Kanuni sultan süleyman hastanesinde aşılama yaptıranlar yada yaptırıcak olanlar!!!

ya kızlar ben ne zaman gitsem gonca hanım orda... hatta perşembe günü gittim aseptikte ameliyat için yatış yapcaktım gonca hanımın yönlendirmesi gerekiyodu . cep telefonu ile aradı bir bayanı işlemleri halledin dedi gönderdi beni... ama malesef faranjit olduğum için ameliyat olamadım anestezi engeli ile karşılaştım :)))

Kısmetse önümüzdeki ay olucam...

Hadi bakalim idencim ins.allah kolayliklar versin.ameliyat icin baska hastane ve drlarla gorustunmu hemen karar vermeseydin

Cnm sen yine gormussun gonca hanimi ben asilama surecinde yuzunu dahi gormedim ya ameliyatta yada hastanede yok zaten 1gun geliyosa 5gun yok.bu surecte asistanlar ve sekreter ilgilendi.asilamami ilk kez gordugum bayan bor dr yapti.tutmazsa devam etmeyi dusunmuyorum acikcasi ozelde tup yaptiriyim diyorum.cunku tatmin olamiyorum sorularim yanitsiz kaliyo yapilan hicbisiy beni tatmin etmedi.surekli sekreter yada hemsireyle muhatap olmak lzprundasin.asistanlar ztn bisiyden anlamiyor.bugun 2ci gun 10gun sonra belli olcak cok heyecanliyim zaman gecmek bilmiyor:) senin prolaktin baya dusmus masallah.ins adetine kadar normal seviyelere duser.yumurtlamada bir sikinti varmi? ins.tez zamanda guzel haberler aliriz

canım inşallah tutarda tüp bebeğe falan gerek kalmaz.:49: bende sanırım senin gibi yapcam,hayırlısıyla başladık bakalım.bir aşılama yaptırayım başlamışken olmazsa bende bir tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum.hiç olmazsa özellerde soru sorabiliyoruz ,cevaplarımızı alabiliyoruz.biraz tuzlu ama napalım:(allahım inşallah muaffak oluruz hayırlısıyla...10 gün sonrayı bekliyoruzz heyecanla:)ayyy geçemk bilmez şimdi 10 gün:))):1:

ya kızlar ben ne zaman gitsem gonca hanım orda... hatta perşembe günü gittim aseptikte ameliyat için yatış yapcaktım gonca hanımın yönlendirmesi gerekiyodu . cep telefonu ile aradı bir bayanı işlemleri halledin dedi gönderdi beni... ama malesef faranjit olduğum için ameliyat olamadım anestezi engeli ile karşılaştım :)))

Kısmetse önümüzdeki ay olucam...

canım gonca hanım ben gidincede ordada,daha ben muhattap olamadım:)hep asistanlar muayene ediyor,konuşuyor bizle sonra bir sorum falan olursa önce onlara soruyorum onlarda gonca hanıma sonra bana cvp geliyor:)ne komik dimi:)hayırısı bakalım daha 3 kere gittim bakalım 4. ye allah kerim...bu arada geçmiş olsun cnm.allah şifa versin bir an önce...

Kizlar yaslariniz kac bu arada? ben 30:( bebis icin paniklemem bu yuzden:( hyas cok gecmeden bir an once olsun iztiyorum gerci rabbim istemezse hic vermez.bizim de imtihanimiz bu sanirim..

mrb kızlar.ben konyadayım.ve geçen ayın 24 unde aşılama yaptırdım.gayet ağrısız bir işlemdi.ama doktorum bence bu işte konyada 1 numaraydı belkı ondandır.yaşım 23 ve tam 11 gun oldu merakla beklıyorum sonucu. dualarınızı eksık etmeyın.ve okudumda bırsuru işlemden geçiyormussunuz aşılama yaptırmak için bızım burda hiçte ole olmadı.

mrb kızlar.ben konyadayım.ve geçen ayın 24 unde aşılama yaptırdım.gayet ağrısız bir işlemdi.ama doktorum bence bu işte konyada 1 numaraydı belkı ondandır.yaşım 23 ve tam 11 gun oldu merakla beklıyorum sonucu. dualarınızı eksık etmeyın.ve okudumda bırsuru işlemden geçiyormussunuz aşılama yaptırmak için bızım burda hiçte ole olmadı.

merhaba arkadaşım,inşallah sende hayırlı sonuçlar alırsın.yalnız daha yaşın küçükmüş neden aşılama yaptırdın hemen bekleseydin bence biraz daha.birde sende bir problem görmemiştir doktor sebebsiz inferlitesindir belki o yüzden direk aşılama yapmıştır.mesele bende hormonlarda sorun var,pco var mecbur önce bunları düzeltmeye çalışıyoruz...

