Yook hayir
<3♥
Neleri yapmaktan hoşlanırsın mesela:)
Ben kitap okumaya ve sinemaya gitmeye bayılırım.Vakit buldukça da yüzüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yook hayir
<3♥
Neleri yapmaktan hoşlanırsın mesela:)
Ben kitap okumaya ve sinemaya gitmeye bayılırım.Vakit buldukça da yüzüyorum
Kitap okumayi sevmem okursam kafaya takiyorum bugun bitmeli diye deku oluyorun o yuzden hic acmiyorum ... sinemadan da hoslanmam sıkıvı gelir bana ^^ yuzme belmi seviyorumdurr
sen nelerden hoşlanıyosun mesela
Cok usengecim ben o yuzden hep yatiyim yatmayi cokcok seviyorum .. muzik dinlemeyide.. resim dr yetenegim yok ama karakamayida seviyorum
Yabancı mı dinlersin türkçe mi :)Hangi şarkıcıları seviyosun
Bende yazmayı çok seviyorum.Yani günlük gibi değil de..ara sıra canım sıkıldıkça yazarım.sonra da buruştur atarım,rahatlatır beni
Turkce dinlerimm
Sezen aksu , zerrin ozer , muzeyyen senar..
Bszen cok arada ysziyorum bende
Şebnem ferah,sertab erener ve sezen aksuyu da ben çok severim:)
Bazen sertap erener de dinliyorum .. ama sebnem ferah basimi agritiyo![]()
ahahah anladım canım:)
anneannen deden sağ mı
Ölmusler diye biliyorum annem kibrisli sanirim onlar öldukten sonra teyzemlerle felsb turkiyeye gelmisler
Mekanları cennet olsun inşallah.
Seninle acını paylaşan kimler var diye merak ediyorum aslında,baban,teyzen ve kuzenin..
Dertleştiğin yakın arkadaşların falan var mı
Hayir babam acimi paylasmiyo o sadece var..
Teyzem ve kuzenim
Yakin arkadaslarimin kimisini eskiden erkek arkadssim olan kisi yuzunden kimisinide kendime zarar verdigim icin bananpsikopat gozuylr baktiklari icin kaybettim
Baban da yoldaşını,hayat arkadaşını,kızının annesini kaybetti.Onun için de çok zor,belkide acısını böyle yansıtıyor adamcağız
Babanın karısını seviyo musun diye sormuyucam tabii ki ama nasıl biirisi?
yani sevecen mi en azından
Hayir tam bi cadi supurgesi eksik .. karsilikli olarak birbirimizden hoslanmiyoruz sma onuda anliyorum babamla evlenirken bigun eve ona yabanci 3. Kisinin gelcegini bilmiyodu biara sorunlar olmustu ama simdi yok..
Evet bende bu cevaptan korkmuştum :/
Ama her şeyin karşılıklı olduğunu ve allahtan geldiğini biliyosun değil mi
Biliyorum .. zaten onu umursamiyorum ki ..
Canım seni çook çok öpüyorum.Yarın çok erken kalkıcam.
Yine konuşalım ama.Allah rahatlık versin sana da