- Konu Sahibi miyavdeseyeter
merabalar cok sevdigim arkadas olarak sevdigim konustugum biri var (ustelik eski sevgilimin arkadaşı) gecen seneden beri bana karsi tuhaf davranmaya basladi ben her zamanki hali deyip daha cok da kabullenmek istememezlikten sanirim pek ustunde durmuyodum fakat dışardan da farkediliyodu arkadaslarim o seni seviyo sevgili misiniz demeye baslamisti.. ya gercekten cok iyi biri gerci -surekli hediye alip beni mahcup etmese iyi biri
- ben nedense istemiyorum yani tam boyle o acilicak aramizda bisiyler olucak derken kaciyorum aninda simdi yine konusmuyoruz bi sekilde kendimi uzaklastiriyorum ondan cok ilgi sevmiyorum desem diil kiziz sonucta :) ben hic onla ikimizi bi arada dusunmedim dusunemiyorum ki
gecen de geldi yanima arkadaşım seslendi bileklik verdi ona sonra bana seslenip uzatti bi 30sn kaldim alsam mi almasam mi diye cok hassas da biri neyse alayim deyip aldim ama takmadim ondan once verdigi bi tane daha vardi onu da cikardim bilegimden ayni zamanda ben de ona vermistim halen duruyo o bileginde :/ tatilde bulusalim diye surekli mesaj atiyodu tamam demistim ortak arkadaslarimizdan da diyolardi bulusalim diye ben de madem oyle hep beraber bulusalim diye ona yazdim dedim anlattim ters davrandi oldu o zmaan sulalenden birilerini de cagir istersen diye :/ daha da konusmadik.. bilemiyorum cok karmasigim