Kanka Gibi Sevgili

Evet bu banada biraz fazla geldi. Her zaman kucumsemeye kaçan esprileri varsa bencede haklısınız. En nefret ettigim insan tipidir çünkü. Ha böyle şakalar olamaz mı ? Olabilir. Ama sonradan gönül almak,tatlıya bağlamak gerekir. Siz artik mesafeli olun bence. Bu tarz şakalara gulmeyin ve karşılık vermeyin. Mesela fiziginizle ilgili kendince şaka yaptığında '' Sürekli bunu vurguluyosun. Artik gerçek olduğunu düşünmeye basliycam. Farkinda degilsin ama kirici oluyosun'' diyin. Ama çok ciddi bi şekilde söyleyin bunu. Gerekirse hatasini anlayip ozur dileyene kadar surat asin.Eğer akıllı biriyse anlayacaktir zaten. Bu tarz muhabbetleri olan biriyle bi ilişki dusunemezdim ben şahsen. Çok can sıkıcı...

Bunu uyguladım dedim ki yeter yani şaka diyorsun altında gerçeklik arıyorum, tut ki gerçeklik payı yok ama beni rahatsız ediyor ve kırılmaya başlıyorum ciddiye almadı ben boşuna hassaslık yapıyor oldum. Dediğiniz gibi surat astım mesafe koydum durup dururken sorun çıkaran kişi gibi görüldüm özür dilemek yerine kendini haklı çıkarmaya çalıştı çünkü normal görüyor o davranışı hata olduğunu anlasa özür diler ama ona göre ben çok saçma takılıp büyütüyorum, evet gerçekten canımı sıkmaya başladı.

Ben bir sorun göremedim. Gereksiz alınganlıklarınız var gibi geldi bana. Eğlenceli bir kişi olduğunu düşündüm erkek arkadaşınızın. Sonuçta söylediği de mantıksız değil. Manken gibi fiziğiniz olsa manken olurdunuz zaten :rapci:

o işin esprisi yani sadece bir örnekti, yoksa o kendimi daha çok över böyle yakışıklıyım şöyle dikkat çekiciyim diye demek istediğim hep bu tarz lafları kullanıp dalga geçmesiydi ama huyu bu işte

o işin esprisi yani sadece bir örnekti, yoksa o kendimi daha çok över böyle yakışıklıyım şöyle dikkat çekiciyim diye demek istediğim hep bu tarz lafları kullanıp dalga geçmesiydi ama huyu bu işte

Siz de ona takılırsınız o zaman olur biter. Alınganlık yapmaya gerek yok bence. Zaten ilişkilerdeki saygı böyle bitse ohoo evli çift göremeyiz hiç :KK14:

Ay cidden kanka mode on. Yani takılırsın, şakalaşırsın ama sürekli de karşında herşeyinle dalga geçen bi sevgili de olmaz. Tamam esprili erkek iyidir, eğlenceli olur. Ama asker arkadaşı da değilsiniz yani. Hele o manken meselesi cidden çok değişik, ayıp bence.
Şahsen bizde Güler, eğleniriz, dalga geçeriz birbirimizle ama herşeyinde bir sınırı var. Bir de ben değiştirmek meselesi olarak görmedim bu olayı. Arkadaş olduğunuz zaman farklı tavır, sevgili olunca farklı tavır beklemek en doğal hakkınız. Siz sevgilinizin arkadaşlığını sevmişsiniz ama sevgili olarak uyum sağlayamamışsınız gibi.

Ay cidden kanka mode on. Yani takılırsın, şakalaşırsın ama sürekli de karşında herşeyinle dalga geçen bi sevgili de olmaz. Tamam esprili erkek iyidir, eğlenceli olur. Ama asker arkadaşı da değilsiniz yani. Hele o manken meselesi cidden çok değişik, ayıp bence.
Şahsen bizde Güler, eğleniriz, dalga geçeriz birbirimizle ama herşeyinde bir sınırı var. Bir de ben değiştirmek meselesi olarak görmedim bu olayı. Arkadaş olduğunuz zaman farklı tavır, sevgili olunca farklı tavır beklemek en doğal hakkınız. Siz sevgilinizin arkadaşlığını sevmişsiniz ama sevgili olarak uyum sağlayamamışsınız gibi.

