kanserim...

saclarınızı uzatmış boyatmış şekilde yazınızıda görmek nasip olsun bizlere.
rabbim acil şifalar versin. eşine cocuguna bagışlasın seni

Rabbim şifa versin. Derdi veren , dermanı da verirmiş. Moral bozmamaya çalışın. Zor bir hastalık insanın başına gelince morali yüksek tutmanın ne kadar zor olduğunu iyi biliyorum. İnternetten devamlı araştırmak , blogları makaleleri yorumları okumak insanın üstünde daha çok psikolojik baskı yapıyor. Daha çok huzursuz ediyor. Size tavsiyem çok araştırmayın , sürekli orada aklınız olursa kötü etkiler. Umarım bir an önce iyileşirsiniz.

seninle karşılaşmayı çok isterdim. bunların hepsini en yakın arkadaşım yaşadı. moral verecek o kadar çok şeyim vardı ki ama sen güçlüsün maşallah. hepsi geçecek Allah'ın izniyle..
sevgi ve dua ile..

hayatima bir renk de sen katardin...iyi olurdu tabii

Evresi 2...lenf nodlarim da oldugu icin...cok sukur ki baske yerlere sicramamis...ki bu tumor ozellikle beyin,akciger ve kemik metastazi yapiyormus...

benim babam da mesane kanseri. yaklaşık 2 yıl oldu öğreneli çok şükür ilk evresinde tespit edildi. kazındı ve 1 yıldır türeme yok çok şükür. Allah şifa versin önce moral ki görüyorum sizde fazlasıyla mevcut maşallah Allah sizi sevdiklerinize bağışlasın. Kanser artık eskisi kadar korkutucu bir hastalık değil.. tedaviniz bittiğinde saçlarınızın fotolarını bekleyenlerden biri de benim:)

gecmis olsun ve bir daha hic gelmesin insallah...fotograf mi istenmis ben orayi kacirmisim:44 once/sonra seklinde koyarim once bir uzasinlar da...

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin siz inanırsanız bu hastalığın üstesinden gelirsiniz kendinize inanın yeneceğinize inanın derdi veren Rabbim dermanıda verendir tekrar geçmiş olsun..

canım benim ..seni hala takip ediyorum..

tüm tedavi bitecek..ve sen yine o kiloları geri alacaksın..

resim istiyoruz evet..

Allah yardımcın olsun.şifa versin. sana ve senin gibi şifa bekleyen herkese. bu hastalık o kadar yaygın ki. ama atlatacaksın inşallah. hepsi geçecek.

çook geçmiş olsun canım Allahım acil şifalar versin, kanserin birçok türü çaresiz değil sende biliyorsundur lütfen sıkı sıkı tutun eşine çocuğuna Allahım yardımcın olsun..

Son düzenleme:
dağıldım...
1 ayda 12 kg verince,dermanım,gücüm kalmadı...
2 gündür serumlarla,vitamin iğneleriyle,mamalarla toparlamaya çalışıyorlar...
kemoterapiler bitti,7 kür de ışınım kaldı...
tahmin ettiğimden çok daha zor günler yaşıyorum,
her türlü acıya-ağrıya dayanırım diyen ben
artık dayanamıyorum diyorum...
acıdan dakikaları sayar oldum...
durumumu merak edenlere aynı kanseri atlatmış filiz akının resmini koyuyorum,
tek fark,benim kaşlarım dökülmedi...
ama yanıklar aynı yanık...

rabbim güç kuvvet versinn...dayanma azmi versin...biran önce şifa versin....saçlarınızı geri versin....sevincinizi tutkunuzu hepsini hepsini geri versin inşaalahh.......

rabbim güç kuvvet versinn...dayanma azmi versin...biran önce şifa versin....saçlarınızı geri versin....sevincinizi tutkunuzu hepsini hepsini geri versin inşaalahh.......

çok şükür ki saçlarım çıkıyor,1-1,5 cm civarında oldular bile...diğer tüm güzel dilekleriniz için de benden kocaman bir aminnnn

çok şükür ki saçlarım çıkıyor,1-1,5 cm civarında oldular bile...diğer tüm güzel dilekleriniz için de benden kocaman bir aminnnn

Merhaba ,

Allah güç , kuvvet , şifa versin. Sağlığına yeniden kavuştuğunuz , içtiğiniz suyun tadını alabildiğiniz , tüm isteklerinize ulaşabildiğiniz uzun yıllar dilerim. İnşallah tez zamanda ben de Filiz Akın gibi başardım haberlerinizi okuruz.