Allah razı olsun, yüreği güzel arkadaşımcanım 800 -800 okudum....Şifa niyetine...
Allah razı olsun sizden. Rabbim dert tasa vermesin sizlere.Canım benim 1000+1000 tane okudum
Rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşaallah
Evet canım. Ya Şafi, Ya Şafi diye okuyoruz. İstersen Ya Şafi Celle Celalühü diye oku. Böylesi daha makbul oluyormuş. Ama Ya Şafi, Ya Şafi diye okuyup, Her yüz sayısına ulaştığında da celle Celalühü düyebilirsin. Allah razı olsun canım benim.Merhaba evde deyildim wimdi gordum mesajini Allah acil wifalar versin canim ama hangi dualar olduğunu bilmiyorum sadece ya şafimi demeliyim yazarsan okurum canim
Perim Allah razı olsun senden. Beni hiç yalnız bırakmıyorsunuz bu konularda. İyi ki tanımışım sizi.Rabbim sifa versin insallah yarin okur bildirim yaparim
Allah razı olsun CathyimAcil şifalar diliyorum inşallah bir an evvel iyileşir...
Bunu arkadaşıma sormam lazım. Onay verirse ismini de yazarım buraya. Allah razı olsun senden de canım.Tabii ki okurum arkadaşımızın ismini yazdin mi isimle mi okuyalim diye sorayim dedim canim
Allah razı olsun canım.Rabbim sifasini versin inşaallah 250 ser okuyorum Allahim kabul etsin inşallah
Tabii ki okurum arkadaşımızın ismini yazdin mi isimle mi okuyalim diye sorayim dedim canim
Tewekkurler ikisindende yuz yuz okurum canim Allah sendende razi olsun Allah acil wifa versinAllah razı olsun, yüreği güzel arkadaşım
Allah razı olsun sizden. Rabbim dert tasa vermesin sizlere.
Evet canım. Ya Şafi, Ya Şafi diye okuyoruz. İstersen Ya Şafi Celle Celalühü diye oku. Böylesi daha makbul oluyormuş. Ama Ya Şafi, Ya Şafi diye okuyup, Her yüz sayısına ulaştığında da celle Celalühü düyebilirsin. Allah razı olsun canım benim.
Perim Allah razı olsun senden. Beni hiç yalnız bırakmıyorsunuz bu konularda. İyi ki tanımışım sizi.
Allah razı olsun Cathyim
Bunu arkadaşıma sormam lazım. Onay verirse ismini de yazarım buraya. Allah razı olsun senden de canım.
Benim babamda kanser olmuwtu cok tedavailer gordu cok kotu sureclerden gectik amiliyat oldu wimdi iyi ama cok wukut korumali kendini sinir stres yasak onun ucun nasil zor bir wey oldugunu anliyorum Allah ailesininde yar ve yardimcisi olsun aminAllah razı olsun, yüreği güzel arkadaşım
Allah razı olsun sizden. Rabbim dert tasa vermesin sizlere.
Evet canım. Ya Şafi, Ya Şafi diye okuyoruz. İstersen Ya Şafi Celle Celalühü diye oku. Böylesi daha makbul oluyormuş. Ama Ya Şafi, Ya Şafi diye okuyup, Her yüz sayısına ulaştığında da celle Celalühü düyebilirsin. Allah razı olsun canım benim.
Perim Allah razı olsun senden. Beni hiç yalnız bırakmıyorsunuz bu konularda. İyi ki tanımışım sizi.
Allah razı olsun Cathyim
Bunu arkadaşıma sormam lazım. Onay verirse ismini de yazarım buraya. Allah razı olsun senden de canım.
ÖYLE KUZUM BENİM RABBİM SANA VE SENİN GİBİ İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN
Amin. Allah razı olsun canım.1000-1000 adet okudum Rabbim sifasini nasip eder inşallah
Allah razı olsun canım.Tewekkurler ikisindende yuz yuz okurum canim Allah sendende razi olsun Allah acil wifa versin
Rabbim bir daha göstermesin size o günleri İnşaAllah.Benim babamda kanser olmuwtu cok tedavailer gordu cok kotu sureclerden gectik amiliyat oldu wimdi iyi ama cok wukut korumali kendini sinir stres yasak onun ucun nasil zor bir wey oldugunu anliyorum Allah ailesininde yar ve yardimcisi olsun amin
Sende çocuk istiyorsun sanırım. İnşaAllah sana da nasip eder rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat.aminn aminn bnde kurtlsaydım su belrszlıkten bı
Sende çocuk istiyorsun sanırım. İnşaAllah sana da nasip eder rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat.
Amin canim herdefa doktora gidip kontrol olunana kadar icimizi yiyoruz yeniden oluwmuwsa ne yapariz ne biliyim canim ben 100 ya şafi 100 ya muhyi soylerim demiwtim ama 500 tane ya şafi 500 ya muhyi okudum oncekilerle birlikteAmin. Allah razı olsun canım.
Allah razı olsun canım.
Rabbim bir daha göstermesin size o günleri İnşaAllah.
Yaşayan bilir tabi. Siz yaşadığınız için çok daha duyarlısın sen bu konuda. Allah razı olsun canım.Amin canim herdefa doktora gidip kontrol olunana kadar icimizi yiyoruz yeniden oluwmuwsa ne yapariz ne biliyim canim ben 100 ya şafi 100 ya muhyi soylerim demiwtim ama 500 tane ya şafi 500 ya muhyi okudum oncekilerle birlikte
canım ben 1000 tane okurum okundu say okuduktan sonra bildirim yaparım ALLAH ŞİFA VERSİNEsselamü aleyküm hanımlar.
Daha önce de böyle bir konu açmıştım. Şimdi bir başkası için yine bu konuyu açıyorum. Sizlerin yardımına ihtiyacımız var. Belki böyle bir günde yeri değildi fakat, arkadaşımızın durumu iyi değil ve duaya çok ihtiyacı var. Lütfen dualarınızı esirgemeyin bu arkadaşımızdan.
Ya Şafi : Şifa veren
Ya Muhyi : Hayat veren
Esmalarını okuyoruz. Sayı belirtmiyorum, Gönlünüzden geçtiği kadar okuyun lütfen. Şimdiden hepinizden Allah razı olsun.
okurum, okuyup haber vereceğim.Kızlar dualarınıza ihtiyacımız var.
mahperi hatun @TugbaHamza @Sedef-armina @SARAYKIZI kivircik rapunzel @hannaz Hayat sarkisi @SedanuR54 @nur_nisaa @Samire tmv @AKovser @can_fezammm @BOASK @Cannibal @Feraceli @eflalim @EliffVVav @Hayata_umutla @hippym @Gizyy @feraheymen @ku_zu_cuk_la_rim @Senfonim @sessizsokak
Amin. Allah razı olsun perim.250 tane Ya Muhyi 300 tane Ya Safi cektim Rabbim sifa versin tez vakitte dua ettim cok
canım ben 1000 tane okurum okundu say okuduktan sonra bildirim yaparım ALLAH ŞİFA VERSİN
Allah razı olsun canım.YA ŞAFİ 1000
Annenden de Allah razi olsun. Sayı yok, gönlünden koptuğu kadar okuyor herkes.250 Ya Muhyi 250 Ya Safi okuttum anneme dua ettirdim bu arada sayisi varmi ona gore yardimci olalim?
Allah razı olsun canım.bende 1000 okuyacam
Allah razı olsun canım.okurum, okuyup haber vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?