Çok iyi anlamışsınız demek istediklerimi. Ben onun karakterini değiştirmek istemiyorum eğlenceli neşeli halini seviyorum ama kanka olarak görmek istesem arkadaş kalır sevgili olmazdım. Madem sevgilim birazda ona göre muhabbet istiyor yani insan.İşte ben o sınırı erkek arkadaşıma anlatma derdindeyim ama onu anlatamadım henüz, ben sevgililiğe adapte oldum da o hala lay lay lom peşinde bu sınırı çizmeliyim ama konuşmaktan anlamıyor nasıl bir yol izlesem diye tavsiye almaya geldim buraya da.:işsiz:

Bence hem sevgili hem kanka gibi olmanız ilerde ilişkinizi olumsuz yönde etkiler. Bir ilişkide saygı en önemli şeydir. Bu böyle sürerse bi olay yaşadığımızda sana çok kırıcı laflar sarf edebilir aranızdaki kanka samimiyeti onun sana karşı daha çok rahat davranıp dikkat etmemesine yol açabilir. Yanı şakalaşmanında bi sınırı vardır. Bazı durumlarda insan ciddiye alınmak ister şakayı kaldıramaz hele ki şakayı yapan kişi en değer verdiği insan olan sevgilisi ise bu durum daha üzücü olabilir. Bence bu konuyu yaşadığınız bir olay üzerinde konuşup sevgilinle bu durumun yanlış olduğunu bida konuşmalısın.

Merhabalar, erkek arkadaşımla ikimizde 25 yaş üzeriyiz öyle ergen modlarında değiliz yani öncelikle onu belirteyim. Aynı kurumda çalışıyoruz sevgili olmadan önce arkadaştık iş yerinden dolayı , birbirmize hep gırgır şamata takılır laf atardık. 9-10 aydır da bir beraberliğimiz var ama erkek arkadaşım ilk zamanları biraz hariç tutarsak aramızdaki o arkadaşlık muhabbetini daha çok sürdürüyor gibi. Yani sevgi anlamında değil de diyalog olarak arkadaşıymışım gibi takılıyor genelde. Hitap şeklinde sorun yok adımla bile seslenmez genelde canım,hayatım vs der ama hala o birbiriyle yarışan, birbirine laf sokma ,açık arama yoluyla dalga geçip eğlenme modunda olan kankalar gibi de fırsat kolluyor. En basitinden diyelim ki bir şey sordum basit bir şey ama canım buna cevap veririm ama sonra bilemedin diye de dalga geçerim diyor ve tiye alıyor ya da aldığım bir şeyi beğenmediyse bu hoş değil boşver alma demek yerine zevkinden şüphe ederim bak diye dalgaya vuruyor vs örnekler uzayıp gider. Kaç kere dedim ki canım biz yarış içinde miyiz de açık arayıp dalga geçiyoruz ya da sürekli espri peşindeyiz diyorum ne var canım gülüyoruz diyor. Kızıyorum bu sefer canım saçmalama ne var bunda diyor, trip atıyorum bunun için tadımızı kaçırma Allah aşkına ne var sen benim hem sevgilimsin hem arkadaşımsın diyor. Aynısını ona yapıyorum anlasın diye pat pat eleştiri ya da ağır espri yapıyorum gülüyor bak ne var bunda ben kızıyor muyum diyor. Yani halinden gayet memnun ve bunun normal olduğunu düşünüyor o yüzden de aynı şekilde devam ediyor. Bak bu bizdeki saygıyı götürür diyorum saçmalama canım diyor kabul etmiyor. Ama ben bu durumdan hoşnut değilim gerçekten ,sürekli sürekli olması canımı sıkmaya başladı ve ilişkimiz için sağlıklı bulmuyorum. Laflara alınmak vs değil derdim sevgililik böyle bir şey olmamalı yani bence diye düşünüyorum. Bu konu dışında öyle başka bir problemimiz yok, yakınlık konusunda falan hiç kanka modlarında değil gayet iyi ya da bir problem esnasında normal yetişkin gibi ama bu durum beni çok sıkmaya başladı konuşmak da çare etmedi nasıl bir tepki koyabilirim de bu durumdan çıkabiliriz fikirlere ihtiyacım var.
Daha bugün konusu oldu ben dışında herkes kanka gibi olmak daha güzel dedi

