• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kandırmaya çalışıyor hala

Ferdane3834

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
129
39
28
40
Aldatıldim ayrildim ama hala özledim vs gibi çeşitli yerlerden ve nolardan msj atıyor zaten aklım hala onda kafamı karıştıyor hayır dayanmalıyım :(

Bence de dayanmalısınız. Sizi kaybetmeyi göze almasa böyle bir şeyi yapmazdı. Değiştirin numaranızı ulaşamasın.Böyle bir şeyi affederek sakın kendinize olan saygınızı sıfıra indirmeyin.
Biraz iradeli olun.:kahve:

Kendinize birazcık saygınız varsa eğer asla bir kitabı ikinci defa okumayın, bu karaktersizlikte birini görmeyin nolur yoksayın.

Şu hayatta en çok iki şeyden tiksiniyorum.
Birincisi aldatanlar. Allah bildiği gibi yapsın bunları. Bunların haklarında diyebileceğim en ağır şey bu, öteside yok zaten, aldatanları Allah bildiği gibi yapsın.
İkincisi evli kadın/erkeklere bakabilen tipler. kendisinin başka biri ile ilişkisi olmasa ve baktığı kişiden karşılık alamasa dahi evli bir insana göz koymak aşağılık ötesi bişey.
Ve sayın konu sahibesi sizin sevgiliniz bu müthiş iki meziyetide (!) bünyesinde toplamayı başarabilmiş. Bilmem anlatabildim mi...

Dayanmayıp geri dönsen ne olacak ki? Adam namussuz, yalancının teki. Karakteri bu. Bir süre yalvaracak, değişmiş gibi yapacak, sonra aslına geri dönecek. Bu ahlak yoksunu tiplerin klasik taktiği bu. Sonra "bir kez aldattı affettim, hata etmişim" konuları açmaya başlarsın. Acıdan korkma, insani bir durum, öldürmez seni, sonsuza kadar sürmeyecek.

Back
X