muyar Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2011 44 0 36 İstanbul 30 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi muyar #1 kızlar kanz ın kz 901 modelini kullanan var mı 5 aylık hamileyim almak istiyorum.
C cemreesu Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2011 9 0 36 Ankara 1 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi muyar #2 ne yaptın karar verdin mi? ben de düşünüyorum da... özellikleri gayet güzel sadece görüntüsü acaba nasıldır karar veremedim...
ne yaptın karar verdin mi? ben de düşünüyorum da... özellikleri gayet güzel sadece görüntüsü acaba nasıldır karar veremedim...
muyar Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2011 44 0 36 İstanbul 2 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi muyar #3 hayır ya karar veremedim zaten görmeden almam.haftasonu falan bi bakıcam görüntüsü özellikleri nasıl diye.ama okuduğum kadarıyla benim istediğim tüm özellikler var. sen hangi modellere baktın?
hayır ya karar veremedim zaten görmeden almam.haftasonu falan bi bakıcam görüntüsü özellikleri nasıl diye.ama okuduğum kadarıyla benim istediğim tüm özellikler var. sen hangi modellere baktın?