LeylaKaya Hayaller dualara emanet... Kayıtlı Üye 23 Aralık 2016 2.444 1.405 133 35 2 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi LeylaKaya #21 benvehuzurum .!.: sorun olmaz umarım panik yapma ılacnı iç bebek senın kanından beslenıo... Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dikkat edeceğim. Cikolatalikurabiyem .!.: Kardeşim de sizin gibi icmedi ve doğum öncesi son tahlilde anlaşıldı hepten düştüğü. doğumda ve sonrasında sorun olmasın canım.Serumu taktir sen de Genişletmek için tıkla... aynen canım p.tesi gideceğim takılmaya inşallah.. twins scorpion .!.: senden de Allah razı olsun canım ilacını bundan sonra içmeye bak.hayırlısıyla kucağına al bebeğini Genişletmek için tıkla... aynen canım rabbim sağlık sıhhat versin herkesin yavrusuna.. violin35 .!.: Ben de ayni durumdayim 9 cikti degerim. Kan ilaci ben de karin agrisi ve ishal yaptigi icin duzenli icemedim. Ama kansizligin yan etkilerini de cektim. Doktor bana igne ve surup verdi. Insallah yukselir Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun.. dimi inşallah yükselir canım sıkmayalım canımızı:) Spizella .!.: Hiç kullanmadıysanız mide bulantısı yaptığını nasıl anladınız? Doktorunuza hiç içmediğinizi söyleyin bence Serum mu takıyor neyse öyle yapsın artık Genişletmek için tıkla... Düzenli olarak hiç kullanmadım demek istedim 2 3 defa ancak kullandım yapacak inşallah pamuk_helva .!.: bende hic kullanamadim serum taktilar rahatladim o ilac berbat bisi Genişletmek için tıkla... ne yapıyor ki?
benvehuzurum .!.: sorun olmaz umarım panik yapma ılacnı iç bebek senın kanından beslenıo... Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dikkat edeceğim. Cikolatalikurabiyem .!.: Kardeşim de sizin gibi icmedi ve doğum öncesi son tahlilde anlaşıldı hepten düştüğü. doğumda ve sonrasında sorun olmasın canım.Serumu taktir sen de Genişletmek için tıkla... aynen canım p.tesi gideceğim takılmaya inşallah.. twins scorpion .!.: senden de Allah razı olsun canım ilacını bundan sonra içmeye bak.hayırlısıyla kucağına al bebeğini Genişletmek için tıkla... aynen canım rabbim sağlık sıhhat versin herkesin yavrusuna.. violin35 .!.: Ben de ayni durumdayim 9 cikti degerim. Kan ilaci ben de karin agrisi ve ishal yaptigi icin duzenli icemedim. Ama kansizligin yan etkilerini de cektim. Doktor bana igne ve surup verdi. Insallah yukselir Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun.. dimi inşallah yükselir canım sıkmayalım canımızı:) Spizella .!.: Hiç kullanmadıysanız mide bulantısı yaptığını nasıl anladınız? Doktorunuza hiç içmediğinizi söyleyin bence Serum mu takıyor neyse öyle yapsın artık Genişletmek için tıkla... Düzenli olarak hiç kullanmadım demek istedim 2 3 defa ancak kullandım yapacak inşallah pamuk_helva .!.: bende hic kullanamadim serum taktilar rahatladim o ilac berbat bisi Genişletmek için tıkla... ne yapıyor ki?
violin35 inşallah bir gün Kayıtlı Üye 23 Şubat 2011 1.897 3.380 333 2 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi LeylaKaya #22 LeylaKaya .!.: Teşekkür ederim dikkat edeceğim. aynen canım p.tesi gideceğim takılmaya inşallah.. aynen canım rabbim sağlık sıhhat versin herkesin yavrusuna.. geçmiş olsun.. dimi inşallah yükselir canım sıkmayalım canımızı:) Düzenli olarak hiç kullanmadım demek istedim 2 3 defa ancak kullandım yapacak inşallah ne yapıyor ki? Genişletmek için tıkla... Cok gecmis olsun size de. Demek ki duzenli kullanmak lazimmis. Insallah yukselir ilaclar ise yarar.
LeylaKaya .!.: Teşekkür ederim dikkat edeceğim. aynen canım p.tesi gideceğim takılmaya inşallah.. aynen canım rabbim sağlık sıhhat versin herkesin yavrusuna.. geçmiş olsun.. dimi inşallah yükselir canım sıkmayalım canımızı:) Düzenli olarak hiç kullanmadım demek istedim 2 3 defa ancak kullandım yapacak inşallah ne yapıyor ki? Genişletmek için tıkla... Cok gecmis olsun size de. Demek ki duzenli kullanmak lazimmis. Insallah yukselir ilaclar ise yarar.
ANNONA 13.08.2012/30.04.2018 Kayıtlı Üye 29 Aralık 2013 5.684 5.548 198 2 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi LeylaKaya #23 Kan ilacı bulanti yapiyorsa gece yatarken için ben gece alıyorum ama bulantı yapitig için değil troid ilacı alıyorum sabah
Kan ilacı bulanti yapiyorsa gece yatarken için ben gece alıyorum ama bulantı yapitig için değil troid ilacı alıyorum sabah
LeylaKaya Hayaller dualara emanet... Kayıtlı Üye 23 Aralık 2016 2.444 1.405 133 35 2 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi LeylaKaya #24 violin35 .!.: Cok gecmis olsun size de. Demek ki duzenli kullanmak lazimmis. Insallah yukselir ilaclar ise yarar. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle artık asla aksatmayacağım inşallah siz de aksatmayın hayırlı doğumlar dilerim..
violin35 .!.: Cok gecmis olsun size de. Demek ki duzenli kullanmak lazimmis. Insallah yukselir ilaclar ise yarar. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle artık asla aksatmayacağım inşallah siz de aksatmayın hayırlı doğumlar dilerim..
LeylaKaya Hayaller dualara emanet... Kayıtlı Üye 23 Aralık 2016 2.444 1.405 133 35 2 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi LeylaKaya #25 ANNONA .!.: Kan ilacı bulanti yapiyorsa gece yatarken için ben gece alıyorum ama bulantı yapitig için değil troid ilacı alıyorum sabah Genişletmek için tıkla... Günde 2 defa içmem gerekiyor zaten doktorum öyle söyledi
ANNONA .!.: Kan ilacı bulanti yapiyorsa gece yatarken için ben gece alıyorum ama bulantı yapitig için değil troid ilacı alıyorum sabah Genişletmek için tıkla... Günde 2 defa içmem gerekiyor zaten doktorum öyle söyledi