Kanuni sultan süleyman hastanesinde aşılama yaptıranlar yada yaptırıcak olanlar!!!

cnm çok saol bulursan gönder de bi araştırıyım.

sanırım glukofen die bir şeker ilacı var ondan bahsedior arkadaş.. ama onun insülin direncinle bi alakası var .. kendince kullanma .. gerçi banada özelde bi doktor hiç tahlil yapmadan vermişti ama ağır bi ilaç4 gün kusmuştum halsiz kalmışım ve kendimden geçmiştim :D

ne istediler bu zamana kadar aklında olanları söylermisin ? Bana laporoskopi yapmak için konuşalım flndediler kendi aralarında .. Bekliyorum..[/QUOT

bana ilk gittiğimde liste vermişlerdi o listedeki herşeyi yaptırdım.adet olunca gittim progesteronu tekrarlayalım adetin 21.günü gel dediler o ay öyle geçti.sonra tekrar gittim çikolata kistinden dolayı adetin 9 günü ca125 değerine bakalım yüksekse laparoskopi dediler yaptırdım normal çıktı.bu arada 40 günde bir adet oluyorum.ve derken 4 ay a yakın bir zaman oldu.bu ayda adetim muhtemelen bayrama denk gelicek:(

bana ilk gittiğimde liste vermişlerdi o listedeki herşeyi yaptırdım.adet olunca gittim progesteronu tekrarlayalım adetin 21.günü gel dediler o ay öyle geçti.sonra tekrar gittim çikolata kistinden dolayı adetin 9 günü ca125 değerine bakalım yüksekse laparoskopi dediler yaptırdım normal çıktı.bu arada 40 günde bir adet oluyorum.ve derken 4 ay a yakın bir zaman oldu.bu ayda adetim muhtemelen bayrama denk gelicek:(

daha uzun zaman var demekki önümüzde :(

sanırım glukofen die bir şeker ilacı var ondan bahsedior arkadaş.. ama onun insülin direncinle bi alakası var .. kendince kullanma .. gerçi banada özelde bi doktor hiç tahlil yapmadan vermişti ama ağır bi ilaç4 gün kusmuştum halsiz kalmışım ve kendimden geçmiştim :D

Evet sanırım o ilaçtı ben bilgim yok ama öyle bir topik görmüştüm belki faydası olur diye linkini ekliycektim ama öyle ağır birşeyse zaten hiç gerek yok.

Hepinizin tedavileri olumlu sonuçlar verir inşlalah.

Hastane biraz fazla tahlil istiyor gibi geliyor bende başlarda sinir olmuştum çok oyaladılar diye ama gerçekten gerekli olan tahliller çok iyi araştırıyorlar geç olsun temiz olsun bizlerin iyiliği için

Cnm sanırım aynı gidiyoruz:) benimde klomende yumurta oldu çatladı döllenmedi.dün diyete başladım.gece açlıktan uyku tutmadı.nefret ediyorum diyet yapmaktan ama zayıflıcam:)) senin sebepsiz infertilitemi?
canım sadece prolaktin hormonum yüksek.oda baya engelliyor diyorlar.gerçi ben dostinex içip düşürmüştüm ama yine olmamıştı.başka bişe bulamadılar başka yerlerde.birde biraz kilo var ona taktılar kafayı,bişe bulamayınca ona bağlıyorlar.benim görümcem 100 kilo hamile kaldı,onunda görümcesi dahada şişman 3.çocuğu doğurdu maşallah:)
Bendede aynı durum söz konusuydu hiçbir sorun yok herşey yolunda gidiyor ama döllenme olmuyordu eşininde tahlilleri normalse inşllah hayırlısyla en kısa zamanda gelir bebeişin vaktini bekliyordur.
Yumurta takibinden aşılamaya geçmeden önce rahim filmi istiyorlar tavsiyem onların gönderdiği yerde çektirmeyin özelde kendiniz araştırıp iyi bir yer bulup orada çektirin.Onların gönderdiği yerde eski sistem çekiliyormuş ve ağrılı olduğunu söylüyorlar rahim filminin ağrısız olması için çekilen yer önemli iyi araştırın.
ben yine çekilirsem anestezili çektircem valla...
Herkese Merhaba ,,
Tamda benim için açılmış bir konu... Bende ilk 20 eylülde gittim tahlilleri tekrarlamamı istediler oysa bütün tahlillerimi bağcılar devlet hastanesinde yaptırmıştım kabul etmediler.. Bu ayda onlarla uğraşıyorum.. En son smear testim kaldı onuda inş. çıkarsa cuma günü alıcam ve bakalım ne karar vericekler...

