Kanka Aranıyor :))

oooo kulaklarım çınlatılmışşş hanımlarr hiç haber de vermiyosunuzz tesadüfen girdim bi de baktımki arkamdan dedikodular :60::1:

:52:
oooo kulaklarım çınlatılmışşş hanımlarr hiç haber de vermiyosunuzz tesadüfen girdim bi de baktımki arkamdan dedikodular :60::1:

gel gel sekerim iyi cınlatmalar bunlar sen nasılsın nerelerdesin ya facedede gorusemıyoruzzz bu arada oğlusunda pek hamarat bizede kurabiyeler pişirir artık baktım cay yapıyordu

Vallaha Ankarada olan 23 yaşında yada buyuk kucuk farketmez :) ozellıkle nişanlı olan benim gibi yakında düğünü olacak olan bir kankam olsa hiç fena olmaz yaa : ) kadınlar kulubu daha bir anlam kazanır sanki :)

bende aranıza yeni katıldım istanbul anadolu yakasında olan yolmu ben maltepedeyim bizde anadolu yakası olarak buluşma yapalım gelsin çaylar kekler:)):27:

canım buluşma yineledim istanbullu bayanlar diye bende kartalda oturuyorum , topiği bir bak istersen :):) gerçi topic fark etmiyor maksat buluşmak değil mi kızlar :32::32::32:

KANKA Aranıyor :)) çat kapı kahveye gelicek, gelmişken iki fal bakacak, sabah kahvaltılarına eşlik edecek, gerektiğinde geç vakte kadar kalıp şekerlerime yardım edecek, ekmek eldennn su göldennn gel keyfimmm gellll zamanlarımda bana eşlik edecek, 25-... yaşları arasında, mümkünse evli,ayak bağı olmayan, oğlumla arkadaşlık kurabilecek yaşta cocugu olan, bayan kanka adayları yorumlarınızı bekliyorum :)))))
Not : Kağıthane, 4.Levent, civarında oturan :))

ben kağıthanede - hamidiyede oturuyorum, evliyim ama çocuğum yok :44:

Son düzenleme:
3 senedir kağıthaneye taşındık ama çalışmaktan fırsatım olmuyorki sağda solda gezmeye hiç bi yeri bilmiyorum buralarda :14:

Son düzenleme:
ben 28 yaşındayım ve özel sektörde çalışıyorum. ithalat-ihracat yöneticisiyim :)

Son düzenleme:
bende 28 yaşındayım canım ne güzel yaşıtmışız aynı yerde de oturuyor sayılırız çok sevindim inşallah kendime iyi bir kanka bulmuşumdur :16::16::16: tanışmayı çok isterim seninle görüşmek üzere...

bende 28 yaşındayım canım ne güzel yaşıtmışız aynı yerde de oturuyor sayılırız çok sevindim inşallah kendime iyi bir kanka bulmuşumdur :16::16::16: tanışmayı çok isterim seninle görüşmek üzere...

:91: bendee
tanışalım müsait bir zamanda :1:

Ankaradayım ama İsstanbul kankalarının içinde buldum kendimi.. İstanbula olan özlemimden olsa gerek. 25 yıllık İstanbul yaşantımdan sonra artık Ankaradayım ve hiç kankam komşum arkadaşım akrabam hiç bir şeyim yok. Bende kanka istiyoruuummmm :(

Back
X