Ne zamandir negatif olan herseyden uzak duruyorum.Her ne kadar tedavim cok zor yipratan beni paramparca eden bir tedavi olsa da moralimi hep yuksek tutmayi basardim.Taaa ki bugune dekkk.Aylar once 4ncu evre lenf kanseri tanisi aldigimda dunyam basima yikildi.5 yasinda bir oglum var.Ve onu birakip gitme korkusu paramparca etti beni...ilk gunler her gece her gun agladim.Moralini bozma iyilesemezsin diyen herkese zaten olecegim dorduncu evre ne demek diyordum....Hastaligim.agir seyirli ama en cok nuks eden tur.simdilik 6 aylik bir kemoterapiden sonra bitmis gorunuyor.Sifir.noktasinda sayilirim suan.Ama aldigim.kemoterapi okadar agir ve agresif bi tedavi yontemiydi ki beni o surecte gunlerce yataga dusurdugu yetmedigi gibi bir de geride yarim bir insan birakmis oldu.Bugun erken menopoza girdigimi ogrendim.Bunu bekliyordum ama yine de hemen.degil ve menopozla ilgili annemin sinirliligi ve ates basmasi disinda hicbirsey bilmiyrodum.Aldigim kemoterapi yumurta hucrelerinin kitlesel olumune sebep oldu.ve iste erken menopozz.Bugun tam.olarak kapsamli bir arastirma yaptim ve bu kanseri ogrendigim gun kadar yikildim diyebilirm...Erken menopozun getirileri hic ama hic iyi seyler olmayacak bana anladigim kadariyla.Her turlu hastaliga davetiye cikariiyor birkere..ve erken yaslanmaya sebep oluyormuscildin sarkmasina kilo almaya sac dokulmesine vs vs vs ben sadece 32 yasindayim yaslanacagimi dusunmek mahvediyor beni.simdi.diyeceksiniz ki sen.hayatini kurtarmissin takildign seylere bak. Hayirrr sadece 32 yasindayim daha benn giyinmeyi sacima basima bakmayi seviyordumm.zayifim bakimliydimm kendime cok ozen gosterirdim.simdi hayat enerjim bitmis durumda ustelik bir de yaslanip cirkinlesmek istemiyorum :'( tum bunlar 6 ay icinde basima geldi ve ben mahvolmus durumdayimm.Yasama sevkim kirildi gitti. :'( Ensemde bir olum korkusu,pesimde hastaliklarr hicbirsey eskisi gibi olmayacak hicbirseyyyy
Ben de bugün magnezyuma başladım doktorum kas ağrılarım için verdiD vitamini takviyesi almanı öneririm ve magnezyum, elbette sen de bi araştır öyle kullan ya da aklına yatmazsa kullanma benimki tavsiye sadecw
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin üzüldüm hangimizin derdi yok ki dua et bol bol inşallah geçerNe zamandir negatif olan herseyden uzak duruyorum.Her ne kadar tedavim cok zor yipratan beni paramparca eden bir tedavi olsa da moralimi hep yuksek tutmayi basardim.Taaa ki bugune dekkk.Aylar once 4ncu evre lenf kanseri tanisi aldigimda dunyam basima yikildi.5 yasinda bir oglum var.Ve onu birakip gitme korkusu paramparca etti beni...ilk gunler her gece her gun agladim.Moralini bozma iyilesemezsin diyen herkese zaten olecegim dorduncu evre ne demek diyordum....Hastaligim.agir seyirli ama en cok nuks eden tur.simdilik 6 aylik bir kemoterapiden sonra bitmis gorunuyor.Sifir.noktasinda sayilirim suan.Ama aldigim.kemoterapi okadar agir ve agresif bi tedavi yontemiydi ki beni o surecte gunlerce yataga dusurdugu yetmedigi gibi bir de geride yarim bir insan birakmis oldu.Bugun erken menopoza girdigimi ogrendim.Bunu bekliyordum ama yine de hemen.degil ve menopozla ilgili annemin sinirliligi ve ates basmasi disinda hicbirsey bilmiyrodum.Aldigim kemoterapi yumurta hucrelerinin kitlesel olumune sebep oldu.ve iste erken menopozz.Bugun tam.olarak kapsamli bir arastirma yaptim ve bu kanseri ogrendigim gun kadar yikildim diyebilirm...Erken menopozun getirileri hic ama hic iyi seyler olmayacak bana anladigim kadariyla.Her turlu hastaliga davetiye cikariiyor birkere..ve erken yaslanmaya sebep oluyormuscildin sarkmasina kilo almaya sac dokulmesine vs vs vs ben sadece 32 yasindayim yaslanacagimi dusunmek mahvediyor beni.simdi.diyeceksiniz ki sen.hayatini kurtarmissin takildign seylere bak. Hayirrr sadece 32 yasindayim daha benn giyinmeyi sacima basima bakmayi seviyordumm.zayifim bakimliydimm kendime cok ozen gosterirdim.simdi hayat enerjim bitmis durumda ustelik bir de yaslanip cirkinlesmek istemiyorum :'( tum bunlar 6 ay icinde basima geldi ve ben mahvolmus durumdayimm.Yasama sevkim kirildi gitti. :'( Ensemde bir olum korkusu,pesimde hastaliklarr hicbirsey eskisi gibi olmayacak hicbirseyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?