Kanka mı sevgili mi ??

Erkeklerin geç olmasına örnek olan biri kendis hoş sizde çok farklı değilsiniz bence muhabbetti devam ettirmiş uzatmışsınız. Şaka gibi muhabbetler. Ben ergenlik döneminde böyle konuşmadım bi erkekle.
Kestim iletişimi

Adam sana karsi bos degil sana tam acilamamis belki sende acilmasini onleyecek davranislarda bulunuyorsundur bence ikinizdede sorun var baksana adam yaklasinca kankayiz muhanbetine giren sensin diyor daha ne desin

Adam sana karsi bos degil sana tam acilamamis belki sende acilmasini onleyecek davranislarda bulunuyorsundur bence ikinizdede sorun var baksana adam yaklasinca kankayiz muhanbetine giren sensin diyor daha ne desin
Kankayiz muhabbetine giren sensin diyen bendim o değil ayrıca kendisine daha fazla tahammül edemeyip iletişimi kestim

Kankayiz muhabbetine giren sensin diyen bendim o değil ayrıca kendisine daha fazla tahammül edemeyip iletişimi kestim

Mesajlari tersten okumusum.kusura bakma valla tripli erkeklerden uzak durmak lazim birak ne hali varsa gorsun

Mesajlari tersten okumusum.kusura bakma valla tripli erkeklerden uzak durmak lazim birak ne hali varsa gorsun
Tripde değil bu yani nasıl anlatayım bir insanla hiç mi normal iletişim kurulmaz kuramadim bir tane ciddi konuşma yok salak salak gülme dil çıkarma vs sinirlerim bozuldu artık tahammül edemedim

Trip falan değil senin kanka muhabbetine sinir olduğunu anlamış bu şekilde yıldırıp ama öyle ama böyle cinsellik yolu açmaya çalışıyor.

Ne şımartıyorsunuz sunları ya.
Safınaz nedir terbıyesıze bak .
Bas engelı defol git dıyemedın mı

Of okuyamadım uzun uzun ekran görüntülerinden sonrasını. Neden bu biz şimdi neyizin cevabını erkekler vermek zorunda olsun ki? Kadınlar da buna karar verebilir, ne olmak istiyorsanız onu söylersiniz bu muhabbetlere girmek yerine

Back
X