tatlim asilama sonucun ne? ins tutunmustur bebisin

sementaciimm napiyosun ne var ne yok gorusemedik bayadir merak ettim seni:)

canım ne yapayım adet günümü bekliyorum tatlım.geçen ay 23 ünde olmuştum.3-5 günüm var işte.dostineks içmeye devam.birde haşimato olduğum için troid ilacı içiyorum ve beklemedeyim.ama şimdi seni sorcam önce ayın 14 ünde beta hcg yaptıracaktın sen dimi ya:)neoldu yaptınmı hadi inşallah hayırlı haberler ver:)

canım ne yapayım adet günümü bekliyorum tatlım.geçen ay 23 ünde olmuştum.3-5 günüm var işte.dostineks içmeye devam.birde haşimato olduğum için troid ilacı içiyorum ve beklemedeyim.ama şimdi seni sorcam önce ayın 14 ünde beta hcg yaptıracaktın sen dimi ya:)neoldu yaptınmı hadi inşallah hayırlı haberler ver:)

keske sana guzel haberler verebilseydim ama maalesef veremiyorum cnm asilamam tutmadi adet oldum yarin 2ci asilama icin tekrar dra gidicem yaa bu asilama dedikleri sey ztn nerdeyse dogal yolla ayni tutma sansi cok dusuk bosa kurek cekiyorum gibi geliyor.prolaktinin dusmustur insallah tiroid ilaci bende kullaniyorm eutrox.durumlar boyle anliyacagin koskocaa bir hayal kirikligi yeni adet yeni ay yeni umutlar insan umit etmekten vazgecmiyor ne guzel allahin bir lutfu budA

arkadaşlar bnde çarşamba günü gidecegim gonca hanıma nasıl bir doktor pek bır bılgım yok 2 yıllık evliyim herkez gibi bizde bir bebek istiyoruz ama ne sureclerden gececigimi bilmıyorum buda benı ürkütüyor :17:

keske sana guzel haberler verebilseydim ama maalesef veremiyorum cnm asilamam tutmadi adet oldum yarin 2ci asilama icin tekrar dra gidicem yaa bu asilama dedikleri sey ztn nerdeyse dogal yolla ayni tutma sansi cok dusuk bosa kurek cekiyorum gibi geliyor.prolaktinin dusmustur insallah tiroid ilaci bende kullaniyorm eutrox.durumlar boyle anliyacagin koskocaa bir hayal kirikligi yeni adet yeni ay yeni umutlar insan umit etmekten vazgecmiyor ne guzel allahin bir lutfu budA

ahh canım ya üzülme,allah yüzümüze bakarda bizlerinde yüzü güler inşallah.hayırlı evlat sahibi oluruz.Biliyorum aşılama dediğin gibi normal yol ile aynı nerdeyse okuduğum kadarıyla herkez öyle diyor.ama tüp bebek içinde önce aşılama olma gerekiyormuş sanırım.olmazsa tüp bebek diyorlar.allah gerek bırakmasın ama olmazsa tüp bebek başka çaresi yok.Ben de adet olayım bakalım hormonlar düzelmişse anca öyle başlıcam aşılamaya.ama bana göre benden birde tekrar rahim filmi isticekler sanırım.çünkü bir yıl önce çektirmiştim,ve sonucunu kaybettim:(ahh ahh ben daha birkaç ay gider gelirim sanırım.hayırlısı olsun bakalım canım.işte böyle böyle benden:)

arkadaşlar bnde çarşamba günü gidecegim gonca hanıma nasıl bir doktor pek bır bılgım yok 2 yıllık evliyim herkez gibi bizde bir bebek istiyoruz ama ne sureclerden gececigimi bilmıyorum buda benı ürkütüyor :17:

canım gittiğinde zaten gonca hanımın asistanları falan muayene eder seni.onlar ne derse ne tahlil isterse yaptırırsın götürürsün.zaten sana gerekli açıklamayı yaparlar iyi dinle ,anla.anlamadan çıkma ordan.belki biraz uzun sürebilir ama ne yapalım katlanacağız işte.kolay gelsin:)gidip gelince yaşadıklarını buraya yazda bizde birşeyler söyleyebiliriz belki.şimdiden anlatması olmaz.herkezin farklı farklı sorunları tabi.

