• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kandirilmis ve hayati maf olmus birisi intikamini alsinmi?

Selenax1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
51
3
1
Birine cok aşık oldum. Rusyaya is icin cok gidip geliyordu. Hep sordum orda görüstün biri var mı, birine aşık mısın oda bana hep hayır sırf sen varsın önceleri gecelik birlikteligim oldu diyordu. Bende onun inanıp ve ona çok aşık oldum için onunla birlikte oldum ve masumiyetimi onda kaybettim. Evlendiğim kişi için sakladığımı biliyordu. Orada meğer sürekli görüştüğü bir kız varmış ve sanırım aşık. Sonra hal ve hareketleri dgsti, ilgisizdi, soğuk tavırliydi, geri yazmiyordu. Hep altdan aldim. Tez sunumuma 2gün kala benden telefonda ayrıldı ve gerekçesi beni artık sevmediğini, ona Bu davranışından dolayı ilerde hata tsk edicemi vs. Ağlayarak yalvardım lütfen haftaya konuşalım diye, bana seninle ilgili hiçbir şey beni ilgilendirmiyor artık dedi sadece. Dünyam yıkıldı. Aylarca kendime gelemedim toparlanamadım. Sürekli aglıyordum, geceleri uykudan uyanıp ağlama krizlerine giriyordum. Canim öyle yandiki. Sonra ögrendimki ayrıldıktan 2gün sonra meger onun yanına uçumuş. Bu olaydan 2ay sonra yine gitmis, BIr partyde nasil öpüstüklerini sarilarak dans ettiklerini gördüm resimde. Cocuklarinin üzerine yemin etti baskasi diye. No. sunu verip ara sor, benim vicdanim rahat dedi. aradim kizda ben dglm baska ülkede yasiyorum dedi. Önce inandim sonra yalan söylediklerini farkettim. Kendimi kandirilmis, kulanilmis, kenara atilmis hisettim. Saf sevgimi, en degerli seyimi aldi. Üstelik o kizla bir olup beni aptal yerine koydu! Olayin en kötü boyutu tüm bunlarin yani sira evli olmasi.3ay sonra ona yazdim birdaha onunla görüsürsen esine herseyi anlaticam diye. Sen kötüsün, ruh hastasisin, sizofrensin, beni rahat birak yazdi.6ay gecti ve onu orda biryerde videoda gördüm, karsindakini göremedim ama o kiz oldugundan eminim! Hala görüsüyorlar. Ben umrunda falan dglm. Napim? Yeminimi yerinemi getirip esine herseyi anlatimmi ayriyetten sosyal medyada kizin tanidiklarina bu kiz evli adamla birlikte diye ifsa mi edim? Icim okadar yaniyorki. Intikam almak istiyorum ama günaha girmek istemiorum. Ikiside kul hakkina girermi yoksa sadece kiza yapicagimmi?

Yapmasaydin? Evlenecegiz diye garanti verdide nikah masasinda mi ayrildi?
Ortada kaldim diye aglayacak olan tutar kendini. Yok tutamiyorsan sonra aglama hiç. Neyin intikamini alacaksin? Birlikte oldu diye evlenmek zorunda degildi.
Siz yanlis anlamak istediniz heralde. Konu evlenicektik ortada kaldim konusu dgl.

Farklı paragraflarda yazınca evli adamla birlikte olduğunuz anlaşılmıyor mu sanıyorsunuz acaba?

Evli adamla görüşürken masumiyet mi vardı ki birlikte olunca masumiyetimi kaybettim diyorsunuz?
Acik acik adamin evli oldugunu yaziyorum zaten..

Back
X