Arkadaşım, mesaja yazacak çok şey var ama zaten gerekenler söylenmiş.
Ben şunu merak ettim. Olan bana oldu, ben bir yıldır neler çekiyorum, ölmeyi istiyorum falan dediniz de
Ne çekiyorsunuz bir yıldır?
Her gün Evi tütsüleyip giden zariniza ağıt mi yakıyorsunuz?
Derdiniz tam olarak ne??
Eğer 'biriyle birlikte oldum, bir daha asla düzgün bir ilişkim olamaz' diye düşünüyorsanız çook saçma bir düşünce çünkü bu devirde sevgilileriyle birlikte yaşayıp ayrılan, sonra başka mutlu birlikteliklere koşan tonlarca kadın var. Tinder profilleri tek gecelik ilişkiler arayan genç kadınlarla dolu. Yani hülya Koçyiğit filmlerinin cekildigi o masum yıllarda yaşamıyoruz ki, siz biriyle birlikte oldunuz diye illa kotu yola düşesiniz,hayatınız mahvolsun.
Her musibette bir hayır vardır. Belki bu olaydan ders alırsınız ve daha kötü yollara sapmazsiniz, belki sizin gibi evli adamlarla flört eden genç kızları yolundan döndürürsünüz...
Falan filan
Yolunuza bakın yani.
Ayrıca o Rus kizin yedi ceddine gönderin videoları, umrunda olur mu zannediyorsunuz? Peki videoyu gönderdiğiniz arkadaşları onu kınar ve dışlar mi?
Hiç zannetmiyorum. Ama eski sevgiliniz bu olaylara sinirlenip sizin özel resimlerinizi ya da mesajlarinizin ekran goruntulerini ailenize gönderse, işte o zaman siz çok etkilenirsiniz.
Öfkeyle kalkıp zararla oturursunuz. İşin bu boyutunu da düşünün.
Ayrıca şu ataerkil kafa yapısından da kurtulun. Hala kadını rezil etme, kadına bok atma derdindesiniz. Eee, kadını ciddi ciddi rezil etsen,ayrılsalar...senin şerefsizin umrunda mı olacak? Belki de ayrılmaya fırsat olacak.
Ama öte yandan olaydaki tek masum kişinin bunu bilmesi lazım. Böyle bir adamla evli kalmaması ve dünyalar kadar nafaka alması lazım.
Bence sen ne yap biliyor musun?
VPN adresini değiştir, Rusya'yı seç.
Kendine Rus isimli bir mail adresi al (hatta isim soyisim kısmını kırık alfabesiyle yaz, Анита Романова gibi . Ve videoyu ingilizce küçük bir açıklamayla eşine gönder. Böylece hem o damacana kılıklı insan musvettesi senden şüphelenmez ve intikam almaya çalışmaz hem de eşinin eline mahkemede kullanmak için iyi bir delil gecer.