- 30 Haziran 2020
- 85
- -26
- 38
- 25
- Konu Sahibi Mematipolatalemdar
-
Dur bir sakin ol canım adet düzensizliğin varsa en fazla polikistikover olabilirsin oda kesin değil.Arkadaşlar haftada bir regl oluyorum ve önceleri siyah kan şeklinde geliyor vajinamda ağrı oluyor daha sonra normal regle dönüyor 1 hafta geçiyor sonra tekrar aynı şeyler oluyor doktpra gittim ama ulturason için sora beklemem lazım kafayı yiycem internete kimisi bir belirtisi olmadığını yazmıştı rahim ağzı kanseri için benim tek belirtim adet düzensizliği çok korkuyorum 21 yaşındayım nolur yardım edin bana böyle bir şeyler yaşıyan var mı ya da doltor falan olan var mı
Ne yaptın ne kanseri Allah aşkına. İnternetten baş ağrısına baksan kanser çıkar zaten.Arkadaşlar haftada bir regl oluyorum ve önceleri siyah kan şeklinde geliyor vajinamda ağrı oluyor daha sonra normal regle dönüyor 1 hafta geçiyor sonra tekrar aynı şeyler oluyor doktpra gittim ama ulturason için sora beklemem lazım kafayı yiycem internete kimisi bir belirtisi olmadığını yazmıştı rahim ağzı kanseri için benim tek belirtim adet düzensizliği çok korkuyorum 21 yaşındayım nolur yardım edin bana böyle bir şeyler yaşıyan var mı ya da doltor falan olan var mı
Ayni seyler bende de var hep vardi aslinda. Evlendim bebek icin muayene oldum pko cijti ilk bebekte . ikinci de ,yine siddetli agri yasiyodum hem karinda ve genital bolgede . adet duzensiz 45,50 gunde oluyodum ,olunca 10 gun falan siyah kanam seklinde oluyo . dr kist var diyo ama hep agri ve akinti var . normal geliyo artik bana . insallah bisey yoktur canim .Arkadaşlar haftada bir regl oluyorum ve önceleri siyah kan şeklinde geliyor vajinamda ağrı oluyor daha sonra normal regle dönüyor 1 hafta geçiyor sonra tekrar aynı şeyler oluyor doktpra gittim ama ulturason için sora beklemem lazım kafayı yiycem internete kimisi bir belirtisi olmadığını yazmıştı rahim ağzı kanseri için benim tek belirtim adet düzensizliği çok korkuyorum 21 yaşındayım nolur yardım edin bana böyle bir şeyler yaşıyan var mı ya da doltor falan olan var mı
Sakin ol canim bekar mısın?Porsukcorap dediğiniz hastalığın belirtilerine baktım ama çoğu ben de yok inşallah sizin sonucunuz da iyi çıkar ben beklemekten kafayı yemek üzereyim
Amin , insallh olsak bi dert olmasak bi dertHadi yaaa teşekkğr ederim inşallah nir şey yoktur ama benim adet düzensizliğim sütekli adet olmak sizinki ise olamamak umarıö sizde şifa bulursunuz
Ultrasonla bakar o zaman birşey varsa zaten görür sen internetten bakma stres olursun boşuna.Porsukcorap evet bekarım
Mi-Ok Yun eee zaten gittim knk sıra bekliyorum ulturason için
Peki bu düzensizlik nasıl oluyorBeklerken kalpten gideceksiniz bir sakin olun o zamanHemen kanser teşhisi koymuşsunuz kalbide unutmayın derim
Ergenliğimden beri (20 senedir) adetlerim düzensiz hayatımda 1 kez sizin gibi düşünmedim sakin olun.
Peki bu düzensizlik nasıl oluyor
Benim daha önce kistim bardı ama iyileşmiştim kistim kanser de olmuş olabilir hiç öyle teşhisim konulmadı çok gittim daha önceMi-Ok Yun
Özel bir ulturason çekilmem gerekti vardı ama beni direkt aşağı yönlendirdikadın doğum doktorunun odasında ultrason cihazı yok muydu yoksa özel bir ultrasondan mı bahsediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?