600 TANE OKUDUM İKİSİNDEN DE CANIM BENİM RABBİM ŞİFA VERSİN BABAMI DA BU İLET HASTALIKTAN KAYBETTİM RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİNEsselamü aleyküm hanımlar.
Daha önce de böyle bir konu açmıştım. Şimdi bir başkası için yine bu konuyu açıyorum. Sizlerin yardımına ihtiyacımız var. Belki böyle bir günde yeri değildi fakat, arkadaşımızın durumu iyi değil ve duaya çok ihtiyacı var. Lütfen dualarınızı esirgemeyin bu arkadaşımızdan.
Ya Şafi : Şifa veren
Ya Muhyi : Hayat veren
Esmalarını okuyoruz. Sayı belirtmiyorum, Gönlünüzden geçtiği kadar okuyun lütfen. Şimdiden hepinizden Allah razı olsun.
Rabbim şifa versin inşallah , yarım saate kadar okur bildirim yaparım
500 + 500 hemen okuyorum Rabbim acilll şifalar versin
Colinim 150-150 okudum fırsat bulunca gene okumaya çalışırım canm.Rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşiallah arkadaşım..
Allah razi olsun kizlar hepinizden. Agziniza saglik. Rabbim dert tasa vermesin.600 TANE OKUDUM İKİSİNDEN DE CANIM BENİM RABBİM ŞİFA VERSİN BABAMI DA BU İLET HASTALIKTAN KAYBETTİM RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN
Canim ya, bilmiyordum ben. Basin sagolsun. Babana da Allah rahmet eylesin.600 TANE OKUDUM İKİSİNDEN DE CANIM BENİM RABBİM ŞİFA VERSİN BABAMI DA BU İLET HASTALIKTAN KAYBETTİM RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN
22 YIL OLDU DİLE KOLAY KUZUM ARTIK YARAMI İÇİME SARDIM RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN BABA ACISINI KIZ OLARAK ÇOK ZORCanim ya, bilmiyordum ben. Basin sagolsun. Babana da Allah rahmet eylesin.
Bende babami kaybedeli 22 yil oluyor. Daha cocukdum o zamanlar. Hakikaten babasizlik zor. Bi tarafim hep eksik buyudum sanki. Hicbirsey anne baba sevgisinin yerini tutmuyor.22 YIL OLDU DİLE KOLAY KUZUM ARTIK YARAMI İÇİME SARDIM RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN BABA ACISINI KIZ OLARAK ÇOK ZOR
Allah razi olsun canim.1000 tane Yâ Şafii okudum Rabbim acil şifalar versinCOLIN
AYNI ÖZLEMLE YANMIŞIZ DESENE KUZUM BENDE KÜÇÜKKEN 3 YAŞIMDAYKEN KAYBETTİM KAHRAMANIMIZ HAP KENDİMİZ OLDUKBende babami kaybedeli 22 yil oluyor. Daha cocukdum o zamanlar. Hakikaten babasizlik zor. Bi tarafim hep eksik buyudum sanki. Hicbirsey anne baba sevgisinin yerini tutmuyor.
Senin yeni kahramanın yakında geliyor hayırlısıyla. Darısı başımaA
AYNI ÖZLEMLE YANMIŞIZ DESENE KUZUM BENDE KÜÇÜKKEN 3 YAŞIMDAYKEN KAYBETTİM KAHRAMANIMIZ HAP KENDİMİZ OLDUK
Biliyor musun bende yavaşım bu konuda. Bir toplumda herkes 2 -3 saniye içinde fatiha okuyup amin yapıyor, Ben hala okuyorum. Acaba bunlar okumuyorlar mı diye düşündüğüm de olmuştur yani, Allah affetsin. Ama bence duanın da yavaş okunanı makbuldur. Ne kadar okudugun değil, içten ve düzgün okuyup okumamak önemli bence. Allah razı olsun canım.Dua konusunda okurken biraz yavaşımAllah şifa versin canım benim 10 tane okuyabildim .
agustos72 eilenn C cansu_tr ayseygt1453 kumrukusum D Debusi yorgun anneanne umudunu-kaybetme
Kızlar, dualarınıza ihtiyacımız var. Ya Şafi, Ya Muhyi okuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?