Özellerin hiç biri rahim filminde kusur bulmadı tüpler açık dedi ama gonca hanım tüplerde iltihap v hasar var dedi .. Baklaım kısmetimizi yaşıycaz :(

aynen benimde tahlillerimi tekrar istediler.mr çektirmiştim birdaha dediler .gittim çektirdim.şimdide biliyorum ki hsg isteyecek :(ben onuda çektirdim 9 ay kadar önce ama filmimi kaybettim.çok doktor görmüştü filmimi sorun yok demişlerdi.ama benden sanırım onu tekrar isteyecek çünkü onu ima etmişti geçen gittiğimde .çok zor bir süreç bu hsg ,birdaha dayanabilirmiyim bilmiyorum gerçekten:(

aynen benimde tahlillerimi tekrar istediler.mr çektirmiştim birdaha dediler .gittim çektirdim.şimdide biliyorum ki hsg isteyecek :(ben onuda çektirdim 9 ay kadar önce ama filmimi kaybettim.çok doktor görmüştü filmimi sorun yok demişlerdi.ama benden sanırım onu tekrar isteyecek çünkü onu ima etmişti geçen gittiğimde .çok zor bir süreç bu hsg ,birdaha dayanabilirmiyim bilmiyorum gerçekten:([/QUOTEsg ist

cnm benden de hsg istediler.bende kaybetmiştim filmlerimi.fındıkzade radyomarda çektirmiştim gittim oraya tekar istedim 50 tl karşılığında filmi geri verdiler.istersen bi çektirdiğin yerle konuş

[/QUOTEsg ist

cnm benden de hsg istediler.bende kaybetmiştim filmlerimi.fındıkzade radyomarda çektirmiştim gittim oraya tekar istedim 50 tl karşılığında filmi geri verdiler.istersen bi çektirdiğin yerle konuş[/QUOTE]

CNIM ALMAYA alırım belki ama gonca hanım kabul edermi acaba.bakalım birdaha gidişimde görcez.gidince yazarım buraya...

kızlar günaydın.. Ya bişey sorcam
20 eylülde smear vermiştim 1 ayda çıkıyomuş... Cuma günü ayın 19 u çıkmış olurmu sizce bayram öncesi randevu almıyolar p.tesi gitmek istesem gidemem..smearı alıp muayne olmam lazım testler tamamlandığı için.. napıyım sizce :(

20 eylülde smear vermiştim 1 ayda çıkıyomuş... Cuma günü ayın 19 u çıkmış olurmu sizce bayram öncesi randevu almıyolar p.tesi gitmek istesem gidemem..smearı alıp muayne olmam lazım testler tamamlandığı için.. napıyım sizce :(

sanada günaydın canım:)valla çıkmış olabilir testin sen istersen hastaneyi ara öğren daha iyi olur...

Canim ben sirinevler kadin sagligi merkezinde cektirmistim tam 1hafta sonra verdiler.1ay cok uzun bir sure ne alaka anlamadim bencede arabi konus bakalim

Banada bir ayı bulur dediler sonuç bir hafta sonra çıkmıştı çıkmış olur hatta hastaneyi arayıp sorunca çıkmış yada çıkmamış söylüyorlar.

Birde yakın zamanda çekildiyse dışarıda çekilmiş rahim filmini kabul ediyorlar bende oraya gitmeden önce başka bir özel hastanede çektirmiştim üzerinden yaklaşık 6 ay geçmişti ama gonca hn kabul etmişti.

Ben bir yıla yakın gittim infertilite bölümünden memnun kalmıştım ama tabiki özel tüp bebek merkezleri gibi olmaz ama devlet hastanesi olarak iyi biryer temiz ilgili bir hastane

acile gittim birkere gitmez oalydım ağlaya ağlaya çıktım burnumdan geldı afedersın sana hayvan muamelesı yapılıyor kadınalrı doğuma koyun sürüsü şeklinde yürüterek götürüyorlar ne sedye ne bişey ayy bahsetmek bile istemıyorum geçen haftalarda mecbur kaldım bir dahiliye ile kariyolojı muayeneyı denedım sorun yaşamadan çıktım çok şukur zaten 3 dakkada derdimi doktora anlatıyorum ki doktorlar erkek olmalı bunun kararına vardım ha birde genel cerraha gıtmıştım ilk kadındı ondada ağlayarak çıktım soru bıle sordurtmuyorlar şimdi 2 hafta sonra şeker yuklemem var ve bır erkek kadın doğumcuyu denıycem baktım pislik yapıyorlar umrumda olmayacak artık ama hakkımıda helal etmıyorum bu devlete yıllardır vergı oduyoruz ve devletin hastanesınde bıze yapılan muameleye

Birde yakın zamanda çekildiyse dışarıda çekilmiş rahim filmini kabul ediyorlar bende oraya gitmeden önce başka bir özel hastanede çektirmiştim üzerinden yaklaşık 6 ay geçmişti ama gonca hn kabul etmişti.

Evet bende medicineda çektirdim haziran ayında.. ama çok berbat bi film hiç bi tekniği yok .ayrıca normal raporu verdiler gnca hanım neresi normal dedi... şimdi yarın gidicem bakalım ne karar vericek

Banada bir ayı bulur dediler sonuç bir hafta sonra çıkmıştı çıkmış olur hatta hastaneyi arayıp sorunca çıkmış yada çıkmamış söylüyorlar.

hadi yaa üzüldüm buna bende bekliyorum deli gibi :( neyse çıkmış sonuç yarın alıp göstercem...

çıkmıştır en uzun süreyı verıyorlar normalde bence ama o hastaneyede allah düşürmesin ya

niye öyle dedin canım... tamam haklısın belki doğum yapmak için iyi olmaya bilir.. ama infertilite konusunda en iyi yer diyolar...

kızlarrrrrrr rüyamda lavobada test yaptım sonuç kıpkırmızı iki çizgi çıktı:)) gerçek gibiydi yaa..uyanınca ağladım niye rüya diye:) artık halime gülüyorumm uykumda bile rahat değilim

Back
X