15-20 tl arasında örtüler satılıyor onlardan alıp üstünü örterek kullanabilirsiniz,birde bürümcük kumaştan geçirmeli örtüler var görmüştüm onlardan alıp takabilirsiniz,elinizden gelirse 40 yama tarzında kendiniz dikebilirsiniz.
15-20 tl arasında örtüler satılıyor onlardan alıp üstünü örterek kullanabilirsiniz,birde bürümcük kumaştan geçirmeli örtüler var görmüştüm onlardan alıp takabilirsiniz,elinizden gelirse 40 yama tarzında kendiniz dikebilirsiniz.
Kırk yama yi düşünüyorum elimden de gelir dikerim de daha modern ne olabilir ki hem sık hemde fiyat olarak beni sarsmayacak yaşlı işi durmaz demikırk yama elimde de kumaşlar var ama çok renkli değil gri lacivert kahve krem renkler var
aslında hayalimdeki bu,ama bunu kendiniz örtü şeklindede yapabilirsiniz
yada şöyle birşey olabilir el örmesi şeklinde neyse birkaç foto daha koyayım fikir olsun,bakın böyle örtüler satılıyor alabilirsiniz,tak geçir kirlendimi çıkar yıka tekrar tak
Evet ama o döşeme zaten ama siz bu şekilde düz kumaşlardan buna benzer örtü dikebilirsiniz,yada en güzeli şu çiçekli tak geçir örtüler var ya ondan alın geçin.
Evet ama o döşeme zaten ama siz bu şekilde düz kumaşlardan buna benzer örtü dikebilirsiniz,yada en güzeli şu çiçekli tak geçir örtüler var ya ondan alın geçin.