Kanser ihtimaliyle yaşanır mı...

Evet bi nevi erken farkına vardık bu iyi bişey ama psikolojisi insanı bitiriyo keşke bilmeseydik...

Evet bi nevi erken farkına vardık bu iyi bişey ama psikolojisi insanı bitiriyo keşke bilmeseydik...
Şu an yapabileceğin hiç bir şey yok.

Bu virüs vücuttan atılmıyor.
Yani seninle yaşayacak.
Bağışıklık sistemini sağlam tut.
Kontrollerini yaptır.
Ve psikolojik destek al.

Ailemde kanser geçmişi olmasına rağmen ben korkmuyorum.
Kontrollerimi yaptırıyorum.

Bu arada sana tavsiye iyi bir doktorun olsun. Mümkünse tek bir prof. Kontrollerini gerçekleştirsin takibini yapsın.

Uzm. Dr lara çok güvenme.
Her hastaneye de güvenme.

Para harcamaktan da kaçma!
Çünkü sonra trilyon döksen bu yokdan dönemezsin!

Kanserle yaşanıyor ihtimaliyle de yaşanır ama moral önemli kötüyü düşünüp çağırmayın geçmiş olsun

Sürekli kontrole gitmek bişey oluyor mu hissiyle yaşamanın nasıl bişey olduğunu az çok biliyosunuzdur cehennem gibi..
Evet ama rutine binince şükrediyor insan erken fark edilmiş diye. İşte yılda bir iki kere gidip polip aldırıyor. Sıklık değişiyor, hele çok eziyetli ilaç içmek tuvalete çıkıp durmak kolonoskopi falan ama bu kontroller sayesinde kansere çevirmeyeceğini görüyorsunuz çevirecek gibi olsa da erkenden yakalıyorsunuz ve müdahale ediyorsunuz. Böyle bakın olaya, yakalanmadan kontrol altında tutuyorsunuz çok şükür, fark etmeyebilirdiniz de, şimdi bir ihtimali engellemek için kontrol olacaksınız, rutin check up gibi düşünün fazla strese girmeyin. Bence eşiniz için de rahatsızlık duymayın, her yerden bulaşmış olabilir ve bildiğim kadarıyla erkeğe zarar veren bir şey değil.
O yüzden rahim ağzı kanseri aşısı aslında cinsel hayata başlamadan evvel yapılması gereken önemli bir şey, umarım herkes olur artık.

Bu hastalığın takibi sadece smir testi ile mi oluyor.
Benim bildiğim öyle.
Smear alınır. Bakılır. Kötü hücre tespit edilirse ya da doktor şüphesi doğrultusunda biyopsi yapılıp patolojiye gönderilir.
Patolojin raporunda kanser hücresi var mı yok mı diye hepsi yazar.

Ben smear testi yaptım ama sonucu alamadım neden mi gerceklerden korkuyorum...!

Tesadüfen konunuza girdim öncelikle geçmiş olsun.
Malesef konu hakkında bilgiye sahip değilim.
Paylaşabileceğim bilgi şudur sadece bilinçaltı olumlu ve olumluyu algılayamaz aklımıza soktuğumuz herşeyi evrene yayarak enerji ile önümüze sunmaya çalışır. Bunun için kötüyü çağırma derlerdi eskilerimiz. Birşeyi sürekli düşünmek onu gözümüzde canlandırmak malesef onun oluşmasına katkıda bulunur.
İyi şeylere inanın ve kontrollerinizi aksatmayın.Rabbim şifa versin.

Oncelikle Gecmis olsun. Hersey biz insanlar icin. Bugun variz,Yarin yokuz. Onun icin sakin olmaya calisin. Sukredin gec olmadan fark edildi. Annemi kanserden kaybettim.cunku 3. Evrede fark edildi. Banada 10 ay once kanser teshisi konuldu. Hic bilinmiyen bir kanser turu. Ama Allaha sukur hic korkmuyorum. Sadece tedavilerimi harfi harfine yaptiriyorum. Bol bol dua ediyorum. Korkunun ecele faydasi yok. Bendeki kanser turu milyonda bir rastlanandan ve cok tehlikeli. Piyango bana vurdu Ben yinede hic korkmuyorum. Zaten bu dunyada misafiriz. Uzulmekle gecirecek cok zamanimiz yok. Neden stres yapip Kaplan omrumude iyice kisaltayim ki? Yapamadiklarimi yapip gunumu gun etmeye calisiyorum. Sende benim yaptigimi yapmaya calis. Insan kendini daha iyi hisediyor. Birdie psikolojik yardim almaya calis,iyi geliyor.

Geçmiş olsun
Rabbim şifa versin
Zikir cekıyor musunuz bilmiyorum ama ya Şafi zikrini önerebilirim.
Kanserinizin türü nedir?

Tesekkur ederim. Pozitif kalabilirsem omrum uzayacak,gecmeyecek Iyide olsam hep benle birlikte olacak. Hep kontrol altinda olacagim. Kemoterapi gibi tedaviler uygulanamiyor. Ifsa olmamak adina turunu soyliyemem,kusura bakmayin.Herkes KK de gezindigimi biliyorlar:) Cok cok inancli biri degilim. Bir Allaha inancim var ve herkes inandigi sekilde dua edebilir inancindayim. Yinede fikriniz icin tesekkur ederim:)

Geçmiş olsun yalnız hpv cinsel yolla bulaşan bir hastalık hani tuvaletten bu virüsü kapanı daha önce duymadım

Esin taşıyıcı olup sana bulastirmis olabilir ,esinede tahlil yapılması gerek normalde

Reactions: Den

Önemli olan samimi duada bulunmak tabikide ne demek güzel günler ve şifalar sizinle olsun.

Hayatım boyunca herşeyin kötü yanını düşündüm ve hep kötü yanı başıma geldi öyle bi hale geldim ki ağzımdan çıkan her kelimeden korkar oldum. Teşekkür ederim

Bizimde artık kontrol altında olmamız lazım ne güzel yaşam enerjiniz bana bile yansıdı, geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…