kanınında pıhtilaşma olup ta mayis 2016 da anne olacaklar

Benimde erken donem dusugm var 2 tane
Bu 3.asilamam ve 3. Gebeligim insallah
bukez kucagima almak nasip olur
2 genimde homozigot mutasyon var
Clexan 04 +ecopirin kullaniyorum

Kızlar bende clexan 0.4 kullanıyorum. dogumdan ne kadar önce bırakıcaz acaba normal dogum da sorun olur mu? Kafam cok karışık:110:
Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin insallah :KK46:

Kızlar bende clexan 0.4 kullanıyorum. dogumdan ne kadar önce bırakıcaz acaba normal dogum da sorun olur mu? Kafam cok karışık:110:
Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin insallah :KK46:

Amin inşallah..doktorum bana tarih vermedi henüz 38 de sezeryan olacak nasipse.ama iğneden dolayı değil.zaten bırakcağımız için normal doğuma engel olacağını sanmıyorum canım.bıraktıktan sonra pıhtılaşma düzeyini takip edip karar verebilir.

Merhabalar normal doğum ve ilacı bırakma konusu benide düşünmekten çok yıpratan mevzu idi fakat sonunda doğuma kadar devam edeceğim düzgün bir doktor buldum şöyleki hematolog un ve doktorun fikri iğnenin son güne kadar kullanılacağı coraspinin 32 . Haftada kesilecegi ayrıca normal doğumun hersey yolunda ise yani (çocuğun geliş şekli,kilosu ve 40 haftaya kadar doğumun başlaması )gibi olabilecegi şeklinde. 40 hafta dolduğunda bir sinyal yok ise sezaryanla alınacağı suni sancı moduna girilmeyecegi söylendi riske atmak istemiyorlar.iğnenin normal doğum icin hiç bir engeli yok anlicaginiz :KK76:

Back
X