• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanım Dondu

RACHEL GREEN

▫️we were on a break ▫️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
425
680
23
Twitter'da pizzagate hashtagine denk gelip içeriğine gözatınca resmen kanım dondu...

Zaten bu tarz haberlerden inanılmaz etkileniyordum ama bebeğim olunca daha da kafaya takar oldum...

Bu tarz şeyler okudukça yaşamdan soğuyorum resmen... Evladımı çok seviyorum ama böyle bir dünyaya onu getirdiğim için pişmanlık duyuyorum...

Hiç kimselere güvenemez oldum... Daha bir kez olsun bebeğimi alıp dışarı çıkamadım... Çıkabileceğimi de düşünemiyorum...

Benim gibi hisseden anneler var mıdır?

Bu tip komplo teorileri her zaman üretildi, üretilmeye de devam edecek. Ama elbette gerçek olma potansiyeli yüksek bir konu ve beni korkuttu şahsen. Gücü ellerinde tutan ülkelerin hele de Amerika gibi bir ülkenin yapabileceklerini düşünmek çok korkutucu.

Ayrıca o kıtaya gitmeye gerek yok, Ensar vakfı der ve banlanmadan susarım.

Twitter'da pizzagate hashtagine denk gelip içeriğine gözatınca resmen kanım dondu...

Zaten bu tarz haberlerden inanılmaz etkileniyordum ama bebeğim olunca daha da kafaya takar oldum...

Bu tarz şeyler okudukça yaşamdan soğuyorum resmen... Evladımı çok seviyorum ama böyle bir dünyaya onu getirdiğim için pişmanlık duyuyorum...

Hiç kimselere güvenemez oldum... Daha bir kez olsun bebeğimi alıp dışarı çıkamadım... Çıkabileceğimi de düşünemiyorum...

Benim gibi hisseden anneler var mıdır?

Ne yazık ki neden bahsettiğinizi bile çok az üye anlayacak. Dünya liderleri pedofiliye çanak tutuyor ama bizlere tatlı munis adamlarmış gibi lanse ediliyorlar. Hiçbir şeyden haberimiz olmadan yaşayıp gidiyoruz işte...

Yine de "ignorance is bliss" der susarım. Bunları öğrendikçe kaybediyorum huzurumu.

Anne değilim ama bu haberlerde tüylerim diken diken oluyor çok kötü oluyorum.
Olayı açıklayayım pizzagate pedofililer için gizli kelime gibi. Görünürde pizzacı. abd deki devlet adamlarından tutun çok da ünlülerin(bkz;obama bağışta bulunmuş.)
Çocuklara taciz tecavüz işkence den bahsediliyor. almanyada 9bin mülteci çocuk kayıpmış ayrıca

Özet geçeyim Obama ve Haillary Clinton' un da desteklediği bir gurup sapkın Amerikalı pizza siparişi kod adı altında pedofili suçu işliyor ve devlet de buna ortak,, özellikle de Joe Biden için kötü şeyler yazılıyor. Pizzalarda kod adları var örneğin peynirli pizza kız çocuğu gibi. Ve büyük paralar ödenerek bu tezgahın düzenlendiği pizza restoranına siparişler veriliyor. En son idda Obama' nın 65 bin dolarlık sipariş verdiği.

Anne değilim ama bu haberlerde tüylerim diken diken oluyor çok kötü oluyorum.
Olayı açıklayayım pizzagate pedofililer için gizli kelime gibi. Görünürde pizzacı. abd deki devlet adamlarından tutun çok da ünlülerin(bkz;obama bağışta bulunmuş.)
Çocuklara taciz tecavüz işkence den bahsediliyor. almanyada 9bin mülteci çocuk kayıpmış ayrıca

Oha! 9 bin mi ? Bunu okumamıştım !

Abd'de unlu siyasetcilerin yer aldigi coxuk istismariymis. Almanya'da da 9 bin multeci cocuk kayipmis.
Biz ulkecek aliskiniz maalesef boyle rezilliklere ama yine de gece gece iyice kotu oldum.

Bu tip komplo teorileri her zaman üretildi, üretilmeye de devam edecek. Ama elbette gerçek olma potansiyeli yüksek bir konu ve beni korkuttu şahsen. Gücü ellerinde tutan ülkelerin hele de Amerika gibi bir ülkenin yapabileceklerini düşünmek çok korkutucu.

Ayrıca o kıtaya gitmeye gerek yok, Ensar vakfı der ve banlanmadan susarım.

Keşke yalan olsa.. Ama o kadar sağlam argümanlar dönüyorki okudukça boğazım düğümlendi..

Back
X