- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Teşşekür ederim umarım aynı güçle devam ederim. Çünkü şuan çok iyiyim. Kestim attım.En doğru kararı vermişsin cesaretini tebrik ederim böyle dik durmaya kararlı olmaya devam et
Sanki tek gecelik ilişki yahu, yaptık bitti ee aramaya gerek yok.Doğru bir karar vermişsin bence.
Nefret ederim aramayan erkeklerden!
Hayırlı olsun inşallah.
Ah ah ! bu 10. ayrılığımızdır heralde. Ama ilk defa bitiren bu ssefer ben oldum. Ben bitti dersem biter. Sevgi bitti bitirdi alışkanlık kaldı. Sevgisiz ilişki olmaz.Her zaman söylüyorum yan yanayken herkes iyi an-la-şır!
Kararından dönme, muhtemelen pişman olacak çünkü ve aynı şeyleri yaşamak üzere affedeceksin, yapma sakın.
Şöyle düşün su soğuk ama girince alışıyorsun.
İyi olmuş bence de
Bir kadın kendinden vazgeçildiğini anlayana kadar vazgeçmez zaten
Hayat boyu onun keyfi gelsin de sevgi göstersin diye mi bekleyeceksin
Yüzünü güldürecek, seni sevecek şefkatli erkek vardır bir yerde elbet
Hayır. Akrep. Bende akrep. Resmen bir savaştı.Yay burcu mu erkek arkadaşınız?
Mutlu olunmayan bir ilişkiyi sürdürmenin hiçbir anlamı yok. Doğru karar vermişsiniz.
Sakın dönme/affetme. Bak sakın. Bir kere de sen kazan yahu!Ah ah ! bu 10. ayrılığımızdır heralde. Ama ilk defa bitiren bu ssefer ben oldum. Ben bitti dersem biter. Sevgi bitti bitirdi alışkanlık kaldı. Sevgisiz ilişki olmaz.
Teşekkür ederim. Her şey güzel olacak..Hadi hayırlı olsun
Su soğuk ama alışacağım.Sakın dönme/affetme. Bak sakın. Bir kere de sen kazan yahu!
Değersiz hissettiğin yerde 1 dakikanı harcamaya değmez.
Bız 5 senedır evlıyızTeşekkür ederim. Her şey güzel olacak..
Bız 5 senedır evlıyız
esım adım adım pesımde gun ıcınde.
Kadınlar ılgı gormezse olmaz canım sakın ozur dılersede donme baska bırınde dene sansını
Böyle yorumlara çok ihtiyacım var. Daha da güçleniyorum. Çok teşekkür ederim...Aferin size, çok takdir ettim, doğru bir karar vermişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?