• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanım Dondu

Konu siyaset içerikli yani tam olmasa da ona kayıyor arkadaşlar banlanmanızı istemem o yüzden ispikliyorum Hoppa
Mune Mune

Kanım dondu. Denk geldikçe takip ediyorum ama bu rakam korkunç. Aklıma Hostel vb. benzeri filmler geldi.
Çok korkunç. ben okumaya korkuyorum çok etkileniyorum.
Ülkemizde de çocuk istismar oranı çok fazla. Gerger imam hatip ensar vakfı vs.. Umarım bu olayın üstü de kapanmaz.

Anne değilim ama bu haberlerde tüylerim diken diken oluyor çok kötü oluyorum.
Olayı açıklayayım pizzagate pedofililer için gizli kelime gibi. Görünürde pizzacı. abd deki devlet adamlarından tutun çok da ünlülerin(bkz;obama bağışta bulunmuş.)
Çocuklara taciz tecavüz işkence den bahsediliyor. almanyada 9bin mülteci çocuk kayıpmış ayrıca
yok artik ya nedir bu boyle allahim neden cocuklar ya allah bunu yapan herkesin bin belasini versin

Ne yazık ki neden bahsettiğinizi bile çok az üye anlayacak. Dünya liderleri pedofiliye çanak tutuyor ama bizlere tatlı munis adamlarmış gibi lanse ediliyorlar. Hiçbir şeyden haberimiz olmadan yaşayıp gidiyoruz işte...

Yine de "ignorance is bliss" der susarım. Bunları öğrendikçe kaybediyorum huzurumu.

Aynen. Böyle bir şey patlamasa hiçbir şeyden haberimiz olmayacak. Ülkemizden böyle şeyler olunca insanın basıp gidesi geliyor. Ama böyle haberler okudukça kaçacak bir yerimiz olmadığını anlayıp yaşamdan soğuyoruz...

Upssss yasak der kapatırım hanımlar, özür dilerim ama kurallar böyle Hoppa

Back
X