Kangren olmuş bir ilişki.

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Defalarca ayrılma barışma, hep sabır hep çaba. Zaman la dedim ama bir arpa yolu kat edemedik. Edemedi. Asla affedemem dediğim şeyleri yaşamadım aldatma vs gibi. Aslında o yüzden biraz da o yüzden çabaladım.
Yan yanayken iyi hoş, sevgisini belli eden öpen seven ama ya uzaklaşınca ? Bir çift 2-3 gün boyunca iletişimsiz kalmalı mı ? Sevgililik bu ya, eş miyiz biz karı koca mıyız ? Evli çiftler bile biz evliyiz yahu akşam göreceğim nasılsa demiyor gün içinde iletişimi koparmıyorlar.
21 yaşındayım ilgiyi sevgiyi bu zaman yaşamayacağımda ne zaman yaşayacağım ?
Bin kere konuştum tatlı dille. Olmadı bağırarak kavga ederek anlattım yine olmadı.
Sabah aradım niye böylesin diye. Her zaman ki gibi '' bak ben şehir dışındayım yoğun çalışıyorum abartıyosun sen artık'' Dün niye aramadın dün de yoğundun sanırım. Saçmalıyormuşumda artık onu ZORLUYORMUŞUM. İlişkiye ben zorladım sanırım. Özledim, bana destek ol zorlu süreçten geçiyorum hep aklımdasın hep seni düşünüyorum diyen ebemdi zaten.
-Telefonu kapattım, ilişkiyi mesajla bitirmek zorunda kaldım. Artık olmadığını onun karşısında çok güçsüz ve gurursuz olduğumu, bi başkasıyla mutlu bir ilişki yaşamak istediğimi güçlü olmak istediğimi söyledim. O kadar bıkmışım ki anında her yerden engelledim. Ne aramasını ne mesajını hiçbi şeyini görmek istemiyorum.
İçim buruk ama huzurluyum sanırım. Zaten pek yoktu hayatımda. Hayallerimide tek başıma kuruyordum. İlişki içerisinde yalnızdım. Tek sorunum büyük bir zaafım var. Yarın bi gün yine gelip özledim deyip iki lafla kendine çekecek diye o kadar korkuyorum ki. Yine kendi kendime mutsuzluk kapılarını açacam kendime.

Her zaman söylüyorum yan yanayken herkes iyi an-la-şır!
Kararından dönme, muhtemelen pişman olacak çünkü ve aynı şeyleri yaşamak üzere affedeceksin, yapma sakın.
Şöyle düşün su soğuk ama girince alışıyorsun.

Ah ah ! bu 10. ayrılığımızdır heralde. Ama ilk defa bitiren bu ssefer ben oldum. Ben bitti dersem biter. Sevgi bitti bitirdi alışkanlık kaldı. Sevgisiz ilişki olmaz.

Ailemde ki erkekler o kadar müthiş ki ! Tabi dışardan bir göz olarak baktığımda içlerini bilemeyiz.
Eşlerinin önüne yemekleri koyarlar bulaşık yıkarlar sevgilerini utanmazlar belli ederler
Bunların içinde büyüdüm... Bu ilişki beni değersiz hissettirdi ...

Ah ah ! bu 10. ayrılığımızdır heralde. Ama ilk defa bitiren bu ssefer ben oldum. Ben bitti dersem biter. Sevgi bitti bitirdi alışkanlık kaldı. Sevgisiz ilişki olmaz.
Sakın dönme/affetme. Bak sakın. Bir kere de sen kazan yahu!
Değersiz hissettiğin yerde 1 dakikanı harcamaya değmez.

Bız 5 senedır evlıyız
esım adım adım pesımde gun ıcınde.
Kadınlar ılgı gormezse olmaz canım sakın ozur dılersede donme baska bırınde dene sansını

Asıl en güzel yanı bi yandan da her şeyin farkında.
Beni ne kadar üzdüğünü ne kadar ilgisiz bıraktığını. Her şeyi bir bir söylüyor. Ama o böyleymiş. İlişkinin başlarında neden böyle değildin. O zamanlar farklıymış şimdi problemleri varmış. Kendimi o kadar aptal hissediyorum ki. O kadar sorunluydu ki ben gözlerimi kendi hayatıma kapatıp onun hayatıyla uğraşıyordum. Banane ne hali varsa görsün kocam değil sevgilim o benim diyemedim. Bi yandan da iyi oldu. İyi bir eş iyi bir baba olamayacağını gördüm.

madem ılgılenmeyeceksın,hayatı yasadıgın anı paylaşmayacaksın ne dıye alırsın bır bayanı hayatına??
yada sevgı konusunda çok yogun degıl sıze karşı
ben böyle burnu havada cok adam gördüm aşık olupta fıldır fıldır kızın peşınde koşturan
neyse en ıyısını yapmıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…