kanserim...

Sayfaların bir çoğunu bir nefeste okudum.
Evresine ve tedavilerine baktım, okudum..
Kendinizi iyi hissetmenize çok sevindim..

Allahın Şafi adıyla Acil şifalar diliyorum

tedavim dün itibarıyla bitti
martın 24 ünde başlayan tedavim 2 ayı biraz geçe son buldu
davetsiz misafirimi gönderip gönderemediğim şimdilik belli değil
1 ay sonra mr,2 ay sonrasında tekrar pet çekimim var
özlemlerim var delicesine
yemek yemeyi unuttum,çiğnemeyi...
tamamen ne zaman toparlarım bilmiyorum
istemeden de olsa forma girdim
58 kiloyu en son genç kızlık döneminde görmüştüm
yemek konusunda bu kadar zorlanacağımı tahmin etmemiştim doğrusu
sağlık olsun ne yapalım geçicek inşallah...
1 ay sonra güzel haberlerle gelicem,
hepinize sağlıklı günler

Davetsiz misafiriniz inşallah gitmiştir, gecmis olsunn.. Dualarim sizinle..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tüylerim ürperdi..çooook geçmiş olsun..tedavisi vardır mutlak..nasıl bir tedavi öngörüyorlar?bazen birilerinin yaşadığı olumsuzlukları görüp üzülüyoruz..hayat ne garip..8pardon siz bu iletiyi 2013 yılında yazmışsınız yeni fark ettim..umarım iyi olmuşsunuzdur)

Son düzenleme:
tedavinizin bitmesine sevindim.
çok geçmiş olsun ve bir daha asla canınız yanmasın hastalık yüzü görmeyin insallah.

Lütfen en önemli şey moral...İnanıyorum üstesinden geleceksin

yeni gördüm konunu bir çırpıda okudum gözlerim doldu inancını sağlam duruşunu görünce bence gitti o misafir 7kat yerin dibine

Ay iyiymişsiniz ya bunada şükür. Inşallah hepsi geçecek. Ağınızin tadı düzelir. Tamamen de geçecek. 3 aylık kontrollerin olacak. Inşallah sonucun hep temiz çıkar. Allah seni ailene bağışlasin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bir yerde okumuştum kanserin tedavisi bulunmuş falan diyorlardı ama ilaç firmalaır işte önlüyormuş. orada yazana göre sadece b17 vitamini eksikliği nedeniymiş kanserin yazıda b17 bol alınması lazım diye yazıyordu. aradım ama bulamadım o yazıyı sadece aklımda kalanlar bunlar

o zaman yakinlari kanser olan doktorlar neden sevdikleri insanlara B17 yi vermiyorlar? facebookta paylasilan her seye inanmadan once bir dusunun lutfen, yazik ya gercekten inananlar var resmen...

konuyu ilk defa gordum, okuyunca tuylerim diken diken oldu... neyse ki konu sahibi iyilesmis, insallah saglikla mutlulukla hayatina devam eder, diger kanser hastalari icin de umut olur.

ben facebooktan okumadım onu,evdeki eski bir gazete yazısından okumuştum. babam genelde o yazıları keser saklar. ben tekrardan baktım konuyu okuyunca o yazı duruyor mu diye. o yüzden aklımda kalanı yazmak istedim. ve benim söylediğim şey tehlikeli bir şey değil denemekte fayda var diye iyi niyetimden söyledim. saçma sapan bir şey olsaydı dediğim ozaman yargılar insan.facebooktan falan okumadım. yargılamadan önce sorsan daha iyiydi

facebook'u saçma sapan bilgilerin döndüğü yeri temsilen kullanmıştım, gazeteler de facebook'ta paylaşılan yazılar kadar saçma haberler yapıyorlar, dolayısıyla yazının durup durmaması önemli değil; gazeteler bir bilginin doğruluğunu kanıtlamak için referans verilecek yayınlar değil artık...
kusura bakmayın uyarma ihtiyacı hissettim; belli ki siz de inanmışsınız, burda da yazdığınız yazıyı okuyup internette bütün gece B17 vitamini aratıp bütün dünyanın ona komplo kurduğunu düşünecek umutsuz insanlar var... ben vicdanımın gereğini yaptım.

tamam kendince haklısın saçma sapan çok şeyler dönüyor ama bunun denenmesinde bir zarar yok ki. ben de öğrendiğim bir şeyi paylaşmak istedim. tehlikeli bir şey olsaydı asla paylaşmazdım. bende vicdanen söylemek istedim belki de denendiğinde bir faydası görülür diye. dedğim gibi tehlikeli bir şey olsaydı yaptığım hataydı ama bunun denenmesinde bence kaybedicek bir şey yok