- 23 Temmuz 2014
- 3.846
- 16.920
- 408
- 33
- Konu Sahibi senkimsinki
Hayatımdan çalınan 2 dakika, senden özür diliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocukla yeni konuşmuyoruz 2 senedir devam eden sohbetimiz var sadece bir kez buluştuk cinsellik konusunu açtı bende tepki gösterdim ama bugün ki yaptığı ergen ergen hareketlerden sonra buz gibi oldum ikinci kez anlayış gösterir miyim bilmiyorumDaha bir kez buluşmuşsunuz, tanimadiginiz biri sizinle cinsellik konuşmak için kavga ettiyse o sizi, sizin dusundugunuz gibi tanimak filan istemiyor bunu anlamak niye zor ya resmen mesajlarda dalga geçip durmuş sizinle hala beklentidesiniz.
Cinsellik bir şeyler verirseniz takilacak yoksa da sizi uğraşmaya değer gormuyor.
Bu kadar acinasi hallere girmeyin ya bir kere gorustugunuz erkek icin.![]()
Evet galiba öyleAranızdaki iliski Memati ve Polat gibi..![]()
Çocukla yeni konuşmuyoruz 2 senedir devam eden sohbetimiz var sadece bir kez buluştuk cinsellik konusunu açtı bende tepki gösterdim ama bugün ki yaptığı ergen ergen hareketlerden sonra buz gibi oldum ikinci kez anlayış gösterir miyim bilmiyorum
Evet aynı düşüncedeyim iletişimi kesmekte de kararlı olacağım bunları da duymaya ihtiyacım varmış gerçekten2 senedir konuşmaniz neyi degiştirir goruşmedikten sonra? Madem 2 senedir çok taniyorsunuz bu kişiyi ne diye tanimak istiyorum diye tutturdunuz ki? Tanimiyorsunuz, yazisarak insan taninmaz.
Hala ayni fikirlerdeyim kendinizle bir guzel dalga geçtiriyorsunuz ve bu kişinin amaci cinsellik almaktan başka bir şey degil.
Hiç bir erkek etkilendigi, sevdigi kadinla ilk bulusmadan sonra cinsellik konuş diye kavga etmez ister inanin ister inanmayin.
Evet haklisiniz bunları duymaya ihtiyacım varmış iletişimi kestim27 yasinda olmasina sasirdim ben de.
Ama ne munasebet iliskiyi onun kararina birakmak, kanka diye uzatan birine hala duygun var mi biz neyiz muhabbetine devam etmeniz sizin hataniz.
Bu mesajlardan anladigim sizin caresizce sevgi beklemeniz, onunsa sallamiyorum seni ayagina dalga gecer tarzda konusmasi.
Neden buna izin verdiniz?
Birakin bunu, bundan bir sey olmaz.
Siz de bir daha kimsenin eline iliskinizi birakmayin.
Bitirmek isterseniz bitirin, bitirmenin sorumlulugunu alabilin.
İstemediginiz seyi uzatmayin, uzatilmasina izin vermeyin.
Cehennemin dibine kadar yolu vae kimseyle sevişemem dini boyutu geçtim kendi bedenime de saygım var zaten bir kez daha aynı muhabbet olursa iletisim kuramaz benimle nedir bu erkeklerden çektiğimSiz cinselliği reddettikten sonra tartışma başlamış ve uzamış anladığım kadarıyla, yani adam diyo ki canım benim sevişmeyeceksen kankayız o zaman benim ilişki anlayışımda sevişmek var diyor
Ayy ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum sudan çıkmış balık gibi Nasıl tepki vereceğimi bilemedimNe gevşek muhabbet bu böyle 27 yaşında ergen irisine bas engeli geç
Böyle yazışmalari gördükçe yaşlandigima şükrediyorum ya kesinlikle bu devrin insanı degilmisim.