arkadaşlar aşılama yaptırmadım ama hastaneye gidip gelmişliğim çoktur. gonca hanım hakkında yorum yapamam ama hastane genel olarak ilgili bi hastane. özellikle cerrahpaşa çapa gibi hastaneler bana daha yakınken ben özellikle orayı seçiyorum kesinlikle ilgililer. doktorları da iyi sadece kibar yaklaşmayı bilin aslında zaten bakırköy kadon doğum ce çocuk hastanesiydi o yüzden bu işi çok iyi biliyorlar. yanısıra bi arkadaşın asistanların her ay değişmesnden şikayetçi olduğunu gördüm bu çok normal bi olay çünkü onlar uzmanlık eğitimi öğrencileri tüm hastanelerde durum böyledir

canım gittiğinde zaten gonca hanımın asistanları falan muayene eder seni.onlar ne derse ne tahlil isterse yaptırırsın götürürsün.zaten sana gerekli açıklamayı yaparlar iyi dinle ,anla.anlamadan çıkma ordan.belki biraz uzun sürebilir ama ne yapalım katlanacağız işte.kolay gelsin:)gidip gelince yaşadıklarını buraya yazda bizde birşeyler söyleyebiliriz belki.şimdiden anlatması olmaz.herkezin farklı farklı sorunları tabi.
inş herşey yolunda gider bende burda rahatlıkla anlatırım zorlu bir aşamadan geçecegiz belliki hakkımızda hayırlı olsun

tatlim simdiden hayirli olsun diyelim ozaman.2yillik surecte hic dra gitmedin mi yani butun tahlillerini ilk defami yaptiracaksin?

tatlim simdiden hayirli olsun diyelim ozaman.2yillik surecte hic dra gitmedin mi yani butun tahlillerini ilk defami yaptiracaksin?
evet ilk defa tahlil yaptıracagım ve ne gibi şeylerle karşılasacagımı bılmıyorum bır kere devlete gittim bakamıyoruz dediler sonra özelede gıttım ama tasınmak zorunda kaldıgımız ıcın devam edemedım yanı sadece kan tahlılı yaptırdım ordada bana dedıgı sey yumurtalarından biri çatlamamıs yanı doktor öle söyledi ne gibi tahlıller verıyorlar bilgilendırırsenız sevınırım :50:

ahh canım ya üzülme,allah yüzümüze bakarda bizlerinde yüzü güler inşallah.hayırlı evlat sahibi oluruz.Biliyorum aşılama dediğin gibi normal yol ile aynı nerdeyse okuduğum kadarıyla herkez öyle diyor.ama tüp bebek içinde önce aşılama olma gerekiyormuş sanırım.olmazsa tüp bebek diyorlar.allah gerek bırakmasın ama olmazsa tüp bebek başka çaresi yok.Ben de adet olayım bakalım hormonlar düzelmişse anca öyle başlıcam aşılamaya.ama bana göre benden birde tekrar rahim filmi isticekler sanırım.çünkü bir yıl önce çektirmiştim,ve sonucunu kaybettim:(ahh ahh ben daha birkaç ay gider gelirim sanırım.hayırlısı olsun bakalım canım.işte böyle böyle benden:)

Benim de bugun adetimim 2ci gunuydu 2ci asilama icin gittim 1ay beklicez dediler ufak bir kist olusmus onun erimesi gerekiyormus.yine beklemedeyiz anlicagin moralim bozuldu valla maddi durum el verse gidicem direk tup yaptircam ama suan cok zor:( cnm rahim filmini bende kaybetmistim cektirdigim yerden 50tl ucret karsiligi aldim.bi arayip gorursene verirler tekrar cektirme bosu bosuna

arkadaşlar aşılama yaptırmadım ama hastaneye gidip gelmişliğim çoktur. gonca hanım hakkında yorum yapamam ama hastane genel olarak ilgili bi hastane. özellikle cerrahpaşa çapa gibi hastaneler bana daha yakınken ben özellikle orayı seçiyorum kesinlikle ilgililer. doktorları da iyi sadece kibar yaklaşmayı bilin aslında zaten bakırköy kadon doğum ce çocuk hastanesiydi o yüzden bu işi çok iyi biliyorlar. yanısıra bi arkadaşın asistanların her ay değişmesnden şikayetçi olduğunu gördüm bu çok normal bi olay çünkü onlar uzmanlık eğitimi öğrencileri tüm hastanelerde durum böyledir

cnm haklisin da hal boyle olunca hem zamanindan gidiyo hemde sinirlerin yipraniyo ben tedaviye baslayabilmek icin 3-4ay bekledim her seferinde farkli asistanlar ve her birinin farkli talepleri oldu devlet hastanesi tabi normal aslinda ama cocuk bekleyen ve isteyen biri olarak ciddi anlamda sabirsiz oluyosun beklemeye tahammul edemiyosun

Back
X