Bebek İkinci El Kanguru arıyorum

Amonra

Nirvana
Pro Üye
11 Şubat 2008
13.347
316
748
İstanbul
tercihen momfortbaby, ergobaby ya da boba marka. elinde temiz kullanılmış olan varsa satın alabilirim.

Merhaba,
Dün ilan çıkmıştım, elimde tertemiz bir chicco var. Gerçi siz momfort, ergo, boba arıyorsunuz ama belki bir bakmak istersiniz.
Sevgiler :)

Çok iyi yapmışsınız, güle güle kullanın . Bizim de gri yıldızlı ergomuz var, chicco bu nedenle boşa çıktı :) Siz nereden ve ne kadara aldınız ?
Sevgiler

sahibinden den aldım. 120 liraya 2.el. ama hiç kullanamamış alan kişi. pırıl pırıl yenisinden farkı olmayan bir ürün kutusuda duruyordu. bordo renk çok güzel ve rahat. burdan ilanımı gören bir arkadaşım sağolsun haber verdi. onun sayesinde görmüş oldum

Şanslıymışsınız, isabet olmuş, güle güle kullanın, çok memnun kalacaksınız. Sabahları sırtıma takıyorum yürüyüş yapıyorum, ikimize de çok iyi geliyor :) Sevgiler

pardon bir şey soracağım bende ergobaby, almayı düşünüyorum ama yeni doğan için aparat falan almak gerekiyor,, siz memnun kaldınız mı? ve bebek kaç aylık oldukdan itibaren kullandınız???
birde bebek arabası aldınız mı? çok soru sordum kusura bakmayın,,,,

Be yazayim dedim....
Cnm yeni dogan aparatiyla kullanmani tavsiye ederim kis ayina gelecekse bebek yazin terletebilir..ben ergoyu bebegim 3 ayliklen aldim aparatsiz ama pisman oldum desteksiz aldigim icin 3 aydan sonra desteksiz kullanabilirsiniz dio ama bence 4 aya kadar sart ki bnmki basii dik tutuyodu ama utuyunca skinti oluyo sana kullanan biri olarak tavsiye ..

bu markalarda kanguru ben de arıyorum sahibinden e baktım sıfır satanlar var 120tl ye bile ama orj oldugunu sanmam satmak isteyen varsa lütfen msj atsın tşkkrler

Momford baby knguru bende ariyorum yenidogan bebegime. Ankaradan olursa sevinirm kargoya yirtik pirtik konulma riskiyle karsilasmaktan korkuyorum deneyimimden dolayi :)

Bende sipariş verdim bakalım alılr inşallah gerçi alıştırmak için bikaç taktik vermişler denicem bakalım inşallah sever bu arasa iade edebildimiz mi

Bende momfortbaby, ergobaby ya da boba marka kanguru elinde temiz kullanılmış olan varsa satın alabilirim.gunceldir 24 Şubat

Severek kullandığımız Ergo Baby kangurumuzu toddler bir model almaya karar verdiğim için satıyorum. Hiçbir deformasyonu yoktur.Fatura ve sertifikası mevcuttur ve ayrıca ürünün Ergobaby den register ı var sorgulattım orjinaldir. Fiyat 250 TL pazarlık payı karşılıklı konusulur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…