Merhaba canım çok çok çok üzüldüm bu lanet hastalığın yaşı yok neyazıkki çok geçmiş olsun allah seni evladına bağışladın inşallah .lütfen menepoz a üzülme bu erken yada geç yaşamamız gereken bir gerçek en kaliteli nasıl atlatırsın bunu düşün.saçın dökülse bile onu bile bakımlı göstericek olan yine bizleriz hatta benim gözümde nadir hoş görünüyor.
Annem gırtlak kanseri çıktı 20 gün önce yarım gırtlak alındı ve şimdi lenf bezinde çok çok agresif 13 tümör olduğunu öğrendim ışın ve kemoterapi alıcak 56 yaşında bana biraz yaşadığın olumsuzluklardan beni bekleyen süprizlerden bahsedermisin.
Öncelikle çok gecmiş olsun.
Cocugunuzu dusunun , erken yaslanma olsa ne olacak elbette cok uzulursun ama Allah can saglıgı versın senın bır oglun var cok sukur erken menapozu bu kadar kafana takma yasama dort elle sarıl
çok geeçmiş olsun arkadaşım, çok şükür. erken menopozun öyle belirtileri olduğunu çok da sanmam. yani kişiseldir arkadaşım. benim annem 38 yaşlarında girdi. şu an 56 yaşında ve 50 kilo.
üstelik bir bacağı engelli olmasına rağmen benden daha atik bir kadın. ben kamyonun arkasına falan zıplayamam annem ise hop orda
gelgelelim hiç hastalığıda yok maşallah. sadece şekeri sınırdaymış o da 110 falan tatlı yemesine rağmen.
sen şimdi kendi kendine hastalık üretme lütfen. çok şükür ki kanseri yenmişsin, evladın sağlıklı , eşin , ailen yanında hamdolsun.
artık önüne bak ve senin bir gülüşünü, mutluluğunu bekleyen ailene cevap ver.
geçmiş olsun Rabbim tez vakitte bedeninizden ve ruhunuzdan hastalıgın tüm etkilerini silsin. oglunuz var ona ve onunla gecireceginiz güzel mutlu günlere odaklanın.