• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kandirilmis ve hayati maf olmus birisi intikamini alsinmi?

Yaptığın çok hoş karşılanacak birşey değil.
Konuyu buraya açtıysan yorumlarada açıksın demektir.
Ama anlasilan duyduğun gerçekler canını acıttı ki konun kapanacak.
Hayir senin gibiler seviyelerini bilmedikleri icin..

Pardon ama o adam dediyinizin adamla hic bir alakasi yok. Adam sifatinda gezen onuru ve kisiliyi olmayan biri benim gözümde. Cünni esini ve cocuklarini aldatiyor.

Size gelince kusura bakmayin ama hakketiyiniz bulmussunuz, adamin evli oldugunu cocuklari oldugunu bile bile iliskiye girip m..resi olmussunuz. Bu neyin aski sevgisi allah askina? Bence o kadin yani esi sizden intikam almali ve sizin ailenizi arayip kiziniz evli bir adamla cocuklarimin banasiyla sevgili olmus ve onunla ayni yatagi paylasmis demesi lazim. O adamida sizide herkese rezil etmesi lazim. Burda intikam almasi gereken kisi o kandirilan kadin ve cocuklar. Birde gelmis kul hakkina girermi diye soruyorsunuz ya, siz zaten günahlarim en büyügünü evli cocuklu bir adamla beraber olarak en büyük kul hakkina girmissiniz. Pardon ama benim böyle adamlardan ve sizin yaptiginizi yapanlardan midem bulaniyor. Nasil bir genislik rahatlik bu anlamiyorum. O adamada sizede söylicek daha cok söz var ama deymez. Söylesekte ne o adam yaptigi pislikten vazgecer nede siz akillanirsiniz. Etrafta adam kalmadida gidip illa evli cocuklu adamlara yapisiyorsunuz. O adamda evdeki esinin cocuklarinin yüzüne nasil bakiyor nasil hayret ediyorum.

Hayir senin gibiler seviyelerini bilmedikleri icin..
Yazma istersen bos ver okuma bildirimleri allah yardimcin olsun dedigimiz gibi yeni bir sayfa yeni bir gelecek tel nonu degis sosyal medya hesp rndan sil yapicagina inaniyorum yolun acik olsun..

Hala sizde yaşarsınız bi şekilde diyo hala başkaları için iğrençlik dileyebiliyor cahillik cühelalık diz boyu doğrunun yardımcısı Allah sen çok hak hukuk biliyorsun gerçi ama sen de doğru ol milletle uğraşma yediğin nanelerinle vicdanınla hesaplaş bize laf yetiştirene kadar

Yazma istersen bos ver okuma bildirimleri allah yardimcin olsun dedigimiz gibi yeni bir sayfa yeni bir gelecek tel nonu degis sosyal medya hesp rndan sil yapicagina inaniyorum yolun acik olsun..
Cok cok tsk ederim iyi dileklerin ve niyetin icin, insallah.

Herseyi herseyiyle karistirma bence.. Aciklamasina gerek duymuyorum. Anliyabilmen ve bir tik insanlik seviyesi umuduyla..
Ya sus istersen artık. Yaptıkların baştan aşağı hata zaten birde haklı gibi konuşuyorsun.
Sen ve senin gibiler olduğu sürece çok yuvalar yıkılır. İgreniyorum yani evli barklı adamla yemedigin halt kalmamış beni terk etti intikam alsam mı diye konu açıyorsun. O adamın karısı ne yapsın o zaman? Ha pardon sen masumane duygularla birlikte olmustun orası seni ilgilendirmiyor doğru.
Bir tık 'insan' olabilmen umudu ile.

