Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
12 yasindaki kizimin bir anda cok saci dokulmeye basladi.Ergenlige girmeden yoktu.Ama oyle cok dokuluyor ki.Ben korkmaya basladim lösemi olabilir mi diye.Baska bir belirtisi yok.
Demir eksikliğinden sac dökülebilir. Allah esirgesin saçlar kanser diye dökülmüyor, yapilan tedavi sonucu kemoterapi, ilaçlar vs bu yüzden dökülüyor. Doktora götürün kan testi yaptırın
Demir eksikliğinden sac dökülebilir. Allah esirgesin saçlar kanser diye dökülmüyor, yapilan tedavi sonucu kemoterapi, ilaçlar vs bu yüzden dökülüyor. Doktora götürün kan testi yaptırın
Demir ve b12 eksikliği olabilir mevsimsel olarakda dökülebilir kızınız artık ergenlik döneminde hormonlardan kaynaklıda olabilir. Neden kanser gibi kötü bir hastalığı düşündünüz anlamadım. Allah korusun saç dökülmesini nereye bağlamışsınız Cildiyeye götürün onlar gerekeni yaparlar
12 yasindaki kizimin bir anda cok saci dokulmeye basladi.Ergenlige girmeden yoktu.Ama oyle cok dokuluyor ki.Ben korkmaya basladim lösemi olabilir mi diye.Baska bir belirtisi yok.
Aklınıza niye böyle uç örnekler geliyor? Mevsim değişimindeyiz mevsimsel de dökülüyor olabilir. Götürün bi doktor kan testi yapsın çocuğun vitamini mi eksik mevsimsel mi belli olur
Aklınıza niye böyle uç örnekler geliyor? Mevsim değişimindeyiz mevsimsel de dökülüyor olabilir. Götürün bi doktor kan testi yapsın çocuğun vitamini mi eksik mevsimsel mi belli olur
endişelerinizi anlıyorum ama kimse size burda durum tespiti yapamaz vıtamın kan değerleri herşey saç dökebilir yani kanser biraz ağır olmuş düşünmek için