kantaron yağı kullanan var mı?

senanisa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
69
1
0
35
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
cildimde sivilcelerden dolayı izler kaldı ayrıca kızarıklar ve hafif çukulluklarda mevcut.
elma sirkesini losyon olarak kullanıp fayda gören var mı?
kantaron yağınında çok iyi geldiğini duydum lekeler için fakat korkuyorum daha kötü olur diye
elma sirkesini ve kantaron yağını birlikte tavsiye ediyorlar
kullanıp memnun kalanlar var mı aramızda acaba????

merhaba canım
elma sirkesini bekarken kullanıyordum sivilcelerim için
pamuğa döküp tampon yapıyordum yüzüme
iyi geliyordu
kantaron yağını da bi doktor yakınımız lazerden yandığımda söylemişti
yanık tedavilerinde iz kalmaması için uyguluyorlarmış
lekelere de iyi gelir demişti
ama elma sirkesiyle birlikte kullanılırmı bilmem

çok çok teşekkür ederim bende kullanmaya karar verdim gibi bitkisel en azından bir olumsuzluk görürsem bırakırım

Bana da kantaron yağını çok övmüşlerdi ama genelde yanıklar için iyimiş bende almıştım birkaç kez sürdüm tabi düzenli sürmediğimden bişey diyemiycem..

çok çok teşekkür ederim bende kullanmaya karar verdim gibi bitkisel en azından bir olumsuzluk görürsem bırakırım

yine de ikisinin aynı anda kullanımından emin ol
ben bi keresinde bu evde hazırlayayım sivilcelerim için dedim
gülsuyuna limon muydu öyle bişeydi
Aman Allah ım o kadar da hassas bi cildim yok ama
yüzüm yandı 3 gün kızarık kızarık dolastım

Tatlim bizim oralarda çok ünlüdür iki çeşidi var bir iciliyor bildigim kadariyla mideye iyi geliyor digeri ise yaralara suruluyor felaket birşey seker hastalarinin yaralarina bile iyi geliyor ama gercek zeytin yagiyla yapilanini bulup almalisin biz sürekli kullaniyoruz yaralarin izlerinden kurtariyor

Arkadaşlar burnumun kenarında kkocaman bir lekem var
Dermoroller yaparken çok bastırıp yarayaptım leke kaldı ne yapcam bilmiyorum kantron yağ iyi gelir mi ne olur yyardım istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…