Kanka mı sevgili mi ??

Safinaz derken adınız mı safinaz yoksa zayıf olduğunuz için vb sebepten lakap olarak mı taktı? Eğer adınız değilse safinaz deyip durması inanılmaz çirkin bir şey. Siz de ona ayı yogi falan deyin ne bileyim, söndürün şunun havasını lütfen 🤢 gargamel de diyebilirsiniz. bu konu beni ilkokul yıllarıma götürdü 😄

Safinaz derken adınız mı safinaz yoksa zayıf olduğunuz için vb sebepten lakap olarak mı taktı? Eğer adınız değilse safinaz deyip durması inanılmaz çirkin bir şey. Siz de ona ayı yogi falan deyin ne bileyim, söndürün şunun havasını lütfen 🤢 gargamel de diyebilirsiniz. bu konu beni ilkokul yıllarıma götürdü 😄
Ya esprisine söylüyorduk 2 senedir arkadaştık zaten ben de ona bıyık falan diyorum ççok zayıf değilim fizigim güzel :) ama safinaz dedi kaldı öyle agizds cunki ilk tanistigimizda aşırı zayıftım

Ya esprisine söylüyorduk 2 senedir arkadaştık zaten ben de ona bıyık falan diyorum ççok zayıf değilim fizigim güzel :) ama safinaz dedi kaldı öyle agizds cunki ilk tanistigimizda aşırı zayıftım

Sizin için sorun değilse iyi ama yine de çok ergen ergen konuşuyor. sizi sinirlendirmek ister gibi. Bence ciddiye bile almayın.

Eki Görüntüle 3138063 Eki Görüntüle 3138068 Eki Görüntüle 3138070 Eki Görüntüle 3138071 çocukla buluştuk el ele gezdik dün tartıştık biraz gece bay ben uyuyorum yazdı tartışmaya girmeden uyudu tartışmada benim cinsel konuşmaya tepki göstermem di sabah da msjlari görmüş yazmamış en son bu ilişkinin bitip bitmeyecegine sen karar ver ben tek kelime dahi etmiyecegim dedim bugünde böyle msjlastık kanka muhabbetine girdi vs kesin ve netim bu konuda yeterince kankam vae zaten ex den kanka da olmaz bu çocukta oturmayan bir şeyler var duygu mu dersiniz başka bisey mi anlam veremiyorum siz olsanız ne yaparsınız delirtti beni bugün tanımak istiyorum diyince de duygun yok diyor daha bir kez buluştuk bu duygu dedikleri şey ilk buluşmada aşkından ölüp gitmek demek mi ya ?? Vallahi sinirlerim tepeme çıktı idare etmeye calisiyorum ama adamın yaptığı şey liseli aşıklar modunda bir tarz ilk buluşmada ictigim bardaktan birşey içermisin ağzımda virüs yok beni beğenmedin eve gidince engelleyeceksin vs diye konuşmalarda da bulundu ben de net bir şekilde belirttim istemiyorsam istemiyorum derim zaten ne alakası var dedim ama çocukta özgüven düşüklüğü mu yoksa kişilik sorunu mu var çözemiyorum kanka muhabbeti nedir ya vallahi çıldırıcam kaç yaşındayız 10 falan mi sevgili gibi gez sonra kanka de yemin ederim erkekler ömür kısaltmak için varlar siz olsanız nasıl tepki verirsiniz ? Bundan sonra böyle birşey yaparsa ben nasıl tepki vermeliyim?
Daha iyisini arıyor bulursa kankasınız bulamazsa akşama sabah sevgili olursunuz.

Çocukla yeni konuşmuyoruz 2 senedir devam eden sohbetimiz var sadece bir kez buluştuk cinsellik konusunu açtı bende tepki gösterdim ama bugün ki yaptığı ergen ergen hareketlerden sonra buz gibi oldum ikinci kez anlayış gösterir miyim bilmiyorum

İkinci şansı vereceksiniz yani? 🙄
Adamın niyeti sevişmek, en azından seks konuşmak. Ötesi de yok yani çok bariz.

Şans hak etmeyi geçtim, şans istemeye tenezzül bile etmeyen adamlara kendi kendine şans verip kendini heba eden kadınlara üzülmekten ciğerim soldu şu forumda.

Erkeklerin geç olmasına örnek olan biri kendis hoş sizde çok farklı değilsiniz bence muhabbetti devam ettirmiş uzatmışsınız. Şaka gibi muhabbetler. Ben ergenlik döneminde böyle konuşmadım bi erkekle.

Kendinizden daha düşük zekalı birine vakit harcamayın ne olur. Denginizi bulun. Adam haplanmış gibi siz ne derseniz dalga geçmiş resmen bir de üzerine düşün yazmaya devam edin diye senin duygun yok diyerek yem atmış. Bu sitedeki konuları okumaya başladığımdan beri erkekler, ilişkiler midemi bulandırır oldu. Kadınların neredeyse hepsi çiçek gibi, nahif, düşünceli erkeklere bak bir de. Sizin konu gene iyi sevgili bile değilsiniz. Evli, çocuklu kadınların konuları asıl delirtiyor beni. O kocalarla ilgili konuları okumaya hiç tahammülüm yok.

Cinsellik olmadan sevgili olunmaz demeye getirmiş bence. O yoksa kankayiz demiş. Kanka olmak istemiyor sevgili olmak istiyor ama bu şekilde ifade etmiş. İçinde cinsellik olmayan bir sevgililik istemiyor.

Adam sizle dalga geçip trollemiş; siz hala ben neyim, biz neyiz diye sorup durmuşsunuz. Kendinize hiç mi saygınız yok, şu konuşmanın sonunda tamam sevgiliyiz dese kabul edip devam mı edecektiniz?

İkinci şansı vereceksiniz yani? 🙄
Adamın niyeti sevişmek, en azından seks konuşmak. Ötesi de yok yani çok bariz.

Şans hak etmeyi geçtim, şans istemeye tenezzül bile etmeyen adamlara kendi kendine şans verip kendini heba eden kadınlara üzülmekten ciğerim soldu şu forumda.
İletişimi kestim dün

Back
X