- 5 Ekim 2017
- 57
- 19
- 3
- Konu Sahibi sevgisiz sevgili
-
Bilmeden kanser olmak var her yaşadığın günle buna yaklaşma ihtimali var hangisi daha acı veriyo bilmiyorum çok üzgünüm çok...Çok geçmiş olsun ama bırakın kanser ihtimalini kanserle yaşayan bir çok tanıdığım var ve yenen. ..
En ihtimal bile vermediğim şeyler başıma geldi şu hayatta, benim için artık ihtimal bile kesin hükmü olan şeyler oldu..İhtimal mi kesin mi?
Bu zamana kadar nasıl korundunuz ?Doktor tuvaletlerden vs geçmiş olabilir buna takılmaya gerek yok dedi eşimin benden önce elbette birlikteliği olmuştur ama ilk bende belirtiler başladığı için ya benim yüzümden olduysa diye kendimi yiyiyorum
Bende ki yüksek riskli yani kanser yapan türden maalesefBu hastalığın cinsleri oluyormuş, 6, 11 gibi sizinki hangi tür. Bazıları kanser yapmıyormuş.
Yaşanıyor gördüm, babam kanserin kıyısından döndü, birkaç ay daha kontrole gitmese çok geç olabilirmiş dediler, ki kontrole tesadüfen gitmişti. Şu an sürekli kontrol oluyor, bizim de olma olasılığımız yüksekmiş bu sebeple bizim de 35 yaşlarımızda kontrole gitmemiz lazımmış erkek kardeşimle. O yüzden sakin olun, kontrolleri ihmal etmeyin. En önemlisi bence eşinize de test yapılmalı. Çünkü siz iyileşmeye gittiğinizde o sanırım size yine bulaştırabilir.
Sürekli kontrole gitmek bişey oluyor mu hissiyle yaşamanın nasıl bişey olduğunu az çok biliyosunuzdur cehennem gibi..Yaşanıyor gördüm, babam kanserin kıyısından döndü, birkaç ay daha kontrole gitmese çok geç olabilirmiş dediler, ki kontrole tesadüfen gitmişti. Şu an sürekli kontrol oluyor, bizim de olma olasılığımız yüksekmiş bu sebeple bizim de 35 yaşlarımızda kontrole gitmemiz lazımmış erkek kardeşimle. O yüzden sakin olun, kontrolleri ihmal etmeyin. En önemlisi bence eşinize de test yapılmalı. Çünkü siz iyileşmeye gittiğinizde o sanırım size yine bulaştırabilir.
Tam olarak bilmiyorum bana söylenen yüksek riskli gruptan olduğum sanırım 16 veya 18 dirHangi tür siğil yapn kanser yapmıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?