Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooo kulaklarım çınlatılmışşş hanımlarr hiç haber de vermiyosunuzz tesadüfen girdim bi de baktımki arkamdan dedikodular![]()
oooo kulaklarım çınlatılmışşş hanımlarr hiç haber de vermiyosunuzz tesadüfen girdim bi de baktımki arkamdan dedikodular![]()
bende aranıza yeni katıldım istanbul anadolu yakasında olan yolmu ben maltepedeyim bizde anadolu yakası olarak buluşma yapalım gelsin çaylar kekler:))![]()
Ben kankan olurum :)
Ben kankan olurum :)
KANKA Aranıyor :)) çat kapı kahveye gelicek, gelmişken iki fal bakacak, sabah kahvaltılarına eşlik edecek, gerektiğinde geç vakte kadar kalıp şekerlerime yardım edecek, ekmek eldennn su göldennn gel keyfimmm gellll zamanlarımda bana eşlik edecek, 25-... yaşları arasında, mümkünse evli,ayak bağı olmayan, oğlumla arkadaşlık kurabilecek yaşta cocugu olan, bayan kanka adayları yorumlarınızı bekliyorum :)))))
Not : Kağıthane, 4.Levent, civarında oturan :))
ben kağıthanede - hamidiyede oturuyorum, evliyim ama çocuğum yok :44:
ben kağıthanede - hamidiyede oturuyorum, evliyim ama çocuğum yok :44:
bende 28 yaşındayım canım ne güzel yaşıtmışız aynı yerde de oturuyor sayılırız çok sevindim inşallah kendime iyi bir kanka bulmuşumdurtanışmayı çok isterim seninle görüşmek üzere...