• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanepe den sıkıldım acil yardim

Aminebdy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
430
210
33
31
Bayanlar oturma odamdaki kanepe min renginden çok sıkıldım ama değiştirme ye de imkanım yok maddi yönden üzerine ne yapmalıyım.

Bayanlar oturma odamdaki kanepe min renginden çok sıkıldım ama değiştirme ye de imkanım yok maddi yönden üzerine ne yapmalıyım.
15-20 tl arasında örtüler satılıyor onlardan alıp üstünü örterek kullanabilirsiniz,birde bürümcük kumaştan geçirmeli örtüler var görmüştüm onlardan alıp takabilirsiniz,elinizden gelirse 40 yama tarzında kendiniz dikebilirsiniz.

15-20 tl arasında örtüler satılıyor onlardan alıp üstünü örterek kullanabilirsiniz,birde bürümcük kumaştan geçirmeli örtüler var görmüştüm onlardan alıp takabilirsiniz,elinizden gelirse 40 yama tarzında kendiniz dikebilirsiniz.
Kırk yama yi düşünüyorum elimden de gelir dikerim de daha modern ne olabilir ki hem sık hemde fiyat olarak beni sarsmayacak yaşlı işi durmaz demikırk yama elimde de kumaşlar var ama çok renkli değil gri lacivert kahve krem renkler var

aslında hayalimdeki bu,ama bunu kendiniz örtü şeklindede yapabilirsiniz
il_570xN.313960465.webp

yada şöyle birşey olabilir el örmesi şeklinde
koltuk-şalı-örgü-modelleri.webp
neyse birkaç foto daha koyayım fikir olsun,bakın böyle örtüler satılıyor alabilirsiniz,tak geçir kirlendimi çıkar yıka tekrar tak
&uuml.webp
Pacthwork-Çok-Amaçlı-Örtü-Modelleri.webp

aslında hayalimdeki bu,ama bunu kendiniz örtü şeklindede yapabilirsiniz
Eki Görüntüle 1753155
yada şöyle birşey olabilir el örmesi şeklinde
Eki Görüntüle 1753157 neyse birkaç foto daha koyayım fikir olsun,bakın böyle örtüler satılıyor alabilirsiniz,tak geçir kirlendimi çıkar yıka tekrar tak
Eki Görüntüle 1753159 Eki Görüntüle 1753160
Teşekkürler yaa o ilk sıradaki de benim istediğim gibi ama çok tatlı ya benim de pek hoşuma gitmişti o ya

Teşekkürler yaa o ilk sıradaki de benim istediğim gibi ama çok tatlı ya benim de pek hoşuma gitmişti o ya
Evet ama o döşeme zaten ama siz bu şekilde düz kumaşlardan buna benzer örtü dikebilirsiniz,yada en güzeli şu çiçekli tak geçir örtüler var ya ondan alın geçin.

Back
X