Bence hem sevgili hem kanka gibi olmanız ilerde ilişkinizi olumsuz yönde etkiler. Bir ilişkide saygı en önemli şeydir. Bu böyle sürerse bi olay yaşadığımızda sana çok kırıcı laflar sarf edebilir aranızdaki kanka samimiyeti onun sana karşı daha çok rahat davranıp dikkat etmemesine yol açabilir. Yanı şakalaşmanında bi sınırı vardır. Bazı durumlarda insan ciddiye alınmak ister şakayı kaldıramaz hele ki şakayı yapan kişi en değer verdiği insan olan sevgilisi ise bu durum daha üzücü olabilir. Bence bu konuyu yaşadığınız bir olay üzerinde konuşup sevgilinle bu durumun yanlış olduğunu bida konuşmalısın.

Anlatmak istediğim tam da bu işte. İlerisi için lakayıt bir hal almasından korkuyorum ilişkimizin ama anlatamıyorum. Yanlış olduğunu düşünmediği için örnekleri kabul etmiyor ama tekrar deniycem

Daha bugün konusu oldu ben dışında herkes kanka gibi olmak daha güzel dedi

Sadece eğlence kısmından bakarsak güzel ama mesele o değil ki uzun soluklı düşününce nereye kadar kanka yani hep gırgır şamata bir yere kadar. Kanka istiyorsa onlaar zaten var ben sevgiliyim ve ufak da olsa sınırlar olmalı ama bunu anlatamıyorum

Benimde sevgilimle oyleydi saka yoluyla bile degil begenmedimi pat diye soylerdj bazen kalbimi kirardi bazen saka yoluyla takilirdi . Nisan icin kiyafet bakmaya gittik kadinlar bana manken gibisin cok yakisti fln dediler benim gururum okşandi ama sevgilim aynen şunu soyledi elbiseyi satabilmek icin oyle dediler sana sende inandinmi . Gulerek soyledi bozuldum biraz ama niyetini biliyorum o elbiseyi begenmese aldirmazdi zaten . Bazen iyi oluyo ya one oyle mic mic cok guzelsin cok tatlisin yerine gore olmali bence hersey . Tabiki senin sevgilin aşsagilar tarzdaysa iyi bi uyari cek

Çok iyi anlamışsınız demek istediklerimi. Ben onun karakterini değiştirmek istemiyorum eğlenceli neşeli halini seviyorum ama kanka olarak görmek istesem arkadaş kalır sevgili olmazdım. Madem sevgilim birazda ona göre muhabbet istiyor yani insan.İşte ben o sınırı erkek arkadaşıma anlatma derdindeyim ama onu anlatamadım henüz, ben sevgililiğe adapte oldum da o hala lay lay lom peşinde bu sınırı çizmeliyim ama konuşmaktan anlamıyor nasıl bir yol izlesem diye tavsiye almaya geldim buraya da.:işsiz:

Yani kişiliği buysa eğer ne yaparsan yap değişmez. Bence üzerinde düşünmen gereken olgu; bu tavırlara sahip bir erkekle birlikte olmak isteyip istemediğin.

Benimde sevgilimle oyleydi saka yoluyla bile degil begenmedimi pat diye soylerdj bazen kalbimi kirardi bazen saka yoluyla takilirdi . Nisan icin kiyafet bakmaya gittik kadinlar bana manken gibisin cok yakisti fln dediler benim gururum okşandi ama sevgilim aynen şunu soyledi elbiseyi satabilmek icin oyle dediler sana sende inandinmi . Gulerek soyledi bozuldum biraz ama niyetini biliyorum o elbiseyi begenmese aldirmazdi zaten . Bazen iyi oluyo ya one oyle mic mic cok guzelsin cok tatlisin yerine gore olmali bence hersey . Tabiki senin sevgilin aşsagilar tarzdaysa iyi bi uyari cek

Yok aynen seninki gibi lafları vardır mesela şu satıcı şöyle övdü desem tabi öyle diyecek bir de kötü eleştirimi yapıcak der aynı örneği yaşamışızdır yani. amacı aşağılamak değil ama ne bileyim bu üslup bu kadar rahat samimi gerçekçi olmakta hoş değil hani insanın kulağıma hoş şeyler gelmesi daha güzel

Yani kişiliği buysa eğer ne yaparsan yap değişmez. Bence üzerinde düşünmen gereken olgu; bu tavırlara sahip bir erkekle birlikte olmak isteyip istemediğin.

