• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kandirilmis ve hayati maf olmus birisi intikamini alsinmi?

Siz bu sekilde konusunca cokmu namuslu cokmu iyi insan fln oluyorsunuz. Sizin dilinizde yazinizda ne varsa sizde o sunuz!
Canım sen ruhsal olarak da beden olarak ta o çukurdasın senin seviyene yetişemem ; hadi bakım s.ktir-ol adam seni s.kp atmış zırvalama

Zaten herif ne mal oldugunu basta cevaplamiş...siz sormusunuz baska birileri varmi diye oda yok senden önceki iliskilerim tek gecelikti...zina yapan Allahtan korkusu olmaz..Allahtan korkusu olmayanda zaten her kötülügü yapar...unutmayin yanlişa taviz veren ve normal birseymiş gibi görenin birgün kendi başina gelmesi ilahi adaletin bir kanuñu...kimbilir o bir gecelik iliskiler kimbilir kac genc kizin veya kadinin hayatina mal oldu kac genc kizin hayalleri yikildi..hayatlari mahfoldu...Allah böyle seytan yolunda olan erkek müsfettelerini iki cihandada güldürmesin

Ben kimsenin yuvasini yikmak derdinde dgldim hanim efendi.. Benim kimsenin canini yakmadim! Ne yaptiysam kendime yaptim
Ne demk bn kndime yaptim ya neyin kafasini yasiyosun suan senin adamla evli bile deilken canin yanip aglama krizlerine giriyosan bide o kadincagizi bi dusun yiktiniz el birligiyle o kadinin dunyasini bide sen kim oluyosun anlamadimki ortada aglayacak cani yanacak biri varsa biseyden haberi olmayan o kadincagiz utanmadan umursamadan vicdanin bile sizlamadan adamla sevgili olmussun terkedilince intikam pesine dusmussun bari bi iyilik yapta o kadin daha fazla kandirilmasin yazik ya

Canım sen ruhsal olarak da beden olarak ta o çukurdasın senin seviyene yetişemem ; hadi bakım s.ktir-ol adam seni s.kp atmış zırvalama
Sen kendi konusma tarzinla zaten seviyeni gösteriyorsun. Senin seviyene inemem. Aklin sadece küfüre basiyor. Defol!

Kiz bu nasil konu?
Simdi, sen adama masumiyetini ve en degerli seyini verirken evli oldugunu biliyormuydun? Biliyorduysan niye verdin?
Adamda ne adammis ayol durduruna ask olsun.

Ya vallahi üzüldüm aslında bak insan nefsine hakim olmayınca başına neler geliyor; konu sahibi bence tövbe et bu adamın hayatına artık ; inanki üzüldüm bi insan ne kadar düşer onu görüyorum şu an; yazık sana ziyan etmişsin gerçekten samimiyim laf sokmak değil mesele ; kin ,nefretle ve intikam duygularıyla ömür geçmez; geçmiş olsun sana

Yaptığın çok hoş karşılanacak birşey değil.
Konuyu buraya açtıysan yorumlarada açıksın demektir.
Ama anlasilan duyduğun gerçekler canını acıttı ki konun kapanacak.

Back
X