Kanser mi ergenlik mi?

Demir eksikliğinden sac dökülebilir. Allah esirgesin saçlar kanser diye dökülmüyor, yapilan tedavi sonucu kemoterapi, ilaçlar vs bu yüzden dökülüyor. Doktora götürün kan testi yaptırın

Buraya sorana kadar bi doktora götür yahu kanser ne alaka lösemide saç dökülmesinin sebebi kemoterapi

Demir ve b12 eksikliği olabilir mevsimsel olarakda dökülebilir kızınız artık ergenlik döneminde hormonlardan kaynaklıda olabilir. Neden kanser gibi kötü bir hastalığı düşündünüz anlamadım. Allah korusun saç dökülmesini nereye bağlamışsınız Cildiyeye götürün onlar gerekeni yaparlar

12 yasindaki kizimin bir anda cok saci dokulmeye basladi.Ergenlige girmeden yoktu.Ama oyle cok dokuluyor ki.Ben korkmaya basladim lösemi olabilir mi diye.Baska bir belirtisi yok.
Aklınıza niye böyle uç örnekler geliyor? Mevsim değişimindeyiz mevsimsel de dökülüyor olabilir. Götürün bi doktor kan testi yapsın çocuğun vitamini mi eksik mevsimsel mi belli olur

Aklınıza niye böyle uç örnekler geliyor? Mevsim değişimindeyiz mevsimsel de dökülüyor olabilir. Götürün bi doktor kan testi yapsın çocuğun vitamini mi eksik mevsimsel mi belli olur
Panik atagim var ve biz dunyanin en sanssiz insanlariyiz allah korusun bizim basimiza gelir ondan aklima uc ornekler geliyor

Back
X