Onunla olmak istiyorum ama bu hareketleriyle değil . Hareketlerini değiştirmesini istiyorum açıkçası ama ben böyleyim derse nasıl bir yol çizerim aman gösterecek

Benim babam bida bu tarz birisi, şakasına insanların her söylediğini küçümser. Sağolsun şu an herhangi birisiyle muhabbet etmeye başladığımda acaba dalga geçilir miyim, yanlış bir şey mi söylüyorum düşüncesini aklımdan atamıyorum hala ki üniversiteden mezun olmak üzereyim, siz düşünün geleceğinizi derim ben.

Sadece eğlence kısmından bakarsak güzel ama mesele o değil ki uzun soluklı düşününce nereye kadar kanka yani hep gırgır şamata bir yere kadar. Kanka istiyorsa onlaar zaten var ben sevgiliyim ve ufak da olsa sınırlar olmalı ama bunu anlatamıyorum
Evet ama çok aşıksanız o kadar da sorun diil

Benim babam bida bu tarz birisi, şakasına insanların her söylediğini küçümser. Sağolsun şu an herhangi birisiyle muhabbet etmeye başladığımda acaba dalga geçilir miyim, yanlış bir şey mi söylüyorum düşüncesini aklımdan atamıyorum hala ki üniversiteden mezun olmak üzereyim, siz düşünün geleceğinizi derim ben.

Özgüven problemi gibi etkilemiş demek ki sizi ben de memnun değilim anlar mı bilmiyorum ama tekrar anlatmaya çalışıcam derdimi

O sevgilimle 5 yil surdu iliskim daha sonra kisa sureli bir birlikteligim oldu her halime her fotografima ne kadar guzelsin benim guzel sevgilim mukemmelsin ya inan cok yapmacik geldi ve baydi . Ben o 5 yillik iliskime cok nadir cok yakisiklisin demisimdir ama bakarken icim giderdi eminim oda oyle . Bence bi sure sonra sadece sevgili degil arkadas olmak gerekiyo hem zaten daha oncsinde muhabbetiniz boyleymis degismesi tuhaf olurdu . Bazen insan disimde bisey varmi sacim bozulmusmu kilo almismiyim bu kiyafet olmamismi gibi sorulara gercekten evap verebilecek ve cekinmeden sorabilecegi bi insanla olmak istiyo . Eve uslubu kirici olabiliyo bulusunca bu sacinin hali ne cocuk gibi olmussum gibi sozleri yuzunde cok dönüp eve gitme cabalarim oldu cok küstüm . Sende ciddi bi sekilde uyarabilirsin
Yok aynen seninki gibi lafları vardır mesela şu satıcı şöyle övdü desem tabi öyle diyecek bir de kötü eleştirimi yapıcak der aynı örneği yaşamışızdır yani. amacı aşağılamak değil ama ne bileyim bu üslup bu kadar rahat samimi gerçekçi olmakta hoş değil hani insanın kulağıma hoş şeyler gelmesi daha güzel

Aynen vıcık vıcık sürekli övgü vs gibi şeylerden çok hoşlanmam zaten ben de dediğiniz gibi sahte ve yapmacık gibi geliyor. Ama bu da fazla rahat ve realist bir durum oluyor. En iyisi ortası yani ya da sürekl, olunca artık dediğiniz gibi küsme durumu oluyor ama uyarsam da küssem de boş yere abartıyor oluyorum :) Bakalım biraz da öyle yaptıkça kendimi geri çekeyim cevap vermeyim bir de öyle deneyim. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Back
X