Kandırmak

allah askina senin yasin kac ya?
embesil embesil seyler yapiyosunuz...

cocuk kabul etmemiste oyun oynuyorlarmis...mecburmu gamze ile cikmaya.
akillanin biraz..cok komik bi duruma düsmüssünüz

gamzeye uzuldum valla .
bır plan etmıs aklınca ama kendını daha da rezıl etmıs .
konu sahbıne gore gamze cokdaha guzelmıs .ama mert gamze yı degıl
konu sahıbını tercıh etmıs .kısacası gamze ıyıce rezıl olmus yazık oldu kızcagıza
olan yıne gamze ye oldu .
ayrıca benım anlamadıgım ,mert bılıyor mu gamzenın arkadası oldugunu ?
bence arkadasım bu oyundan vazgecın ,oyun oynayacagız derken oyuna geleceksınız haberınız olmayacak .
adam dvmek o kadar kolay mı yahu ?sacmalamayın yasıtlarınız gıbı davranın

yorumlara güle güle bir hal oldum yaaaa

vallahi bu gencligin sonu pek iyi görünmüyor... insan artik cocuk sahibi olmaktan korkuyor...

sen bana soyle ben hallederim

Bizim zamanımızda sevenler sevdiklerinin gözünün içine bakamazdı, kıyamazdı. Kaldı ki tekme tokat daldıracaz elaleme
Gençlik çok vahim ya üzülüyorum. Bizimde büyüyen kardeşlerimiz, belki deoğacak kızlarımız, oğullarımız olacak.
Benim sevdiğim adam geçen hafta evlendi ben napsaydım üzerinden kamyonla mı geçseydim

seni kaybettmis,kamyon gecmisden beter olacaktir.

gece gece yaggggggg yapiyorum

çocuğun duyguları ne olacak?=) Bu arada bu kadar entrikayla uğraşırken dersinizi kim çalışıyor pucca?
kimse ders calismiyor bence
Adamlarımı varmış amanin ben 21im benim yok yandaşım
calis seninde olur

aaa cidden mi?gamzenin adamları da mı var..Vay bee okul değil Arka Sıradakiler mübarek

kizlar vadisi

o durum bence tam tersı olacak

yok cnm yaa Gamzenin adamları varmışl baksana..onlara övürcekmiş zavallı x'i....gamzenin 2.kuvveti ile puccanın 1.kuvveti birleşcek..x O olsa tanımsız olcak...evet mert dayak yemekten tanınmayacak hale gelecek

arkadaslarina dövdürecekmis
vah zavalli mert

şimdi çıkıp "sizi kandırdııııım" diyecek sanki... hoş, bir şey de anlamadım ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…