Ya sus istersen artık. Yaptıkların baştan aşağı hata zaten birde haklı gibi konuşuyorsun.
Sen ve senin gibiler olduğu sürece çok yuvalar yıkılır. İgreniyorum yani evli barklı adamla yemedigin halt kalmamış beni terk etti intikam alsam mı diye konu açıyorsun. O adamın karısı ne yapsın o zaman? Ha pardon sen masumane duygularla birlikte olmustun orası seni ilgilendirmiyor doğru.
Bir tık 'insan' olabilmen umudu ile.
Anlamamakda israr ediyorsun. Beni hatamla ne susturabilirsin nede yargilayabilirsin. Ancak belirli bi seviyede elestirebilirsin. Seninle ilgili söyliceklerimi söyledim zaten daha fazlasina gerek duymuyorum. Benim cümlelerimide kulanma..

Anlamamakda israr ediyorsun. Beni hatamla ne susturabilirsin nede yargilayabilirsin. Ancak belirli bi seviyede elestirebilirsin. Seninle ilgili söyliceklerimi söyledim zaten daha fazlasina gerek duymuyorum. Benim cümlelerimide kulanma..

Senin seviyesizliğini ancak bu seviyede eleştirebiliyorum.
Bak hata olduğunu kabul etmişsin buda birşey.

Karısına sahte bi hesap aç ordan o videoları gönder açıklamasıyla yaşadıklarınıda yaz. Senin hayatın mahvolmuş o kadının kandırılmasına izn verme.
Sonra affeder mi inanır mı boşanır mı ilgilenme hattını değiştr sana ulaşmasına izn verme...

Ayrıca yanlış mı anladım sen evli misn??
Eğer evliysen senin şuan yaşadığın duygular yakında kocana yaşatacağın duygulardır. O kadar kolay değilmiş aldatılmak dmi? Sen bunu kocana neden yapıyorsan o adamda sana o yüzden bunu yaptı. Bu kadar basit cevap.

Karısına sahte bi hesap aç ordan o videoları gönder açıklamasıyla yaşadıklarınıda yaz. Senin hayatın mahvolmuş o kadının kandırılmasına izn verme.
Sonra affeder mi inanır mı boşanır mı ilgilenme hattını değiştr sana ulaşmasına izn verme...

Ayrıca yanlış mı anladım sen evli misn??
Eğer evliysen senin şuan yaşadığın duygular yakında kocana yaşatacağın duygulardır. O kadar kolay değilmiş aldatılmak dmi? Sen bunu kocana neden yapıyorsan o adamda sana o yüzden bunu yaptı. Bu kadar basit cevap.
hayir evli dglm

Yargılanmak istemiyorsanız konu açmasaydınız kimse sizi zorlamadı buraya konu açın diye. Burada kimsenin size alkış tutmayacağını adınız gibi biliyorsunuz. Amacınız neydi öyleyse kk üyelerinden bekletiniz nedir??

Senin seviyesizliğini ancak bu seviyede eleştirebiliyorum.
Bak hata olduğunu kabul etmişsin buda birşey.
Lütfen bozuk plak gibi ayni cümleleri kurma üstelik benim sana diledigim seyleri söyleme. Aklina adam akilli birsey gelmiyorsa git yat bence..

Aşağı yukarı tüm mesajlarını okudum. Sen ünv mezunu olduguna hattâ tez verdigine emin misin? Bastan asagi hatalarla dolu yaziyorsun. Çok sinirliyim ne yazdığımı biliyorum geyiğini yapmadan önce şunu soyleyim. Yazmak okumak bir aliskanliktir , öyle sinirle yazım hataları yapılmaz.
Bunu geçtim bak çok merak ettiğim için soruyorum neden evli erkek. Hattâ karısını kıskanmıyorsun da metresini neden kıskanıyorsun ya da metresiyle birlikte olması neden sende kandirilmissin hissi uyandırdı. Halbuki senden çıkıp karısının yatağına gidiyordu. Çocuklarına sarılıyordu....
Sen yalancısın yalanın içinde yaşıyorsun.

Lütfen bozuk plak gibi ayni cümleleri kurma üstelik benim sana diledigim seyleri söyleme. Aklina adam akilli birsey gelmiyorsa git yat bence..
Yaş kaç pardon ?
İstediğim cümleyi istediğim yerde kullanırım , rahatsız olduysan cevap verme :))

Back
X