Merhaba orda aşılama yaptırdım bende. perşembe cuma randevular açılıyor sanırım öğleden sonra bakmaya çalış. Bir de gideceğin günün önceki günü son dk iptal edenler oluyo, o iptallerin yerine alabilirsin. Yoksa istediğin her an olmuyo malesefMerhaba kizlar bi sorum olucak kanuni Hastanesinde infertilite de takip olanlar için bi son aşilamam kaldi yaptirmam gereken ama 25.den sonra hiç bir randevu görünmüyor bilgisi olan varmi acaba?
Randevu almadan adetin 2. yada 3. Günü gitmiştim kayıt açtılar direk tedaviye başladım malesef 2 negatif aşılamam var. Nisan ayı için iğneli aşılamaya geçeceğiz dedi doktor ama ramazana denk geliyor nasil olacak bilmiyorum iğne hangi vakitlerde yapılıyor bi bilginiz var mı kızlarMerhaba kizlar bi sorum olucak kanuni Hastanesinde infertilite de takip olanlar için bi son aşilamam kaldi yaptirmam gereken ama 25.den sonra hiç bir randevu görünmüyor bilgisi olan varmi acaba?
Tamam teşekkürlerMerhaba orda aşılama yaptırdım bende. perşembe cuma randevular açılıyor sanırım öğleden sonra bakmaya çalış. Bir de gideceğin günün önceki günü son dk iptal edenler oluyo, o iptallerin yerine alabilirsin. Yoksa istediğin her an olmuyo malesef
Merhaba iğneler genelde 6 7 gibi oldu ama ramazan da iftardan sonra da olur öyle ayarlanirRandevu almadan adetin 2. yada 3. Günü gitmiştim kayıt açtılar direk tedaviye başladım malesef 2 negatif aşılamam var. Nisan ayı için iğneli aşılamaya geçeceğiz dedi doktor ama ramazana denk geliyor nasil olacak bilmiyorum iğne hangi vakitlerde yapılıyor bi bilginiz var mı kızlar
Teşekkür ederim öyle yapicam artık inşallah hayirli sonuçlar alırsınızMerhaba iğneler genelde 6 7 gibi oldu ama ramazan da iftardan sonra da olur öyle ayarlanir
Rica ederimTeşekkür ederim öyle yapicam artık inşallah hayirli sonuçlar alırsınız
Muhtemelen 14 nisan gibi adet olucam. Adetin 2. yada 3.günü gel dedi rapor çıkartılacak dedi iğneli asilama olacak, aslında ramazan ayına denk geliyor diye istemiyordum malum oruç var ama eşim çok istedi o yüzden doktordan rica edicem olursa iftar sonrası iğneleri yapayım. Sizin ne zaman olacak aşılama belli mi ?Rica ederiminsallah hepimiz için. . bidahaki tarihin ne zaman?
Bende bu aralar olmam gerekiyo adet bekliyorum inşallah randevu bulunurMuhtemelen 14 nisan gibi adet olucam. Adetin 2. yada 3.günü gel dedi rapor çıkartılacak dedi iğneli asilama olacak, aslında ramazan ayına denk geliyor diye istemiyordum malum oruç var ama eşim çok istedi o yüzden doktordan rica edicem olursa iftar sonrası iğneleri yapayım. Sizin ne zaman olacak aşılama belli mi ?
Randevu bulamazsan da adetliyken git yinede sabah erken git kayıt açıyorlar ben hep öyle gittim randevu almadım hiçBende bu aralar olmam gerekiyo adet bekliyorum inşallah randevu bulunur
Giderim sorun değil ama acaba ordalar mi yoksa izine mi çikiyolar ki randevu görünmüyorRandevu bulamazsan da adetliyken git yinede sabah erken git kayıt açıyorlar ben hep öyle gittim randevu almadım hiç
Hayır yerinde mutlaka birisi oluyor, en kötü asistan doktor oluyor. Benim geçen hafta grev günü aşılamam yapıldıGiderim sorun değil ama acaba ordalar mi yoksa izine mi çikiyolar ki randevu görünmüyor
Ahh bende grev var diye gitmedim aşılama tedavimi kaçırdım nisan ayına kaldı, demek yinede doktor vardıHayır yerinde mutlaka birisi oluyor, en kötü asistan doktor oluyor. Benim geçen hafta grev günü aşılamam yapıldı
Saat tam 16.00 da randevular açılıyor hergün bak alamazsan da sabah 8.30 kontrol hastalarına bakılıyor o arada girersin sıkıntı yapmazlarGiderim sorun değil ama acaba ordalar mi yoksa izine mi çikiyolar ki randevu görünmüyor
bana gün verdiler o yüzden gittim, aşılamamı asistan doktor yaptı. Hemşire vardı o çok tecrübeliydi o yüzden güvendim. İnşallah hayırlı pozitif sonucunu alırım. Ama aşılama sonuna doğru uzman doktor da geldi. Bu tedavilerin günleri önemli olduğu için sanırım bu bölümde doktorlar gelmemezlik pek yapmıyorlarAhh bende grev var diye gitmedim aşılama tedavimi kaçırdım nisan ayına kaldı, demek yinede doktor vardı
Doğrudur inşallah hayirli sonuçlar alırsınız benim 2 negatif aşılamam var nisan ayı tedavim de iğneli tedaviye geçeceğiz inşallah güzel sonuçlar alırızbana gün verdiler o yüzden gittim, aşılamamı asistan doktor yaptı. Hemşire vardı o çok tecrübeliydi o yüzden güvendim. İnşallah hayırlı pozitif sonucunu alırım. Ama aşılama sonuna doğru uzman doktor da geldi. Bu tedavilerin günleri önemli olduğu için sanırım bu bölümde doktorlar gelmemezlik pek yapmıyorlar
Allahın izniyle hayırlı sağlıklı evladını kolaylıkla kucağına alırsın birbirimize dua edelimDoğrudur inşallah hayirli sonuçlar alırsınız benim 2 negatif aşılamam var nisan ayı tedavim de iğneli tedaviye geçeceğiz inşallah güzel sonuçlar alırız
Inşallah inşallah dualarımız hep bu yönde Allah razı olsunAllahın izniyle hayırlı sağlıklı evladını kolaylıkla kucağına alırsın birbirimize dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?