Kanguru

haylazzz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
2.183
532
323
Herkese merhaba arkadaşlar biz kanguru alacağız ama markadan karar veremedim bir türlü hangisi daha iyi bilmiyorum siz nasıl bı model tercih ettiniz

Kraft aldik ama memnun degilim.

Ergonomik bişey alın.
Kraft değil bildiğim kadarıyla.
Zaten ilk aylarda sling öneriyorlar.
Facebook'ta babywearing Türkiye grubuna bir bakın.

Bende de Kraft almayı düşünüyorum domino modelmi ne öyle bişey neden memnun değilsiniz

Modelini hatirlamiyorum canim cok kullanisli degil 3kere anca kullandik 9 ayda. Sling daha kullanisli geldi bana :) disarda da zaten hep arabasini kullaniyoruz. İnsanin sirtini agritiyor ergonomik degil.

Modelini hatirlamiyorum canim cok kullanisli degil 3kere anca kullandik 9 ayda. Sling daha kullanisli geldi bana :) disarda da zaten hep arabasini kullaniyoruz. İnsanin sirtini agritiyor ergonomik degil.

Slingten bir korkan ben miyim ?:110:ya ayarlayamazsam diye tedirgin oluyorum

Ben momforthbaby aldim . Saglikli o su bu olsun dedim , kullanissiz geldi bana cok omuz askisi tam oturmuyor. Cok ucuz deneyerek aldigimla cok rahat ettim oglumda etrafi gordu . Araya ortu birsey koyup ilk uc ay ayni saglikli kanguru gibi yapabilirsin. zaten agirlasiyor bebekler beli agritiyor. Biraz kullanip benek arabasina geciyorsun. Cok pahali almana gerek yok. Pahalida oglumda bende rahat edemedik. Yumusak olsun deneyerek alsan daha iyi.

Slingten bir korkan ben miyim ?:110:ya ayarlayamazsam diye tedirgin oluyorum

Ayarlarsin canim internette videolari var. Zaten bebek usluysa gayet guzel duruyor ama hareketli bebegi koyamazsin istesende :)

Can'ım e bebekten almıştım markası şuan aklıma gelmiyor kzıım yürüyene kadar kullandım hatta yürümeye başladı 11 aylıkken biz bi iki ay daha kullandık. 70 lira civarıydı .

Ayarlarsin canim internette videolari var. Zaten bebek usluysa gayet guzel duruyor ama hareketli bebegi koyamazsin istesende :)

Teşekkür ederim canm.Yalnız olacağım için denemem mantıklı olacak.Bakalım uslu mu olacak nasıl olacak huyu suyu:KK200:çok heyecanlı

Teşekkür ederim canm.Yalnız olacağım için denemem mantıklı olacak.Bakalım uslu mu olacak nasıl olacak huyu suyu:KK200:çok heyecanlı
Taşıma açısından kanguru daha güvenli geliyo bana hem eşimde rahatlıkla taşıyabilir kanguruyu doktora sordum sakıncalı bı durum yok kullanabilirsiniz dedi işte marka ve model önemli kararsız kaldım cok

Taşıma açısından kanguru daha güvenli geliyo bana hem eşimde rahatlıkla taşıyabilir kanguruyu doktora sordum sakıncalı bı durum yok kullanabilirsiniz dedi işte marka ve model önemli kararsız kaldım cok

Doktora sormadım ama kanguru çok rahatsız diyen anneler var.Beli de rahatsız ediyor dediler.İnsan bilemiyor

Şmdi bel destekli olan kangurular var bende bu özelliğine dikkat ediyorum sadece arkadan çapraz olan modeller sonradan bel ağrısı yapıyor ama belden de bağlaması olanlar daha kullanışlı oluyormuş. Bende e bebekteki ürünü beğendim büyük ihtimalle ondan alacağım

Doktora sormadım ama kanguru çok rahatsız diyen anneler var.Beli de rahatsız ediyor dediler.İnsan bilemiyor
O yüzden iyi bir bel desteği olan kanguru arayisindayim canım dışarıda hem bebeği hem çantasıni falan taşımak zor olacak o yüzden kanguru mantıklı geldi ama kullanan memnun kalan birilerini arıyorum

Şmdi bel destekli olan kangurular var bende bu özelliğine dikkat ediyorum sadece arkadan çapraz olan modeller sonradan bel ağrısı yapıyor ama belden de bağlaması olanlar daha kullanışlı oluyormuş. Bende e bebekteki ürünü beğendim büyük ihtimalle ondan alacağım
Bende e bebek ten baktım satan kişide en cok satan model Kraftin domino modeli dedi bebek için baş desteği anne için bel desteği var dedi gidip inceleyip öyle almayı düşünüyorum

Back
X