siz biriyle birlikte oldunuz diye illa kotu yola düşesiniz,hayatınız mahvolsun.
Her musibette bir hayır vardır. Belki bu olaydan ders alırsınız ve daha kötü yollara sapmazsiniz, belki sizin gibi evli adamlarla flört eden genç kızları yolundan döndürürsünüz...
Falan filan
Yolunuza bakın yani.
Ayrıca o Rus kizin yedi ceddine gönderin videoları, umrunda olur mu zannediyorsunuz? Peki videoyu gönderdiğiniz arkadaşları onu kınar ve dışlar mi?
Hiç zannetmiyorum. Ama eski sevgiliniz bu olaylara sinirlenip sizin özel resimlerinizi ya da mesajlarinizin ekran goruntulerini ailenize gönderse, işte o zaman siz çok etkilenirsiniz.
Öfkeyle kalkıp zararla oturursunuz. İşin bu boyutunu da düşünün.
Ayrıca şu ataerkil kafa yapısından da kurtulun. Hala kadını rezil etme, kadına bok atma derdindesiniz. Eee, kadını ciddi ciddi rezil etsen,ayrılsalar...senin şerefsizin umrunda mı olacak? Belki de ayrılmaya fırsat olacak.

Ama öte yandan olaydaki tek masum kişinin bunu bilmesi lazım. Böyle bir adamla evli kalmaması ve dünyalar kadar nafaka alması lazım.
Bence sen ne yap biliyor musun?
VPN adresini değiştir, Rusya'yı seç.
Kendine Rus isimli bir mail adresi al (hatta isim soyisim kısmını kiril alfabesiyle yaz, Анита Романова gibi . Ve videoyu ingilizce küçük bir açıklamayla eşine gönder. Böylece hem o damacana kılıklı insan musvettesi senden şüphelenmez ve intikam almaya çalışmaz hem de eşinin eline mahkemede kullanmak için iyi bir delil gecer.

Son düzenleme:
Siz hic hayatinizda gercekten asik oldunuzmu? Akil mantiginiz calismicak kadar. Kendinizi unutup onu hep düsünücek kadar. Ben gercekten cok asik oldum. Istediginiz kadar yadirgayin. Ben sizin söylediginiz gibi birisi dglm ve size sadece Allah büyük diyorum.
Akil mantik eyer sizde olsaydi siz kendinizi kullandirip m.tres olup kenara atilicak biri haline getirmezdiniz. Demekki sizde akilin a si bile yok. Bukadar yoruma ragmen hala üste cikmaya calisiyorsunuz ya ne kadar basit birisi oldugunuzu kanitliyorsunuz. Bizim söylediyimiz gibi deyilsiniz evet haklisiniz siz bizlerin size söylediklerinden dahada kötüsüsünüz. Ister kabul edin ister etmeyin, gercekleri deyistiremezsiniz. Sizin gibiler cogunlukla adamlarin parasinida yer kim bilir o cocuklarin karisinin hakkini riskini nasil yediniz. Siz yüzsüzlükte kendinizi asmissiniz.

Arkadaşım, mesaja yazacak çok şey var ama zaten gerekenler söylenmiş.
Ben şunu merak ettim. Olan bana oldu, ben bir yıldır neler çekiyorum, ölmeyi istiyorum falan dediniz de
Ne çekiyorsunuz bir yıldır?
Her gün Evi tütsüleyip giden zariniza ağıt mi yakıyorsunuz?
Derdiniz tam olarak ne??
Eğer 'biriyle birlikte oldum, bir daha asla düzgün bir ilişkim olamaz' diye düşünüyorsanız çook saçma bir düşünce çünkü bu devirde sevgilileriyle birlikte yaşayıp ayrılan, sonra başka mutlu birlikteliklere koşan tonlarca kadın var. Tinder profilleri tek gecelik ilişkiler arayan genç kadınlarla dolu. Yani hülya Koçyiğit filmlerinin cekildigi o masum yıllarda yaşamıyoruz ki, siz biriyle birlikte oldunuz diye illa kotu yola düşesiniz,hayatınız mahvolsun.
Her musibette bir hayır vardır. Belki bu olaydan ders alırsınız ve daha kötü yollara sapmazsiniz, belki sizin gibi evli adamlarla flört eden genç kızları yolundan döndürürsünüz...
Falan filan
Yolunuza bakın yani.
Ayrıca o Rus kizin yedi ceddine gönderin videoları, umrunda olur mu zannediyorsunuz? Peki videoyu gönderdiğiniz arkadaşları onu kınar ve dışlar mi?
Hiç zannetmiyorum. Ama eski sevgiliniz bu olaylara sinirlenip sizin özel resimlerinizi ya da mesajlarinizin ekran goruntulerini ailenize gönderse, işte o zaman siz çok etkilenirsiniz.
Öfkeyle kalkıp zararla oturursunuz. İşin bu boyutunu da düşünün.
Ayrıca şu ataerkil kafa yapısından da kurtulun. Hala kadını rezil etme, kadına bok atma derdindesiniz. Eee, kadını ciddi ciddi rezil etsen,ayrılsalar...senin şerefsizin umrunda mı olacak? Belki de ayrılmaya fırsat olacak.

Ama öte yandan olaydaki tek masum kişinin bunu bilmesi lazım. Böyle bir adamla evli kalmaması ve dünyalar kadar nafaka alması lazım.
Bence sen ne yap biliyor musun?
VPN adresini değiştir, Rusya'yı seç.
Kendine Rus isimli bir mail adresi al (hatta isim soyisim kısmını kırık alfabesiyle yaz, Анита Романова gibi . Ve videoyu ingilizce küçük bir açıklamayla eşine gönder. Böylece hem o damacana kılıklı insan musvettesi senden şüphelenmez ve intikam almaya çalışmaz hem de eşinin eline mahkemede kullanmak için iyi bir delil gecer.

Cok sgl bir tik olsun anlamaya calistigin icin. Ama benim icin cok degerli oldugunu biliyordu iste bile bile o kizla bana bunlari yapmasi sonraki tavirlari beni suclamalari.. Tavsiyelerin icinde ayriyetten tskür vpn fln :)

Akil mantik eyer sizde olsaydi siz kendinizi kullandirip m.tres olup kenara atilicak biri haline getirmezdiniz. Demekki sizde akilin a si bile yok. Bukadar yoruma ragmen hala üste cikmaya calisiyorsunuz ya ne kadar basit birisi oldugunuzu kanitliyorsunuz. Bizim söylediyimiz gibi deyilsiniz evet haklisiniz siz bizlerin size söylediklerinden dahada kötüsüsünüz. Ister kabul edin ister etmeyin, gercekleri deyistiremezsiniz. Sizin gibiler cogunlukla adamlarin parasinida yer kim bilir o cocuklarin karisinin hakkini riskini nasil yediniz. Siz yüzsüzlükte kendinizi asmissiniz.
Burda ego yorumlara tabiiki katilicak dglm, ben her türlü elestiri icin acigim yoksa bu konuyu buraya acmazdim. Beni kötü biri olarak görmen inanki seni iyi yada daha iyi birisi yapmaz. Ve elalemin parasini yeme durumlari sadece trde olur.. Benim öyle seylere ihtiyacim yok olmadida..

Back
X