Merak etme bu hayatta yadirgadigin, kücümsedigin ne varsa inanki bi sekilde seninde basina gelir. Unutma..Bizde sen ve senin gibilere daha fazla yorum yapacak değiliz kustuk bitti kapattır konuyu ve devam et intikam planlarına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak etme bu hayatta yadirgadigin, kücümsedigin ne varsa inanki bi sekilde seninde basina gelir. Unutma..Bizde sen ve senin gibilere daha fazla yorum yapacak değiliz kustuk bitti kapattır konuyu ve devam et intikam planlarına
Hayir senin gibiler seviyelerini bilmedikleri icin..Yaptığın çok hoş karşılanacak birşey değil.
Konuyu buraya açtıysan yorumlarada açıksın demektir.
Ama anlasilan duyduğun gerçekler canını acıttı ki konun kapanacak.
Seviyeden bahsedecek en son kişilerden biri olduğunun farkindasındır umarım. :)Hayir senin gibiler seviyelerini bilmedikleri icin..
Yazma istersen bos ver okuma bildirimleri allah yardimcin olsun dedigimiz gibi yeni bir sayfa yeni bir gelecek tel nonu degis sosyal medya hesp rndan sil yapicagina inaniyorum yolun acik olsun..Hayir senin gibiler seviyelerini bilmedikleri icin..
Herseyi herseyiyle karistirma bence.. Aciklamasina gerek duymuyorum. Anliyabilmen ve bir tik insanlik seviyesi umuduyla..Seviyeden bahsedecek en son kişilerden biri olduğunun farkindasındır umarım. :)
Cok cok tsk ederim iyi dileklerin ve niyetin icin, insallah.Yazma istersen bos ver okuma bildirimleri allah yardimcin olsun dedigimiz gibi yeni bir sayfa yeni bir gelecek tel nonu degis sosyal medya hesp rndan sil yapicagina inaniyorum yolun acik olsun..
Ya sus istersen artık. Yaptıkların baştan aşağı hata zaten birde haklı gibi konuşuyorsun.Herseyi herseyiyle karistirma bence.. Aciklamasina gerek duymuyorum. Anliyabilmen ve bir tik insanlik seviyesi umuduyla..
Anlamamakda israr ediyorsun. Beni hatamla ne susturabilirsin nede yargilayabilirsin. Ancak belirli bi seviyede elestirebilirsin. Seninle ilgili söyliceklerimi söyledim zaten daha fazlasina gerek duymuyorum. Benim cümlelerimide kulanma..Ya sus istersen artık. Yaptıkların baştan aşağı hata zaten birde haklı gibi konuşuyorsun.
Sen ve senin gibiler olduğu sürece çok yuvalar yıkılır. İgreniyorum yani evli barklı adamla yemedigin halt kalmamış beni terk etti intikam alsam mı diye konu açıyorsun. O adamın karısı ne yapsın o zaman? Ha pardon sen masumane duygularla birlikte olmustun orası seni ilgilendirmiyor doğru.
Bir tık 'insan' olabilmen umudu ile.
Anlamamakda israr ediyorsun. Beni hatamla ne susturabilirsin nede yargilayabilirsin. Ancak belirli bi seviyede elestirebilirsin. Seninle ilgili söyliceklerimi söyledim zaten daha fazlasina gerek duymuyorum. Benim cümlelerimide kulanma..
hayir evli dglmKarısına sahte bi hesap aç ordan o videoları gönder açıklamasıyla yaşadıklarınıda yaz. Senin hayatın mahvolmuş o kadının kandırılmasına izn verme.
Sonra affeder mi inanır mı boşanır mı ilgilenme hattını değiştr sana ulaşmasına izn verme...
Ayrıca yanlış mı anladım sen evli misn??
Eğer evliysen senin şuan yaşadığın duygular yakında kocana yaşatacağın duygulardır. O kadar kolay değilmiş aldatılmak dmi? Sen bunu kocana neden yapıyorsan o adamda sana o yüzden bunu yaptı. Bu kadar basit cevap.
Lütfen bozuk plak gibi ayni cümleleri kurma üstelik benim sana diledigim seyleri söyleme. Aklina adam akilli birsey gelmiyorsa git yat bence..Senin seviyesizliğini ancak bu seviyede eleştirebiliyorum.
Bak hata olduğunu kabul etmişsin buda birşey.
Aşağı yukarı tüm mesajlarını okudum. Sen ünv mezunu olduguna hattâ tez verdigine emin misin? Bastan asagi hatalarla dolu yaziyorsun. Çok sinirliyim ne yazdığımı biliyorum geyiğini yapmadan önce şunu soyleyim. Yazmak okumak bir aliskanliktir , öyle sinirle yazım hataları yapılmaz.Anlamamakda israr ediyorsun. Beni hatamla ne susturabilirsin nede yargilayabilirsin. Ancak belirli bi seviyede elestirebilirsin. Seninle ilgili söyliceklerimi söyledim zaten daha fazlasina gerek duymuyorum. Benim cümlelerimide kulanma..
Yaş kaç pardon ?Lütfen bozuk plak gibi ayni cümleleri kurma üstelik benim sana diledigim seyleri söyleme. Aklina adam akilli birsey gelmiyorsa git yat bence..