slm
arkadaslar kanguru kaçıncı ayda kullanılıyor..ayrıca aranızda kullanan var mı? bebeği rahatsız edıyor mu? zararı var mıdır?
kanguru var ama kullanmaya başlamadım daha.
haklısın ya geç kalmışız kullanmakta,hava güzeldi dısarı cıkayım dedim..omuzlarım koptu .bır de mont falan oldugu için doğru dürüst harekette edemıyorsun mahvoldum ya.benim oğlanında maşallahı var..kanguru da rafa kalkacak heralde hiç kullanmadan.
arabayla da zor oluyor magazalara girip cıkmak.bir de koca araba aldım.ablam baston araba al dedı o kadar, daha rahat dıye.ne yapacagız şimdi biz.
haklısın ya geç kalmışız kullanmakta,hava güzeldi dısarı cıkayım dedim..omuzlarım koptu .bır de mont falan oldugu için doğru dürüst harekette edemıyorsun mahvoldum ya.benim oğlanında maşallahı var..kanguru da rafa kalkacak heralde hiç kullanmadan.
arabayla da zor oluyor magazalara girip cıkmak.bir de koca araba aldım.ablam baston araba al dedı o kadar, daha rahat dıye.ne yapacagız şimdi biz.
dedim agirlastikca zor olur diye.kaydirigubbakcemile3
baston araba iyice oturmaya basladiklarinda kullaniliyor ancak. o zaman kadar yine yatan bir arabaya ihtiyac oluyo. bizde cok buyuk almisiz. cok guzel kullanisi var ama arabaya zor sigiyo bi yere giderken.akannehir
biz ebemiz 3 aydan sonra kullanmaya baslayin demisti
dün ilk kez yarim saatligine taktim kangruyu hava cok güzeldi kizim hava alsin diye ciktik ama hem astronot tulumu hemde benim montum olunca cok zor oldu icinde sIKIldi yavrum..kizimm 7 kiloya yakin tasimakta zorlannmadim ama uzun gezmeyede uygun degil
galiba kanguru yazin dogmus bebeklere göre bisey