- 22 Kasım 2010
- 1.025
- 20
- 158
ya bak ne dicem az once esimin dayisinin kiziyla konustum.3 yillik evli 2yasinda kizi var.evlenmeden once adet duzensizligi ici dra gitmis pko ve prolaktin yuksek demisler.100 kusurlerdeymis.tedavi fln gormemis.evlendikten sonra 3.ayinda bu sekilde normal yoldan hamile kalmis.demekki prolaktin yuksekkende hamile kalinabiliyor.suanda hala daha yuksek 2ci icin ugrasiyorlarmis esi dra gitmesini istemiyomus allaha birakalim daha once verdi yine verir demis.hormon ilaclari kullanmasini istemiyormus.o yuzden umudunu kaybetme.bitkisel dene bencede elki sebep olur.
canım varya negüzel şeyler söylüyorsun.ben bir sene ilaç içmeden bekledim ama ozamanda olmadı.bundan sonra bende bitkisel şeylere başlıcam galiba.internetten araştırayım biraz.birde bugün başıma bir olay geldi önemli.bugün tahlil sonuçlarını göstermek için yine gittim,yanıma bir bayan oturdu gonca hanımı bekliyorduk aşılama yaptırmış tutmamış onunda.bende acaba senmisindir diye nezaman yaptırdın aşılamayı dedim ama tarihleriniz tutmadı:)neyse ikinciyi yapacaklarmış.sonra girdim içeri gonca hanım tahlilime bakınca ilacı düzgün kullanıyormusun dedi tabiki dedim.bu sonuç yanluş dedi.bizim laboratuvarda oluyor böyle dedi.sinirlendi kızdı laboratuardakilere sen git bu tahlilleri başka bir hastanede yaptır sonra pazartesi sonuçları getir bana dedi.varmı böyle birşey ya