- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
Evet bu banada biraz fazla geldi. Her zaman kucumsemeye kaçan esprileri varsa bencede haklısınız. En nefret ettigim insan tipidir çünkü. Ha böyle şakalar olamaz mı ? Olabilir. Ama sonradan gönül almak,tatlıya bağlamak gerekir. Siz artik mesafeli olun bence. Bu tarz şakalara gulmeyin ve karşılık vermeyin. Mesela fiziginizle ilgili kendince şaka yaptığında '' Sürekli bunu vurguluyosun. Artik gerçek olduğunu düşünmeye basliycam. Farkinda degilsin ama kirici oluyosun'' diyin. Ama çok ciddi bi şekilde söyleyin bunu. Gerekirse hatasini anlayip ozur dileyene kadar surat asin.Eğer akıllı biriyse anlayacaktir zaten. Bu tarz muhabbetleri olan biriyle bi ilişki dusunemezdim ben şahsen. Çok can sıkıcı...
Bunu uyguladım dedim ki yeter yani şaka diyorsun altında gerçeklik arıyorum, tut ki gerçeklik payı yok ama beni rahatsız ediyor ve kırılmaya başlıyorum ciddiye almadı ben boşuna hassaslık yapıyor oldum. Dediğiniz gibi surat astım mesafe koydum durup dururken sorun çıkaran kişi gibi görüldüm özür dilemek yerine kendini haklı çıkarmaya çalıştı çünkü normal görüyor o davranışı hata olduğunu anlasa özür diler ama ona göre ben çok saçma takılıp büyütüyorum, evet gerçekten canımı sıkmaya başladı.