Açık süte hiç güvenilmez ama gelen sütler abimin ineklerinden abim de veteriner o yüzden güvenle alıyorum
198 adı duyulmamış marka olabilir ben de aynı şeyi düşündüm
Bir şekilde o kodların hangi markaya ait olduğu biliniyordur.Yani arkadaşınız bilmiyorsa bile gönderen birim biliyordur.İsimleri açıklansa da biz de alıp almayacağımıza karar versek.
Ben bu konuda duyarsız davranıldığını düşünüyorum.Vatandaşın aklını karıştırıyorlar.Var mı yok mu,alınsın mı alınmasın mı?
Çoluk çocuğumuza veriyoruz biz bu sütleri.Ya bu şekilde haber yapılıyorsa yetkililer hepsini kaldırsın ya da haber yanlış diye açıklama yapılsın.Ama yetkili birileri çıkıp her akşam haberlerde şu kanser yapıyor bu kanser yapıyor açıklamalarına bir son versin artık.
Yakında yiyecek olarak zıkkımın kökünden başka birşey bulamayacağız valla.
17 aylık kızımı 12.aydan beri süte alıştırmaya çalışıyordum daha doğrusu zorluyordum. Kızım sevmedi içmedi. Çok şükür hala emiyoruz. Bu haberi duyduktan sonra süt içsin diye diretmeyi bıraktım...Sütüm bitene kadar da emzirmeyi düşünüyorum...
içmiyorsa vardır bi bildiği değil mi :)
inanırmısın kediler bile içmiyor koklayıp bırakıyorlar.
ne varsa içinde artık.
Hissetmiş demek ki:)
Süt içmesin yoğurt yesin. Peki yoğurdu hangi sütten yapıcaz? Açık süt mü? Şişe sütü mü?
Ben ikidir açık süt alıp yapıyorum yoğurdu
yaşadığın yer neresi bilmiyorum ama,
bulabiliyorsan güvendiğin bildiğin yerden açık günlük taze süt kullan.
eskiden öyleydi alınıp kaynatılılırdı.
mümkünse keçi sütü. doktorlar ısrarla keçi sütü diyor.
gerçi ben yoğurt da yemiyorum sayılır artık. olabildiğince az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?